Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home
Repartiţii de locuinţe ANL Email
Luni, 02 Iulie 2018 21:15

     Trei garsoniere în blocurile ANL de pe strada Câmpului vor ajunge la trei persoane care au întrunit punctajul cel mai mare, aşa cum a stabilit comisia de repartizare a acestor locuinţe. Este vorba despre garsoniera 19 din blocul B, garsoniera 16 din blocul E şi garsoniera 16 din blocul H. Locuinţele au fost eliberate de vechii chiriaşi care au renunţat la contract, respectiv Maria Bărcuţeran, Man Ramona şi Nan Anca. Garsonierele vor fi date spre închiriere lui Blebea Răducu Florin (46 puncte), Banu Elena Ramona (46 puncte) şi Șotcan Denisa Ana (45 puncte). Reamintim că în baza HCL 87/ 2018, au întrunit punctajul necesar obţinerii unei locuinţe ANL 54 de făgărăşeni sub 35 de ani. Pentru alţi 20 de solicitanţi dosarele au fost respinse de comisie pe motiv că nu au îndeplinit cumulat criteriile legale. La nivelul lunii aprilie 2018 erau disponibile 28 locuinţe ANL, respectiv 2 apartamente cu 3 camere, 7 apartamente cu 2 camere şi 19 garsoniere. Comisia de repartizare a locuinţelor ANL este firmată din: Ion Viorica- preşedinte, Surdu Andreea, Lavinia Gheorghe, Tănase Elena, toate consilieri în Primăria Făgăraş şi consilierii locali: Florin Alexandru, Mazilu Alexandru, Stengel Norbert şi Ercău Bruno.

Comments
Comentariu nou Cautare
Ianos  - Liste ANL   |09-07-2018 15:09:40
Ce repartitii domle?Am auzit ca domnul consilier local Biza a primit prima
repartitie la ANL pentru ca a facut puncte chipurile are venit lunar de 400 lei.
Pai cate luni a muncit sa isi cumpere BMW?
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

EDITORIAL

Cu spatele la altar!

 

      Oamenii bisericii privesc, aplaudă şi se complac în mocirla politică. Preoţi, primari, miniştri mint în faţa altarului. O şedinţă politică în faţa altarului. Au fost ingredientele unei acţiuni desfăşurate într-o biserică din judeţul Prahova, organizată de preoţi, parlamentari, primari, miniştri. Toţi s-au înşirat la o masă împodobită, amplasată în faţa altarului, dar cu spatele la altar. S-a vorbit mult şi degeaba. 

     S-a aplaudat, s-a bisat, iar la sfîrşit s-a trecut la îmbrăţişări şi pupături de mîini. Care pe care. Pe oameni îi pot înşela şi manipula, dar pe Dumnezeu, cu siguranţă, nu!Încă o dovadă că în ziua de azi religia şi biserica nu mai înseamnă credinţă. Aşa vor ei, tagma preoţească şi acei inşi care au impresia că stăpînesc lumea. În ziua de azi, omul trăieşte în nimicnicia lui, fără principii morale. Mare păcat!

Citește mai departe...

În ediţia tipărită

Făgărăsenii spun că s-au săturat de emisiunile politice de la TV

 

     Piaţa mass-media din România abundă de televiziuni şi de radiouri care completează presa scrisă ca formatori de opinie. Toate sînt urmărite, într-o măsură mai mare sau mai mică, de cetăţeni, pentru că le consideră surse de informaţii. Mai nou şi internetul sau reţelele de socializare sînt folosite ca surse de informaţii, deşi nu arată întotdeauna realitatea. În ultimii ani, cetăţenii s-au maturizat în ceea ce priveşte alegerea sursei din care obţin informaţiile care le arată ce se întîmplă în jurul lor, în oraşul, judeţul în care locuiesc sau în ţară. Tocmai de aceea, numărul celor care urmăresc emisiuni Tv sau radio este diferit. (Continuarea doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 133 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

3.JPG

Cartea

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 774
Număr afişări conţinut : 4843297

FaceBook

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare