Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home
Bani de navetă Email
Marţi, 03 Iulie 2018 12:22

     Aleşii locali din Victoria au decontat suma de 5.270 lei pentru naveta cadrelor didactice de la cele două instituţii de învăţămînt. Conform referatului de specialitate, solicitarea s-a făcut pentru decontarea sumei aferente lunilor martie, aprilie şi mai 2018. Cadrele didactice de la Liceul Teoretic ,,IC Drăguşanu” au solicitat suma de 3.795 lei, iar cei de la CT ,,Dr. Alexandru Bărbat” suma de 1.475 lei. ,,Am fost certaţi de profesori atunci cînd nu am aprobat decontarea cheltuielilor de navetă” au spus aleşii locali. De la Liceul Teoretic sînt 9 salariaţi care fac naveta pe mai multe rute: 5 profesori fac naveta pe ruta Făgăraş - Victoria (tur – retur), un profesor face naveta pe ruta Corbi – Victoria (tur – retur), un salariat face naveta pe ruta Sîmbăta de Sus – Victoria ( tur – retur), un alt salariat face naveta pe ruta Viştea de Jos – Victoria (tur – retur) şi un dascăl vine de la Sibiu la Victoria. De la CT ,,Dr. Alexandru Bărbat” fac naveta 5 dascăli din care 3 pe rutele Făgăraş - Victoria (tur – retur), unul pe ruta Beclean - Victoria (tur – retur) şi altul pe ruta Sumerna – Victoria(tur – retur). Cererile pentru decontarea cheltuielilor de navetă au fost depuse la Primăria Victoria în perioada 15 – 18 iunie 2018.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

EDITORIAL

Cu spatele la altar!

 

      Oamenii bisericii privesc, aplaudă şi se complac în mocirla politică. Preoţi, primari, miniştri mint în faţa altarului. O şedinţă politică în faţa altarului. Au fost ingredientele unei acţiuni desfăşurate într-o biserică din judeţul Prahova, organizată de preoţi, parlamentari, primari, miniştri. Toţi s-au înşirat la o masă împodobită, amplasată în faţa altarului, dar cu spatele la altar. S-a vorbit mult şi degeaba. 

     S-a aplaudat, s-a bisat, iar la sfîrşit s-a trecut la îmbrăţişări şi pupături de mîini. Care pe care. Pe oameni îi pot înşela şi manipula, dar pe Dumnezeu, cu siguranţă, nu!Încă o dovadă că în ziua de azi religia şi biserica nu mai înseamnă credinţă. Aşa vor ei, tagma preoţească şi acei inşi care au impresia că stăpînesc lumea. În ziua de azi, omul trăieşte în nimicnicia lui, fără principii morale. Mare păcat!

Citește mai departe...

În ediţia tipărită

Făgărăsenii spun că s-au săturat de emisiunile politice de la TV

 

     Piaţa mass-media din România abundă de televiziuni şi de radiouri care completează presa scrisă ca formatori de opinie. Toate sînt urmărite, într-o măsură mai mare sau mai mică, de cetăţeni, pentru că le consideră surse de informaţii. Mai nou şi internetul sau reţelele de socializare sînt folosite ca surse de informaţii, deşi nu arată întotdeauna realitatea. În ultimii ani, cetăţenii s-au maturizat în ceea ce priveşte alegerea sursei din care obţin informaţiile care le arată ce se întîmplă în jurul lor, în oraşul, judeţul în care locuiesc sau în ţară. Tocmai de aceea, numărul celor care urmăresc emisiuni Tv sau radio este diferit. (Continuarea doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 107 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

10.JPG

Cartea

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 774
Număr afişări conţinut : 4843293

FaceBook

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare