Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Editoriale Au fost repartizaţi
Au fost repartizaţi Email
Luni, 25 Iunie 2018 21:49

     Cei 38 de băieţi de la Centrul de plasament ,,Azur” din Victoria vor fi transferaţi în alte centre din judeţul Braşov. În cursul lunii iunie a.c., s-au deplasat la Victoria reprezentanţii DGASPC Braşov care au discutat individual cu fiecare beneficiar situaţia transferului către alte unităţi şi au stabilit centrele care îi vor prelua pe copii. Băieţii cu vîrste cuprinse de la 8 la 12 ani vor fi transferaţi la Centrul de plasament ,,Dacia” din comuna Jibert, iar cei cu vîrste de la 13 la 20 de ani vor fi transferaţi la Complexul de Servicii Săcele ,,Chip şi Dale” şi la Complexul de Servicii Tărlăugeni ,,Lizuca şi Patrocle”. ,,38 de băieţi mai sînt instituţionalizaţi, dar doi vor fi externaţi şi reintegraţi în familie. De cînd s-a luat această decizie de desfiinţare am discutat cu băieţii şi le-am explicat că sînt mai aproape de Braşov şi au şanse mari să se angajeze după ce vor încheia cursurile şcolare. Au acceptat situaţia şi speră să le fie mai bine. Le-am promis copiilor că în perioada următoare o să-i ducem în vizită acolo unde au fost repartizaţi. Băieţii vor fi transferaţi în locaţiile de mai sus pînă în luna septembrie a.c., cînd vor începe noul an şcolar” a spus directorul interimar, Viorica Harcu de la ,,Azur” . După 40 de ani de activitate, ,,Azur” îşi închide porţile aşa cum a decis conducerea DGASPC Braşov în luna martie 2018. Clădirea va adăposti Centrul de Îngrijire şi Asistenţă ,,Sfîntul Gheorghe” pentru persoane adulte cu dizabilităţi.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

EDITORIAL

Cu spatele la altar!

 

      Oamenii bisericii privesc, aplaudă şi se complac în mocirla politică. Preoţi, primari, miniştri mint în faţa altarului. O şedinţă politică în faţa altarului. Au fost ingredientele unei acţiuni desfăşurate într-o biserică din judeţul Prahova, organizată de preoţi, parlamentari, primari, miniştri. Toţi s-au înşirat la o masă împodobită, amplasată în faţa altarului, dar cu spatele la altar. S-a vorbit mult şi degeaba. 

     S-a aplaudat, s-a bisat, iar la sfîrşit s-a trecut la îmbrăţişări şi pupături de mîini. Care pe care. Pe oameni îi pot înşela şi manipula, dar pe Dumnezeu, cu siguranţă, nu!Încă o dovadă că în ziua de azi religia şi biserica nu mai înseamnă credinţă. Aşa vor ei, tagma preoţească şi acei inşi care au impresia că stăpînesc lumea. În ziua de azi, omul trăieşte în nimicnicia lui, fără principii morale. Mare păcat!

Citește mai departe...

În ediţia tipărită

Făgărăsenii spun că s-au săturat de emisiunile politice de la TV

 

     Piaţa mass-media din România abundă de televiziuni şi de radiouri care completează presa scrisă ca formatori de opinie. Toate sînt urmărite, într-o măsură mai mare sau mai mică, de cetăţeni, pentru că le consideră surse de informaţii. Mai nou şi internetul sau reţelele de socializare sînt folosite ca surse de informaţii, deşi nu arată întotdeauna realitatea. În ultimii ani, cetăţenii s-au maturizat în ceea ce priveşte alegerea sursei din care obţin informaţiile care le arată ce se întîmplă în jurul lor, în oraşul, judeţul în care locuiesc sau în ţară. Tocmai de aceea, numărul celor care urmăresc emisiuni Tv sau radio este diferit. (Continuarea doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 313 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

6.JPG

Cartea

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 774
Număr afişări conţinut : 4766428

FaceBook

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare