Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Editoriale Șantier la Victoria
Șantier la Victoria Email
Luni, 18 Iunie 2018 19:21

     În această perioadă, Primăria Victoria execută două lucrări de investiţii în valoare totală de 256.800 lei. Este vorba despre reţeaua de canalizare de pe strada Viitorului şi despre amenajarea unei parcări pe strada Pieţii. ,,10 case de pe strada Viitorului foloseau fose septice. 387 de metri de tuburi PVC au fost montate, iar pe strada Victoriei s-a executat foraj orizontal pentru a se evita spargerea carosabilului. Pînă în prezent s-a executat 95% din lucrare” a spus Sorin Tişulescu, şef serviciu UAT din cadrul primărei. Licitaţia a fost organizată în luna aprilie a.c., şi a existat un singur ofertant, I.F. Construct SRL. Conform contractului, şantierul trebuie să se încheie luni, 18 iunie a.c., cînd lucrarea va fi predată primăriei. Din bugetul local pentru canalizare s-a alocat suma de 185.000 lei, iar documentaţia tehnică a fost executată de SC Domus Maximus SRL Sibiu. În cazul parcării ce se amenajează pe strada Pieţii, s-au prezentat la licitaţie două firme, SC Cored Impex SRL şi I.C. Metal Confex SRL. Comisia de licitaţie a încredinţat lucrările firmei I.C. Metal, valoarea lor fiind de 71.800 lei. Şantierul s-a deschis pe 4 iunie a.c., iar termenul de executate este 13 iulie 2018. În zona respectivă pe o suprafaţă de 250 mp se vor amenaja 21 locuri de parcare. Proiectul pentru această lucrare a fost executat de SC Ayacont Proiect SRL Sibiu.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

EDITORIAL

Cu spatele la altar!

 

      Oamenii bisericii privesc, aplaudă şi se complac în mocirla politică. Preoţi, primari, miniştri mint în faţa altarului. O şedinţă politică în faţa altarului. Au fost ingredientele unei acţiuni desfăşurate într-o biserică din judeţul Prahova, organizată de preoţi, parlamentari, primari, miniştri. Toţi s-au înşirat la o masă împodobită, amplasată în faţa altarului, dar cu spatele la altar. S-a vorbit mult şi degeaba. 

     S-a aplaudat, s-a bisat, iar la sfîrşit s-a trecut la îmbrăţişări şi pupături de mîini. Care pe care. Pe oameni îi pot înşela şi manipula, dar pe Dumnezeu, cu siguranţă, nu!Încă o dovadă că în ziua de azi religia şi biserica nu mai înseamnă credinţă. Aşa vor ei, tagma preoţească şi acei inşi care au impresia că stăpînesc lumea. În ziua de azi, omul trăieşte în nimicnicia lui, fără principii morale. Mare păcat!

Citește mai departe...

În ediţia tipărită

Făgărăsenii spun că s-au săturat de emisiunile politice de la TV

 

     Piaţa mass-media din România abundă de televiziuni şi de radiouri care completează presa scrisă ca formatori de opinie. Toate sînt urmărite, într-o măsură mai mare sau mai mică, de cetăţeni, pentru că le consideră surse de informaţii. Mai nou şi internetul sau reţelele de socializare sînt folosite ca surse de informaţii, deşi nu arată întotdeauna realitatea. În ultimii ani, cetăţenii s-au maturizat în ceea ce priveşte alegerea sursei din care obţin informaţiile care le arată ce se întîmplă în jurul lor, în oraşul, judeţul în care locuiesc sau în ţară. Tocmai de aceea, numărul celor care urmăresc emisiuni Tv sau radio este diferit. (Continuarea doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 322 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

5.JPG

Cartea

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 774
Număr afişări conţinut : 4766416

FaceBook

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare