Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home
Licitaţie pentru locuri de parcare Email
Luni, 02 Iulie 2018 21:20

     Noi locuri de parcare vor fi scoase la licitaţie pentru făgărăşeni. Este vorba despre spaţiile existente pe străzile Câmpului, Titu Perţea, Teiului, Stejarului şi 1 Decembrie 1918. Plenul CL Făgăraş a aprobat locurile ce vor fi scoase la licitaţie şi condiţiile în care locatarii pot intra în posesia unui loc de parcare la reşedinţa lor. Pe strada Câmpului sînt oferite locurile numerotate de la 190 la 247, în zona blocurilor de la 1 la 9. Pe strada Titu Perţea în zona blocurilor 3,4,5 şi 7 A, sînt locurile numerotate de la 134 la 144. Pe strada Teiului sînr 191 locuri de parcare în zona blocurilor 46, 46B, 63 şi 64, iar pe strada Stejarului la blocurile 23-28 şi 28A. Și pe strada 1 Decembrie 1918 sînt 135 locuri de parcare la blocurile 10 A, B, C, 11 A, B, C, 12, A,B,C, E şi 13 C. Durata închirierii este de 3 ani şi costul este de 50 lei/an. Conform HCL, contractul de închiriere va stipula chiria anuală pentru cei 12,5 mp teren, dar şi taxa de folosinţă teren care are volori diferite în funcţie de zona în care se află parcarea. Pe strada Câmpului, Titu Perţea şi 1 Decembrie, zona B, taxa este de 0,5269 lei/mp, iar în strada Teiului şi strada Stejarului, zona A, 0,7553 lei/mp.

 

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

EDITORIAL

Cu spatele la altar!

 

      Oamenii bisericii privesc, aplaudă şi se complac în mocirla politică. Preoţi, primari, miniştri mint în faţa altarului. O şedinţă politică în faţa altarului. Au fost ingredientele unei acţiuni desfăşurate într-o biserică din judeţul Prahova, organizată de preoţi, parlamentari, primari, miniştri. Toţi s-au înşirat la o masă împodobită, amplasată în faţa altarului, dar cu spatele la altar. S-a vorbit mult şi degeaba. 

     S-a aplaudat, s-a bisat, iar la sfîrşit s-a trecut la îmbrăţişări şi pupături de mîini. Care pe care. Pe oameni îi pot înşela şi manipula, dar pe Dumnezeu, cu siguranţă, nu!Încă o dovadă că în ziua de azi religia şi biserica nu mai înseamnă credinţă. Aşa vor ei, tagma preoţească şi acei inşi care au impresia că stăpînesc lumea. În ziua de azi, omul trăieşte în nimicnicia lui, fără principii morale. Mare păcat!

Citește mai departe...

În ediţia tipărită

Făgărăsenii spun că s-au săturat de emisiunile politice de la TV

 

     Piaţa mass-media din România abundă de televiziuni şi de radiouri care completează presa scrisă ca formatori de opinie. Toate sînt urmărite, într-o măsură mai mare sau mai mică, de cetăţeni, pentru că le consideră surse de informaţii. Mai nou şi internetul sau reţelele de socializare sînt folosite ca surse de informaţii, deşi nu arată întotdeauna realitatea. În ultimii ani, cetăţenii s-au maturizat în ceea ce priveşte alegerea sursei din care obţin informaţiile care le arată ce se întîmplă în jurul lor, în oraşul, judeţul în care locuiesc sau în ţară. Tocmai de aceea, numărul celor care urmăresc emisiuni Tv sau radio este diferit. (Continuarea doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 102 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

1.JPG

Cartea

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 774
Număr afişări conţinut : 4843294

FaceBook

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare