Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Editoriale Post ocupat la Primăria Victoria
Post ocupat la Primăria Victoria Email
Luni, 18 Iunie 2018 19:20

     Primăria Victoria a organizat concurs pentru ocuparea unui post de secretar – dactilograf la care s-au înscris şase persoane. Prima probă scrisă a avut loc în data de 11 iunie a.c., cînd au fost declaraţi admişi patru concurenţi. Este vorba despre: Dorina Bulezuc Onciu, Simona Claudia Grovu, Anca Iulia Sinea şi Paraschiva Laura Văcariu. În data de 13 iunie a.c., concurenţii au fost testaţi la cunoştinţele în limba engleză şi au obţinut punctajul următor: Dorina Bulezu Onciu a obţinut 13 puncte, Simona Claudia Grovu 6 puncte, Sinea Anca Iuliana 15 puncte, iar Paraschiva Laura Văcariu a obţinut 63,5 puncte. Conform Procesului verbal număr 10.433 din 13 iunie a.c., concurentul care a obţinut cel mai mare punctaj a fost declarat admis. Joi, 14 iunie a.c., în jurul orei 15.00 a avut loc interviul, iar Paraschiva Laura Văcariu a fost declarată admisă şi la această probă. Prin urmare Aceasta va fi încadrată pe postul de secretar-dactilograf.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

EDITORIAL

Cu spatele la altar!

 

      Oamenii bisericii privesc, aplaudă şi se complac în mocirla politică. Preoţi, primari, miniştri mint în faţa altarului. O şedinţă politică în faţa altarului. Au fost ingredientele unei acţiuni desfăşurate într-o biserică din judeţul Prahova, organizată de preoţi, parlamentari, primari, miniştri. Toţi s-au înşirat la o masă împodobită, amplasată în faţa altarului, dar cu spatele la altar. S-a vorbit mult şi degeaba. 

     S-a aplaudat, s-a bisat, iar la sfîrşit s-a trecut la îmbrăţişări şi pupături de mîini. Care pe care. Pe oameni îi pot înşela şi manipula, dar pe Dumnezeu, cu siguranţă, nu!Încă o dovadă că în ziua de azi religia şi biserica nu mai înseamnă credinţă. Aşa vor ei, tagma preoţească şi acei inşi care au impresia că stăpînesc lumea. În ziua de azi, omul trăieşte în nimicnicia lui, fără principii morale. Mare păcat!

Citește mai departe...

În ediţia tipărită

Făgărăsenii spun că s-au săturat de emisiunile politice de la TV

 

     Piaţa mass-media din România abundă de televiziuni şi de radiouri care completează presa scrisă ca formatori de opinie. Toate sînt urmărite, într-o măsură mai mare sau mai mică, de cetăţeni, pentru că le consideră surse de informaţii. Mai nou şi internetul sau reţelele de socializare sînt folosite ca surse de informaţii, deşi nu arată întotdeauna realitatea. În ultimii ani, cetăţenii s-au maturizat în ceea ce priveşte alegerea sursei din care obţin informaţiile care le arată ce se întîmplă în jurul lor, în oraşul, judeţul în care locuiesc sau în ţară. Tocmai de aceea, numărul celor care urmăresc emisiuni Tv sau radio este diferit. (Continuarea doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 304 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

6.JPG

Cartea

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 774
Număr afişări conţinut : 4766396

FaceBook

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare