Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home
Lotul handbaliştilor de la CSM Făgăraş Email
Marţi, 03 Iulie 2018 11:01

     Consilierii locali făgărăşeni au aprobat lotul de sportivi al echipei de handbal seniori masculin pentru anul competiţional 2018-2019 în şedinţa ordinară desfăşurată joi, 28 iunie a.c. Niciunul dintre aleşii locali n-au avut comentarii în privinţa noului lot sau a activităţii clubului pentru anul competiţional 2017-2018. Proiectul de hotărîre a avut la bază hotărîrea Consiliului director al CSM Făgăraş emisă la 14 iunie a.c. Hotărîrea ajunsă pe masa consilierilor poartă semnăturile a 4 membri ai Consiliului director din cinci, respectiv Flaviu Fleşariu, Sorin Mateiaş, Lucian Ramba şi Marius Solomon şi a preşedintelui clubului Marius Gruia. Lotul este format din handbaliştii: Bahan-Feieş Marius, Câmpan Alin, Capotă Cosmin, Cerghit Adrian, Constantinescu Tiberiu, Dedu Alexandru, Dincă Bogdan, Giurgiu Dionisie, Huţă Ștefan, Ivan Cătălin, Ivanov Radu, Leordean Călin, Mateoniu Răzvan, Minea Claudiu, Popia Sile, Turcu Emilian, Ungureanu Nicolae, Vancea Bogdan, Vîlceanu Răzvan la care se adaugă antrenorul Andrieş Ion Liviu şi antrenorul secund Frăţilă Eugen. Conducerea clubului a semnat cu cei 21 membri ai lotului contractele care sînt valabile pînă la data de 30 iunie 2019.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

EDITORIAL

Cu spatele la altar!

 

      Oamenii bisericii privesc, aplaudă şi se complac în mocirla politică. Preoţi, primari, miniştri mint în faţa altarului. O şedinţă politică în faţa altarului. Au fost ingredientele unei acţiuni desfăşurate într-o biserică din judeţul Prahova, organizată de preoţi, parlamentari, primari, miniştri. Toţi s-au înşirat la o masă împodobită, amplasată în faţa altarului, dar cu spatele la altar. S-a vorbit mult şi degeaba. 

     S-a aplaudat, s-a bisat, iar la sfîrşit s-a trecut la îmbrăţişări şi pupături de mîini. Care pe care. Pe oameni îi pot înşela şi manipula, dar pe Dumnezeu, cu siguranţă, nu!Încă o dovadă că în ziua de azi religia şi biserica nu mai înseamnă credinţă. Aşa vor ei, tagma preoţească şi acei inşi care au impresia că stăpînesc lumea. În ziua de azi, omul trăieşte în nimicnicia lui, fără principii morale. Mare păcat!

Citește mai departe...

În ediţia tipărită

Făgărăsenii spun că s-au săturat de emisiunile politice de la TV

 

     Piaţa mass-media din România abundă de televiziuni şi de radiouri care completează presa scrisă ca formatori de opinie. Toate sînt urmărite, într-o măsură mai mare sau mai mică, de cetăţeni, pentru că le consideră surse de informaţii. Mai nou şi internetul sau reţelele de socializare sînt folosite ca surse de informaţii, deşi nu arată întotdeauna realitatea. În ultimii ani, cetăţenii s-au maturizat în ceea ce priveşte alegerea sursei din care obţin informaţiile care le arată ce se întîmplă în jurul lor, în oraşul, judeţul în care locuiesc sau în ţară. Tocmai de aceea, numărul celor care urmăresc emisiuni Tv sau radio este diferit. (Continuarea doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 132 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

9.JPG

Cartea

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 774
Număr afişări conţinut : 4843300

FaceBook

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare