Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Editoriale ,,Penalii să dispară de la Putere, iar averile confiscate”
,,Penalii să dispară de la Putere, iar averile confiscate” Email
Luni, 25 Iunie 2018 21:19

 

Sînt de părere făgărăşenii care cer arestarea lui Liviu Dragnea şi confiscarea averii, măsură ce trebuie aplicată la toţi penalii din funcţiile publice, indiferent de partid

     PSD nu mai este în graţiile cetăţenilor din Ţara Făgăraşului deşi în anul electoral 2016 i-au acordat votul. Dezamăgirea lor a fost cu atît mai mare după ce liderii PSD şi-au arătat adevărata faţă, adoptînd legi şi programe care să-i avantajeze pe ei în defavoarea românilor. Guvernarea PSD a scos românii deseori în stradă, dar cu toate acestea penalii au rămas în cele mai înalte funcţii publice. Liviu Dragnea care ocupă a treia funcţie în stat, cea de preşedinte al Camerei Deputaţilor, este aspru criticat de făgărăşeni, aceştia acuzîndu-l că a devalizat banul public făcîndu-şi averi mari fără ruşine. Dacă majoritatea făgărăşenilor cer arestarea lui Dragnea şi a tuturor penalilor , unii cer doar confiscarea averilor acestuia şi demiterea lui din toate funcţiile publice. Reamintim că Liviu Dragnea a fost condamnat la 3,6 ani cu executare, sentinţa nefiind definitivă. Monitorul de Făgăraş a stat de vorbă cu cetăţenii despre acest subiect, iar o parte dintre opiniile lor sînt titrate în acest material. 

 

Valeriu Dîmboiu, 80 ani, pensionar, Sebeş
 

     ,,Liviu Dragnea se crede preşedintele ţării, ce spune el totul se execută. Acesta trebuie arestat pentru că a făcut numai hoţii. Dacă a fost condamnat trebuie arestat să-şi execute pedeapsa. De cînd este la putere a făcut numai afaceri murdare împreună cu colegii din PSD. Am fost şi sînt împotriva PSD-ului pentru că aceştia au făcut legi doar pentru ei şi nu-i interesează ce se întîmplă în ţară”

Viorica Lupu, 65 ani, pensionară, Făgăraş
     

 

 

     ,,Am urmărit subiectul la televizor şi nu sînt de acord să-l aresteze pe Liviu Dragnea mai bine i-ar confisca averile. Sînt foarte supărată, cei din conducerea ţării nu fac nimic pentru oamenii de rînd, aceştia se ocupă doar de afacerile lor şi de salariile pe care le primesc lună de lună fără să facă nimic. Au sărăcit ţara şi nu văd ce se întîmplă în jurul lor, cum trăiesc pensionarii. Sînt români care nu beneficiază de curent , gaz şi apă, trăiesc ca în evul mediu”

Elena C., 63 ani, pensionară, Făgăraş
 

     ,,Nu sînt de acord să ne conducă ţara un penal, acesta trebuie închis, iar statul să-i confişte averea. Liviu Dragnea care ocupă a treia funcţie în statul român, ar trebui să fie un exemplu pentru ţară, unul pozitiv, nu negativ. Nu ştiu unde o să ajungem cu legiile date peste noapte pentru a scăpa de acuzaţii”
Ionel Pop, 65 ani, pensionar, Făgăraş
,,Sînt îndoit de faptul că doi magistraţi au spus că Liviu Dragnea este vinovat, iar altul a spus că nu este vinovat. Condamnarea pentru 3 ani şi 6 luni este mult prea mare pentru abuz în serviciu. Cred că erau suficienţi 2 ani de condamnare, spun asta pentru că statul plăteşte lunar pentru un condamnat 2.800 lei, aceste cheltuieli ar trebui făcute doar atunci cînd este nevoie. De ce să-l condamne 3,6 ani cînd poate fi condamnat 2 ani? Cheltuielile de cazare şi hrană în puşcărie se fac tot din banii noştri. Liviu Dragnea trebuie să-şi dea demisia din funcţia de Preşedinte al Camerei Deputaţilor şi să rămînă deputat şi preşedinte al PSD. Pentru binele ţării ar trebui să nu avem condamnaţi în fruntea ţării. Judecătorii trebuie să-şi facă treaba şi să-i condamne pe toţi. Nu ştiu de ce Codruţa Koveşi nu a fost cercetată pentru punerea la cale a arestării şi deposedarea de TV a lui Vîntul?”
Marian Heczei, 18 ani, Dridif
,,Nu pierd şi nu cîştig nimic dacă este arestat Liviu Dragnea, dar ar trebui să-şi dea demisia pentru că ne face de rîs ţara. Cum să avem în conducerea ţării un penal?”
Costică Vale, 60 ani, pensionar, Făgăraş
,,Cred că judecătorii ar trebui să ţină cont şi de vocea poporului. Nu este corect să decidă o persoană pentru întreaga ţară. Liviu Dragnea trebuie arestat şi demis din funcţia de Preşedinte al Camerei Deputaţilor. Nu este admisibil ca un penal să ne conducă ţara. Aceştia au votat legile şi acum vor să scape de răspundere. La conducerea ţării trebuie să vină oameni tineri care să nu fie corupţi sau conduşi de alţii din spate”
Gheorghe Văcariu, 70 ani, pensionar, Lisa, nr. 118
,,Nu vreau să fie închis, mai bine i-ar confisca averea pentru că nu a fost realizată din muncă cinstită. De cînd sînt la putere toate legiile pe care le-au aprobat au fost pentru ca ei să nu fie condamnaţi pentru faptele penale. Nu sînt mulţumit de activitatea lui Dragnea pentru că nu a făcut nimic din ce a promis”
P.P., 51 ani, şofer, Făgăraş
,,Liviu Dragnea şi-a luat lumea în cap, a crezut că este cel mai puternic om în stat, fiind liderul majorităţii. A fost condamnat puţin, acesta trebuie arestat, dar nu cred că judecătorii vor decide arestarea. Poate în urma acestei decizii dată de instanţă îi mai slăbesc ambiţiile şi influenţele. Această condamnare a căzut ca un trăsnet peste liderii PSD. Liviu Dragnea trebuie să demisioneze din funcţia de Preşedinte al Camerei Deputaţilor”

Cristian P., 44 ani, Făgăraş
,,Decizia nu a fost definitivă şi va fi contestată la completul de 5 judecători, dar Liviu Dragnea trebuie arestat pentru că şi-a bătut joc de toată ţara. Acesta a crezut că el taie şi el spînzură. Am ajuns să fim conduşi de penali, iar aceştia trebuie să dispară de la putere. Sper ca vocea poporului să decidă soarta românilor”
Adriana Gheorghe, 52 ani, Făgăraş
,,Liviu Dragnea ocupă a treia funcţie în stat, este liderul majorităţii şi se ocupă de măgării. Este ruşine, trebuie condamnat. Ne-am săturat de penalii din conducerea ţării, toţi trebuie arestaţi pentru faptele comise.”
 

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

EDITORIAL

Cu spatele la altar!

 

      Oamenii bisericii privesc, aplaudă şi se complac în mocirla politică. Preoţi, primari, miniştri mint în faţa altarului. O şedinţă politică în faţa altarului. Au fost ingredientele unei acţiuni desfăşurate într-o biserică din judeţul Prahova, organizată de preoţi, parlamentari, primari, miniştri. Toţi s-au înşirat la o masă împodobită, amplasată în faţa altarului, dar cu spatele la altar. S-a vorbit mult şi degeaba. 

     S-a aplaudat, s-a bisat, iar la sfîrşit s-a trecut la îmbrăţişări şi pupături de mîini. Care pe care. Pe oameni îi pot înşela şi manipula, dar pe Dumnezeu, cu siguranţă, nu!Încă o dovadă că în ziua de azi religia şi biserica nu mai înseamnă credinţă. Aşa vor ei, tagma preoţească şi acei inşi care au impresia că stăpînesc lumea. În ziua de azi, omul trăieşte în nimicnicia lui, fără principii morale. Mare păcat!

Citește mai departe...

În ediţia tipărită

Făgărăsenii spun că s-au săturat de emisiunile politice de la TV

 

     Piaţa mass-media din România abundă de televiziuni şi de radiouri care completează presa scrisă ca formatori de opinie. Toate sînt urmărite, într-o măsură mai mare sau mai mică, de cetăţeni, pentru că le consideră surse de informaţii. Mai nou şi internetul sau reţelele de socializare sînt folosite ca surse de informaţii, deşi nu arată întotdeauna realitatea. În ultimii ani, cetăţenii s-au maturizat în ceea ce priveşte alegerea sursei din care obţin informaţiile care le arată ce se întîmplă în jurul lor, în oraşul, judeţul în care locuiesc sau în ţară. Tocmai de aceea, numărul celor care urmăresc emisiuni Tv sau radio este diferit. (Continuarea doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 328 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

7.JPG

Cartea

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 774
Număr afişări conţinut : 4766411

FaceBook

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare