Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home
Echipa de handball a CSM Făgăraş şi hibele ei Email
Luni, 02 Iulie 2018 20:20

 

Marian Filip vorbeşte, într-o conferinţă de presă, despre problemele echipei şi despre motivele rezilierii unilateral a contractului de conducerea clubului ,,Echipa are 20 de jucători şi doar eu am fost penalizat” spune sportivul

     Scandalurile n-au prea ieşit la ivealã la CSM Fãgãraş, dar sfîrşitul de campionat 2017-2018 a fost marcat de ieşiri la rampã ale conducerii clubului urmate de cele ale handbalistului Marian Florin Filip. Aşa au putut afla fãgãrãşenii cã lucrurile nu sînt chiar pe roze la clubul Municipalitãţii, aşa cum au fost şi rezultatele.

 Un scandal a acoperit un altul, spune sportivul Marian Filip care susţine cã deciziile luate de conducerea clublului la adresa lui sînt ,,o bãtaie de joc”. Dacã declaraţiile handbalistului Marian Filip sînt reale întru-totul, atunci la echipa de handbal a CSM Fãgãraş lucrurile nu merg în direcţia bunã, dar totuşi clubul închide orchii şi merge înainte. Au curs înfrîngerile, s-a rãmas în Ligã, au fost daţi afarã cei mai buni handbalişti, au fost aduşi alţii, bugetul se va goli de alte 2,4 milioane de lei pe an, acelaşi antrenor, acelaşi preşedinte (pînã la încheierea mandatului), alt consiliu director cu te miri ce membri. Marian Florin Filip este handbalistul exclus din lotul CSM Fãgãraş pentru cã nu a respectat un regulament de ordine interioarã, aşa cum aratã înştiinţarea/decizia semnatã de preşedintele Marius Gruia. Marian Filip a invitat presa la o conferinţã miercuri, 27 iunie a.c., în care şi-a susţinut nevinovãţia, dar a prezentat şi ,,nereguli” din activitatea clubului. A fost un torent de informaţii care au fost puse pe tapet, deschis, menite, spune Filip, sã-i salveze imaginea defãimatã, spune el, de conducere. Reamintim cã handbaliştii Marian Filip şi Florin Acatrinei au fost excluşi din lot, contractele încheiate cu CSM Fãgãraş fiind reziliate la 4 iunie. La bazã, aşa cum a justificat conducerea, a fost scandalul din club înregistrat în 12/13 mai. ,,V-am invitat aici pentru a dezminţi cele apãrute în presã în urmã cu cîtva timp, despre aşa zisul scandal din noaptea de 12 spre 13 mai din club. Nu sînt nici scandalagiu şi nici beţivan, sînt sportiv şi de 20 de ani duc o viaţã de sportiv” a început Marian Florin Filip conferinţa de presã. La CSM Fãgãraş cea mai importantã secţie este cea de handbal masculin seniori. Asta dacã privim în documentele contabile care aratã cã majoritatea banilor alocaţi clubului sînt direcţionaţi spre handbal. Echipa de handbal masculin seniori a CSM Fãgãraş a rãmas în Liga naţionalã şi va juca şi în anul competiţional 2018-2019 cu un lot nou, aprobat şi în plenul CL Fãgãraş de la sfîrşitul lunii iunie 2018. Dar fãrã Marian Filip şi Florin Acatrinei.

,,Este o nedreptate şi o bătaie de joc”
 

     ,,M-am născut şi am crescut la Făgăraş, am început să joc handbal aici, la Făgăraş. De la 18 ani am jucat handbal profesionist, la un nivel destul de înalt. De la juniori şi la seniori am jucat la echipa naţională a României, cel puţin 5-6 ani în echipa reprezentativă a României. Am venit să joc la Făgăraş, iar ceea ce mi s-a întîmplat la Făgăraş nu mi s-a întîmplat în 20 de ani de cînd joc handbal. Este o nedreptate şi chiar o bătaie de joc. Încă nu am oferte, dar chipele încă nu ştiu că nu am contract. Am 38 de ani, fizic sînt foarte bine, anul trecut am jucat în cea mai mare parte a campionatului 60 minute ceea ce este foarte greu, atac-apărare, tot meciul. Anul acesta nu am mai putut, nu am fost formă, recunosc, dar nici nu am fost ajutat să fiu în formă. Mereu eram acuzat de ceva, dacă echipa pierdea era vina mea că nu vreau să joc, că vreau să joc împotriva echipei, că sînt omul nu ştiu cui şi nu vreau să joc, că vreau să schimb preşedintele. Nu este de loc aşa! Nu se schimbă preşedintele dacă echipa nu merge, în primul şi primul rînd se schimbă antrenorul. Nu cred că am pătat imaginea clubului cu ceva. În 20 de ani de handbal nu am avut nicio altercaţie cu nimeni. Am jucat handbal la echipe importante din România şi în străinătate, la Dinamo Bucureşti, în cupele europene, CSM Reşiţa, etc. Înainte de Făgăraş am jucat 6 ani în Israel unde am cîştigat de 5 ori campionatul şi de 5 ori cupa Israelului, la cele mai bune 2 echipe din Israel. Cînd am venit la Făgăraş, era preşedinte domnul Gicu Puiuleţ, am semnat cu CSM Făgăraş pentru că am vrut să joc pentru echipa oraşului meu şi am renunţat la un an de contract în Israel unde cîştigam foarte mulţi bani. Cînd echipele au auzit că mă întorc în ţară am avut oferte, Steaua de exemplu, la bani mai mulţi decît dublul contractului de aici. Deci nu am venit pentru bani la Făgăraş” a susţinut handbalistul Marian Filip în conferinţa de presă.
 

Scandalul relatat de Marian Filip
 

     ,,Echipa s-a întors dintr-o deplasare de la Vaslui, am ajuns la Făgăraş pe la 3.30 noaptea. N-am putut merge acasă din motive personale, soţia nu era acasă şi nu aveam cheie să intru în casă. M-a rugat să o aştept o jumătate de oră, undeva. Am mers în club. Nu scrie în niciun regulament că nu pot intra în club. Nu există în regulamentul nostru de ordine interioară aşa ceva. Am ajuns în club în jurul orei 4 fără 20 şi la ora 4 şi jumăte am părăsit clubul. În tot acest timp nu a fost niciun scandal, n-am provocat niciun scandal. La 10 minute după ce am plecat m-a sunat patronul clubului să mă întorc că s-a iscat o altercaţie în club şi un coleg de-al meu este implicat, nişte indivizi s-au luat de el. M-am întors, de fapt m-aş fi întors pentru orice coleg, mai ales că acest coleg nu este din oraş (n.r. Florin Acatrinei). Colegul era deja pe trotuar, mi-a spus că cineva s-a luat de el, l-a împins, atît a fost tot. I-am spus să plece acasă, am plecat şi eu acasă şi asta a fost toată întîmplarea din noaptea aceea. Nu am participat la niciun scandal. Mi s-a pătat imaginea prin aceste afirmaţii din presă. Eu l-am sunat pe domnul preşedinte după cele apărute în presă, nici măcar nu m-a sunat el să mă întrebe ce s-a întîmplat în club. Mi-a spus, după ce l-am sunat eu, să merg să dau o declaraţie. Deci domnul preşedinte ştia foarte bine ce s-a întîmplat. Nici azi nu înţeleg de ce au apărut în presă acele afirmaţii, că sînt scandalagiu şi beţiv. Vreau scuze, că nu e adevărat, sînt martori, apăream la poliţie dacă exista un scandal, era ceva, dar n-a fost nimic. Nu-l înţeleg pe domnul preşedinte de ce nu m-a chemat dînsul să vorbească cu mine personal, să mă întrebe ce s-a întîmplat. Un preşedinte adevărat asta făcea” a susţinut Marian Filip.
 

Sportivii şi antrenorul în club
 

     Pledoaria handbalistului a purtat presa prin activitatea clubului, recentă şi nu doar, cînd a scos la iveală decizii şi acţiuni parafate de preşedintele CSM Făgăraş. Filip a susţinut că la club dreptatea s-a împărţit cu măsuri diferite. ,, Dar domnul preşedinte a fost un preşedinte bun cînd un alt coleg a fost în club şi şi-a rupt mîna. Atunci a vrut şi a reuşit să acopere scandalul. Mai mult decît atît, s-au dat declaraţii că s-a accidentat acel coleg la meci cînd de fapt acest sportiv s-a accidentat şi şi-a rupt mîna la club. Sînt declaraţii la firma de asigurări care certifică aceste afirmaţii. (n.r. sportivul este Tibi Constantinescu) Au mai fost şi alte scandaluri în club în care au fost implicaţi sportivi, dar nu s-a mai făcut vîlvă. Vreau să-mi cer scuze faţă de foştii mei colegi, nu vreau să le fac rău, sau să se simtă jigniţi din cauza mea, dar vreau să-mi apăr cauza pentru că nu este normal ce s-a întîmplat. Domnul preşedinte a afirmat în presă că nu e normal ca după o deplasare importantă şi o înfrîngere la Vaslui să mergem la club. Aşa a spus el. Nu am petrecut în club, dar dacă era un meci important, domnul preşedinte de ce nu a fost cu noi? A mai zis că de ce nu am mers acasă să ne odihnim că se apropia barajul şi am ales să pierdem noaptea la club. Dar săptămîna următoare, după meciul cu Suceava, sportivii de la noi de la secţia handbal inclusiv antrenorul au fost în club. Atunci nu s-a luat nicio măsură. Aş vrea să-l întreb pe Marius Gruia de ce în cazul meu a luat aceste măsuri, să se ceară rezilierea contractului, sau să mă amendeze, că nu am greşit cu nimic” a spus Marian Filip.
 

Preşedintele clubului, mai rar lîngă echipă
 

     Aşa cum susţine handbalistul, preşedintele CSM Făgăraş n-a prea însoţit echipa la meciuri, mai ales în deplasare. Nu doar Marian Filip susţine acest lucru ci şi alţi sportivi sau susţinători ai echipei. ,, Îl întreb pe Marius Gruia cîte deplasări a făcut cu echipa? Și de cîte ori a fost alături de echipă şi în deplasare? Vă spun eu, la două la Bucureti că acolo are domiciliul şi una la Călăraşi. Și nici la Făgăraş, la meciurile de acasă, nu a fost prezent la toate. Aş vrea să-l întreb ca preşedinte ce a făcut dînsul pentru echipa de handbal? Cu ce a ajutat echipa? Posibil ca acest scandal să fi fost creat intenţionat ca să se uite de rezultatele echipei care nici în acest an n-au fost pe măsura aşteptărilor. Chiar s-au făcut investiţii foarte mari, s-au adus jucători în sezonul 2017-2018” a spus Filip.
 

Amenzile încasate de Marian Filip
 

     Filip a fost handbalistul cel mai amendat de conducerea clubului, dacă aruncăm o privire peste statele de plată ale clubului. Dar o spune şi el. ,,Vă spun că de la începutul sezonului s-a scris că am mai fost amendat, vă spun pentru ce. 1000 lei amendă pentru că într-o seară am fost invitat la ziua unui prieten şi am stat pînă la 22.30. Dînşii au crezut că eu m-am dus la un bal, în Părău, unde cînta soţia mea. Au auzit că am fost, dar nu era adevărat. A doua zi aveam meci la Turda şi am plecat în ziua meciului. Mi-au reproşat că m-am dus la bal şi nu m-am odihnit pentru meci. Nu este adevărat, am martori. Nu înţeleg pentru ce m-au amendat. Anul trecut, pot zice, că am fost un jucător foarte important al echipei, am fost principalul marcator, am avut peste 100 de goluri marcate pentru echipă, am fost bun şi am putut să ajut echipa. Anul acesta nu am mai fost bun! Nu ştiu exact cauza, dar totul a început treptat: eram acuzat că nu am vrut să joc, că joc împotriva echipei, că am interes să-l dau pe domnul preşedinte afară, că vreau să fiu ba antrenor, ba preşedinte la club. Vă spun că antrenor nu pot să fiu pentru că nu vreau şi nici nu am şcoală de antrenor. Preşedinte, îmi vine să rîd, nu pot fi, n-am cum, trebuie să fi propus de cineva. Nicun moment nu m-a interesat vreo funcţie, eu am venit la Făgăraş să joc handbal. În luna martie, Marius Gruia m-a anunţat că voi fi penalizat cu 30% din valoarea contractului pentru că nu sînt în formă şi echipa nu este în obiectiv. Vă spun cu siguranţă că echipa era în obiectiv şi mai mult decît atît nu joc numai eu în echipă. A mai fost amendat şi Florin Acatrinei, el şi din alte motie, nu ştiu exact. Îl întreb pe domnul preşedinte, din 20 jucători, numai un jucător joacă în echipă ca să fie amendat cu 30% din contract? În urma scandalului creat, s-a decis amendarea noastră cu 2000 şi 4000 lei. Primarul a cerut expres să ni se rezilieze contractul. N-am înţeles ce s-a întîmplat şi de ce domnul primar a cerut acest lucru, ştiind foarte bine că nu am fost implicat în scandal şi nu am pătat imaginea clubului cu absolut nimic. După baraj, (2 şi 3 iunie la Călăraşi) am primit acasă o înştiinţare că mi se reziliază contractul de la 4 iunie 2018. Mai aveam contract pînă pe 30 iunie. Nu înţeleg, întîmplarea a fost 12-13 mai şi mi-au reziliat contractul cu 4 iunie. Niciodată nu mi s-a întîmplat aşa ceva şi mi s-a întîmplat la mine acasă. O numesc bătaie de joc!” a spus Filip.
 

,,Ce penalizare a avut preşedintele?”
 

     ,,Îl întreb pe preşedinte, dînsul a primit vreo penalizare pentru nerealizările echipei? El cu antrenorul au făcut echipa, au fost aduşi 9 sai 10 jucători noi sau nu ştiu cîţi, faţă de 2016-2017. Îl întreb, de ce este preşedintele acestui club? Nu să fie toată ziua lîngă echipă, de ce este plătit? Cum şi eu sînt plătit să merg zi de zi la echipă, nu? El rezolvă problemele echipei de la Bucureşti. Asta nu ar fi treaba mea, atîta timp cît totul ar fi mers bine, dar după cum s-a văzut echipa nu mergea bine şi rezultatele nu erau ok. Cînd am jucat la Dinamo şi lucrurile nu au mers bine, într-un an s-au schimabt trei antrenori. Vă spun că preşedintele a fost cel mai bine plătit de club, dacă luăm în calcul salariul încasat şi prezenţa lui la club” a adăugat Filip.

,,Echipa n-a mai fost unită”
 

     Marian Filip aduce acuzaţii celor care au dezbinat echipa prin comportamentul lor. ,,A început cred după ce am început campionatul şi nu eram în aceeaşi formă ca anul trecut. Am fost pus căpitan anul acesta. Jucătorii ne înţelegeam între noi. Dar echipa s-a împărţit la un moment dat în două, jucătorii din Făgăraş şi cei din afară. Cu siguranţă că, cu mici excepţii, echipa nu a mai fost unită. Cei aduşi anul acesta au fost ţinuţi mai altfel de antrenor, avantajaţi, protejaţi, li se permitea mai multe, iar cei din Făgăraş au fost marginalizaţi. După ce s-au întîmplat mai multe chestii şi antrenorul nu s-a mai înţeles cu ei, s-a dat cu cei din Făgăraş pentru că jucătorii străini nu l-au mai băgat în seamă, nu se mai suportau. Rezultatele au fost atunci pe măsură. Au fost şi jucători care şi-au făcut datoria pe teren. Preşedintele cu siguranţă ştia, dar n-a intervenit. Vă spun că nu mai mergeam cu plăcere la antrenamente şi nu doar eu. Era o ruptură, iar rezultatele s-au văzut” a explicat Filip.
 

Masă pentru nesportivi
 

     Întrebat despre masa sportivilor, despre necesitatea unui medic la echipă, a tratamentelor sau despre activităţile destinate întreţinerii sportivilor, despre organizarea meciurilor, Marian Filip a completat. ,,Era necesar un medic, dar nu am avut. Nu comentez despre organizatorul de meci. Cantonamente am avut, iar periodic mergeam la sala de forţă de la Mecanoplast. Nu am fost la sala Petrescu, nici nu ştiu unde este. În privinţa hranei, pot spune că n-a fost întotdeauna ok. La Fift nu era bună, nu era pentru sportivi, pentru efortul nostru. Se pot comenta multe” s-a rezumat Marian Filip. (Lucia Baki)

Comments
Comentariu nou Cautare
Cristian...  - Vai vai cum ies neregulile la suprafață.   |03-07-2018 10:31:39
Marian vreau sa te felicit pentru acea conferinta de presa in care ai spus
lucrurilor pe nume...si cum s-a întâmplat totul.
Domnul președinte ar trebui
luat cu "ho"pentru ceea ce a facut.Este inadmisibil ca un sportiv
fagarasean care a reprezentat România si a jucat la echipe mari sa i se faca o
asemenea nedreptate.
Oare Gruia mai are tupeu sa vina la Fagaras?sau va da din
nou o declarație ca sa mascheze tot ce sa scris in ziar si sa dea bine pentru
el.
Cu acea sala Petrescu ne-am lămurit...o factura fictivă de a
președintelui....Si acum nu mai stie pe unde sa scoată cămașa.Urat....Si
chiar jenant.Lasa d-nule pe altcineva care dorește să facă ceva pentru echipa
si care este aproape de echipa...nu se conduce un club din București....tu doar
să dai declarații si prietenasii "tai " sa execute.
De ce ti atat de
mult de acel scaun..suna mai bine "presedinte"sau sti ca se mulge de la
club.
D-NULE primar dvs.ati fost cumva părtaș la acele nereguli de la
club...de permiteți asemenea măgarii..?
De ce credeti ca au plecat jucători
de bine ce era la club nu?..realitatea este alta.
Citeam de organizatorul de
competiții...d-nul Emil Marocico...schimbati-l domnule ca si asa nu si-a
îndeplinit atribuțiile care i reveneau...întrebați jucătorii.. cum erau
cazați în deplasare...cum era mâncarea si mai vorbim.
Dacă intr-adevar ne
pasa de handbal haideti sa facem ceva....cat sa mai privim si sa citim
neregulile care sunt la club...Oare ce spune Gruia despre acest articol din
ziar?....ca sunt minciuni sau ne va explica cu Sala Petrescu II.
mihai   |04-07-2018 17:19:13
ba tu ai uitat ca marocico ia bagat in liga nationala? esti pe nicari.
Ciubo  - Nereguli, nereguli   |04-07-2018 14:11:57
Sa ne spună Domnul Gruia cum a fost cu Constantinescu, care si a rupt mâna in
club iar la firma de asigurări sa dat declarație ca sa accidentat la meci. De
ce apare decont pt operație cand firma de asigurări a acoperit o parte din
valoarea operației ?!
Ionut   |04-07-2018 14:30:12
Jucătorii din fagaras erau marginalizați? Probabil ar trebui sa mulțumească
ca mai erau la echipa. Sa fim serioși “mateoniu, Blaga, Claudiu, portarul
înalt etc” sunt jucatori de prima liga?. Haideți sa spunem adevarul , au
fost ținuți și sunt ținuți pentru ca sunt din fagaras, altfel ii zburau de
mult. Băiatul ăla mic , mateoniu ce joaca? Turca poate.
Nu se ridica nici
unul la nivelul ligii naționale.
Adrian  - Cărțile pe față   |04-07-2018 15:11:53
Respect Marian Filip! Toată conducerea clubului ar trebui demisă. Afara
Marocico senior și junior. Afara antrenorul care îi plătea lui Maro junior
bani sa îi facă orele la gene2. Afara cu președintele. Afara cu consilii de
administrație. Oricum se luau hotarari care fără aprobarea primarului nu
putea fi luate. Toți afara că sunt degeaba. Să se răspundă pentru facturi
fictive, pentru banii scurși din club, pt că este evident că cineva a pus
mana pe un sac de bani.
Când echipa a promovat, domnul primar și el Tatar au
schimbat tot, de la nivel de conducere până jos. Acum tot ei să răspundă
în fața făgărășenilor pt că au distrus handbalul din Făgăraș. Să
răspundă pt neregulile și hoțiile de acolo.
Am mai spus-o: pestele de la
cap se împute!
Sa va fie rușine!!! Ați adus ură în oraș și dezbinare in
sportul făgărășean. Iar nesimțirea de care dați dovadă este la rang de
calitate!
Rușine!
George  - Bravo   |04-07-2018 18:06:49
Bravo Adrian, dar din pacate nu intereseaza pe nimeni ce ai spus .
Totul se va
musamaliza in timp.
O sa apara cu alte teme la club ca sa uite lumea repede.
Totul este REGIZAT.
Emil  - Rusine   |04-07-2018 19:43:28
Pe timpul d-lui Puiuleț nu există așa ceva. O harababura și o indisciplina
de nedescris. Auzi cluburi, antrenorul in club!!! Sau să intervină primarul
să dea directive cine pleacă, cine rămâne. Stați domnilor că de-aia e
conducere la club. Nu sa fie dictatura, auzi domne, primarul nu are alte lucruri
de făcut??? Orașul arata jalnic. Manduc și cârje au fost copii mici.
Deci
ne-am dat dracu daca și la handbal se pricepe?:)))
Este jenant ce se
întâmplă!
Aurel   |05-07-2018 00:18:44
D-nule Gruia stim cu totii ca trebuie sa vi se prelungească mandatul si aprobat
in sedinta de Consiliu Local.
Mai bine v-ati duce înapoi la București si va
vedeti acolo de afacerea dvs.Ca si asa nu ati facut nimic pentru club...doar ati
băgat ura si dezbinarea între jucători.
Luati exemplul altor cluburi si
vedeti ca de la președinte până la doctor toti sunt cu jucătorii in
deplasări.
La noi cine merge?...
Ce mai urmează acum...la ce sa ne mai
asteptam.
Va dati bine pe lângă prietenasii dvs..(Tatar sa mai mintă putin)Si
sa-l perieze pe Primar că sa-i prelungească mandatul lui Gruia.
În curand vor
începe pregătirile la handbal...o sa dati din nou prin ziare declarații cu
privire la noul lot ca sa musamalizati tot ce s-a scris in presa si lumea sa
uite.
Ne credeti asa de prosti...
Rusine Rusine si minciuna la greu cat
cuprinde
.
Nelu  - Capsunari   |07-07-2018 05:13:47
Rusine,v.ati batut joc de votul fagarasenilor d primar neafilat politic...supt
cupola fgdsr...oras fantoma fara nici o perspectiva,Fagarasul nu este Dragus!.
Cristian   |09-07-2018 22:15:07
Echipa are nevoie de o schimbare radicala.Nu va merge aceasta echipa cat timp va
ramane acelasi antrenor si acelasi presedinte navetist care numai poate fi
considerat asa ci mai degraba mincinos si imbarligator si dezbinator intre
jucatori.
lumea asteapta un raspuns cu privire la Sala Petrescu????Nu suntem
nici orbi si nici prosti cum poate ne credeti dvs..
d-nul Primar ce face???? se
pricepe si la handbal cumva???de trece cu vederea aceste magarii.
Ovidiu  - realist   |13-07-2018 19:05:12
Echipa are nevoie de o schimbare radicala asta insemnand schimbata mentalitatea
sportivilor care sa lupte pe teren impreuna. Au fost la sala de forta dar pentru
ce ? Sunt asigurate mesele zilnice, sunt asigurate echipamentele si multe altele
dar daca nu sunt o echipa nu se va face nimic. Nu e conducerea de vina daca
temperamentul sportivilor e unul de vedete , daca e mai important timpul
petrecut in baruri decat in sala la antrenamente. Pentru salariile care le iau
ar fi trebuit sanctionati mai aspru pentru fiecare greseala atat pe teren cat si
in afaa lui, cred ca este singurul repros ce poate fi adus conducerii.
Presedintele sau antrenorul nu sunt in teren la meciuri.
Alex  - Si acum ce mai urmeaza   |17-07-2018 00:08:01
Președintele nu este nici lângă teren si nici in sala la meciuri.Nu a fost
niciodată alaturi de echipa sau in deplasări.....de altele sa nu mai
vorbim.
Stie toata lumea sa nu ne mai ascundem dupa deget.Cat despre
antrenor...de cate ori s-a facut vreun antrenament cu portarii?niciodată.

Luati exemplul Turdei fratilor!!Ca aveti ce invata...mai ales președintele.

Acum nu mai are nimic de spus oamenilor cu privire la suma de 6000 lei (sala
Petrescu)sau operația lui Constantinescu.???Ca doar este plătit din banii
fagarasenilor.
Cu asemenea om la conducerea clubului echipa nu va merge.
D-nul
Tatar cumva a practicat handbal si nu stim noi ca prea mult se baga...am uitat
prietenasul lui Gruia care in lipsa lui spune ca totul este ok la club...dar
realitatea este alta domnilor...oare nu trebuie semnat un nou mandat pentru
conducerea clubului...Si prietenul lui...ce face...transmite mai departe d-nului
Primar??

Oare consiliul director accepta asa ceva...sau fac jocurile anumitor
persoane.
Om trai si om vedea.
Rușinea e la ea acasa la fel si minciuna.
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

EDITORIAL

Cu spatele la altar!

 

      Oamenii bisericii privesc, aplaudă şi se complac în mocirla politică. Preoţi, primari, miniştri mint în faţa altarului. O şedinţă politică în faţa altarului. Au fost ingredientele unei acţiuni desfăşurate într-o biserică din judeţul Prahova, organizată de preoţi, parlamentari, primari, miniştri. Toţi s-au înşirat la o masă împodobită, amplasată în faţa altarului, dar cu spatele la altar. S-a vorbit mult şi degeaba. 

     S-a aplaudat, s-a bisat, iar la sfîrşit s-a trecut la îmbrăţişări şi pupături de mîini. Care pe care. Pe oameni îi pot înşela şi manipula, dar pe Dumnezeu, cu siguranţă, nu!Încă o dovadă că în ziua de azi religia şi biserica nu mai înseamnă credinţă. Aşa vor ei, tagma preoţească şi acei inşi care au impresia că stăpînesc lumea. În ziua de azi, omul trăieşte în nimicnicia lui, fără principii morale. Mare păcat!

Citește mai departe...

În ediţia tipărită

Făgărăsenii spun că s-au săturat de emisiunile politice de la TV

 

     Piaţa mass-media din România abundă de televiziuni şi de radiouri care completează presa scrisă ca formatori de opinie. Toate sînt urmărite, într-o măsură mai mare sau mai mică, de cetăţeni, pentru că le consideră surse de informaţii. Mai nou şi internetul sau reţelele de socializare sînt folosite ca surse de informaţii, deşi nu arată întotdeauna realitatea. În ultimii ani, cetăţenii s-au maturizat în ceea ce priveşte alegerea sursei din care obţin informaţiile care le arată ce se întîmplă în jurul lor, în oraşul, judeţul în care locuiesc sau în ţară. Tocmai de aceea, numărul celor care urmăresc emisiuni Tv sau radio este diferit. (Continuarea doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 36 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

11.JPG

Cartea

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 774
Număr afişări conţinut : 4843959

FaceBook

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare