Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home
Primăria Făgăraş, agent imobiliar Email
Luni, 02 Iulie 2018 21:27

     Primăria Făgăraş este unul dintre cei mai activi agenţi imobiliari aflaţi pe piaţa făgărăşeană. În majoritatea şedinşelor de plen sînt incluse pe ordinea de zi proiecte ce vizează vînzarea de locuinţe sau cumpărarea de terenuri. Consilierii locali nu comentează în plen scopul acestor tranzacţii şi aprobă pe bandă rulantă expertizele de evaluare asupra imobilelor supuse vînzării sau cumpărării. În ultimul plen desfăşurat joi, 28 iunie a.c., au fost votate patru rapoarte de evaluare întocmite de evaluatorul autorizat Toth Eniko asupra patru apartamente din municipiu. Un apartament cu 2 camere situat în strada Narciselor, blocul B, scara A, apartamentul 19, va fi vîndut de Primăria Făgăraş cu 36.680 lei, aşa cum arată evaluarea. Filiche Tincuţa este noul proprietar, aprobat prin HCL 269/2017. Apartamentul 15 din blocul 4, scara B, cu 2 camere, din Tudor Vladimirescu este evaluat la 49.170 lei. A fost aprobată vînzarea către Toc Gheorghe prin HCL 51/2018. Și apartamentul cu 2 camere din blocul 14, scara C, din Tudor Vladimirescu, a fost evaluat, acesta va ajunge la Dumitru Liliana pentru 50.150 lei, aşa cum arată HCL 50/2018. Un alt apartament din cartierul Tudor Vladimirescu este în blocul 13, scara B şi este evaluat la 70.140 lei. Prin HCL 270/2027 este cumpărat de Bălan Maria. CL Făgăraş a aprobat cumpărarea unui teren în suprafaţă de 532 mp situat în municipiu, între B-dul Unirii şi Aleea Unirii, ce aparţine Dianei Popa, fostă Vegheş. A fost aprobată şi demararea procedurii de evaluare ca va stabili valoarea acestuia.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

EDITORIAL

Cu spatele la altar!

 

      Oamenii bisericii privesc, aplaudă şi se complac în mocirla politică. Preoţi, primari, miniştri mint în faţa altarului. O şedinţă politică în faţa altarului. Au fost ingredientele unei acţiuni desfăşurate într-o biserică din judeţul Prahova, organizată de preoţi, parlamentari, primari, miniştri. Toţi s-au înşirat la o masă împodobită, amplasată în faţa altarului, dar cu spatele la altar. S-a vorbit mult şi degeaba. 

     S-a aplaudat, s-a bisat, iar la sfîrşit s-a trecut la îmbrăţişări şi pupături de mîini. Care pe care. Pe oameni îi pot înşela şi manipula, dar pe Dumnezeu, cu siguranţă, nu!Încă o dovadă că în ziua de azi religia şi biserica nu mai înseamnă credinţă. Aşa vor ei, tagma preoţească şi acei inşi care au impresia că stăpînesc lumea. În ziua de azi, omul trăieşte în nimicnicia lui, fără principii morale. Mare păcat!

Citește mai departe...

În ediţia tipărită

Făgărăsenii spun că s-au săturat de emisiunile politice de la TV

 

     Piaţa mass-media din România abundă de televiziuni şi de radiouri care completează presa scrisă ca formatori de opinie. Toate sînt urmărite, într-o măsură mai mare sau mai mică, de cetăţeni, pentru că le consideră surse de informaţii. Mai nou şi internetul sau reţelele de socializare sînt folosite ca surse de informaţii, deşi nu arată întotdeauna realitatea. În ultimii ani, cetăţenii s-au maturizat în ceea ce priveşte alegerea sursei din care obţin informaţiile care le arată ce se întîmplă în jurul lor, în oraşul, judeţul în care locuiesc sau în ţară. Tocmai de aceea, numărul celor care urmăresc emisiuni Tv sau radio este diferit. (Continuarea doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 100 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

3.JPG

Cartea

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 774
Număr afişări conţinut : 4843294

FaceBook

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare