Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Editoriale Apeluri 112
Apeluri 112 Email
Luni, 18 Iunie 2018 19:18

     În perioada 11 – 14 iunie a.c., paramedicii făgărăşeni au fost solicitaţi prin apel 112 la zece intervenţii în Țara Făgăraşului. Luni, 11 iunie a.c., în jurul orei 12.25 pe strada Stadionului o pensionară acuza stări de rău şi avea tulburări de vedere. R.E. de 77 de ani a fost monitorizată şi transportată la Spitalul Municipal Făgăraş. În jurul orei 14.15 paramedicii au intervenit în Toderiţa la un accident rutier, unde victima de 4 ani acuza dureri de cap. Minorul a fost transportat de urgenţă la spital. În jurul orei 15.00 o femeie de 82 de ani din Dridif, a fost monitorizată şi transportată la spital semiconştientă. Paramedicii au diagnosticat-o cu suspiciune accident vascular cerebral. Marţi, 12 iunie a.c., în jurul orei 00.05 paramedicii au fost solicitaţi în Ticuşul Vechi unde L.G. de 24 de ani a fost victima unei agresiuni. Femeia a sunat la 112 acuzînd dureri de abdomen. În jurul orei 16.00 paramedicii au intervenit în Veneţia de Jos, unde un băieţel de 3 ani şi-a băgat un sîmbure în nas. Victima a fost monitorizată, dar părinţii minorului au refuzat transportul la spital. Miercuri, 13 iunie a.c., în jurul orei 8.30 paramedicii au fost solicitaţi în satul Iaşi unde o femeie de 52 de ani a căzut. Victima a fost transportată la spital cu diagnostic suspiciune fractură membru inferior stîng. În jurul orei 13.30, paramedicii au intervenit pe strada Negoiu unde o fetiţă de nouă luni s-a tăiat în palmă.

 Victima a fost monitorizată şi transportată la Spitalul Municipal Făgăraş şi apoi a fost transferată al Spitajul Judeţean Braşov. În jurul orei 19.10, P.G. de 56 ani de pe strada Tăbăcari a căzut şi s-a ales cu traumatism cranio cerebral. Ultimul apel din data de 13 iunie a.c., a fost înregistrat în jurul orei 21.00 în localitatea Ohaba, cînd M.M. de 47 de ani acuza stări de rău. Joi, 14 iulie a.c., în jurul orei 6.50, paramedicii făgărăşeni au fost solicitaţi în Recea unde un T.I. de 61 ani, era suspectat de accident vascular cerebral. Bărbatul a fost monitorizat şi transportat la Spitalul Municipal Făgăraş.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

EDITORIAL

Cu spatele la altar!

 

      Oamenii bisericii privesc, aplaudă şi se complac în mocirla politică. Preoţi, primari, miniştri mint în faţa altarului. O şedinţă politică în faţa altarului. Au fost ingredientele unei acţiuni desfăşurate într-o biserică din judeţul Prahova, organizată de preoţi, parlamentari, primari, miniştri. Toţi s-au înşirat la o masă împodobită, amplasată în faţa altarului, dar cu spatele la altar. S-a vorbit mult şi degeaba. 

     S-a aplaudat, s-a bisat, iar la sfîrşit s-a trecut la îmbrăţişări şi pupături de mîini. Care pe care. Pe oameni îi pot înşela şi manipula, dar pe Dumnezeu, cu siguranţă, nu!Încă o dovadă că în ziua de azi religia şi biserica nu mai înseamnă credinţă. Aşa vor ei, tagma preoţească şi acei inşi care au impresia că stăpînesc lumea. În ziua de azi, omul trăieşte în nimicnicia lui, fără principii morale. Mare păcat!

Citește mai departe...

În ediţia tipărită

Făgărăsenii spun că s-au săturat de emisiunile politice de la TV

 

     Piaţa mass-media din România abundă de televiziuni şi de radiouri care completează presa scrisă ca formatori de opinie. Toate sînt urmărite, într-o măsură mai mare sau mai mică, de cetăţeni, pentru că le consideră surse de informaţii. Mai nou şi internetul sau reţelele de socializare sînt folosite ca surse de informaţii, deşi nu arată întotdeauna realitatea. În ultimii ani, cetăţenii s-au maturizat în ceea ce priveşte alegerea sursei din care obţin informaţiile care le arată ce se întîmplă în jurul lor, în oraşul, judeţul în care locuiesc sau în ţară. Tocmai de aceea, numărul celor care urmăresc emisiuni Tv sau radio este diferit. (Continuarea doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 64 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

9.JPG

Cartea

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 774
Număr afişări conţinut : 4764604

FaceBook

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare