Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home
Apel 112 Email
Luni, 09 Iulie 2018 20:24

     În perioada 3 – 6 iulie a.c., paramedicii făgărăşeni au fost solicitaţi prin apel 112 la nouă intervenţii în Ţara Făgăraşului. Marţi, 3 iulie a.c., în jurul orei 20.53, paramedicii au fost solicitaţi pe strada Prunului unde S.R. de 50 de ani avea hemoragie la membrele inferioare. Victima a fost monitorizată şi transportată la Spitalul Municipal Făgăraş. În jurul orei 22.15 o femeie de 90 de ani de pe strada Andrei Mureşan a solicitat ajutorul paramedicilor acuzînd dureri în piept şi a fost transportată la spital. Miercuri, 4 iulie a.c., în jurul orei 9.50 un băieţel de 4 ani, a căzut cu bicicleta, acesta acuza dureri de membre şi avea excoriaţii la piciorul stîng. În jurul orei 12.51 paramedicii au fost solicitaţi în Dridif unde un bărbat de 40 de ani a căzut cu bicicleta şi acuza dureri la în zona genitală şi abdominală. Victima a fost monitorizată şi transportată la spital. Joi, 5 iulie a.c., în jurul orei 15.10 paramedicii au fost solicitaţi în Șona unde un bărbat de 74 de ani avea criză epileptică. B.G. a fost monitorizat şi transportat la spital. În jurul orei 17.10 un bărbat de 26 ani a căzut de la înălţime şi acuza dureri de membre şi de bazin. S.C. a fost monitorizat şi transportat la spital. Vineri, 6 iulie a.c., în jurul orei 21.53 paramedicii au fost solicitaţi în Grid unde o femeie de 86 de ani acuza stări de insuficienţă respiratorie. Victima era cunoscută cu probleme cardiace. U.A. a fost monitorizată şi transportată la spital. În jurul orei 23.50 paramedicii au fost solicitaţi şi pe strada Cetăţii unde F.N. de 64 de ani a căzut şi s-a ales cu multiple excoriaţii şi plagă la membrul inferior drept.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

EDITORIAL

Cu spatele la altar!

 

      Oamenii bisericii privesc, aplaudă şi se complac în mocirla politică. Preoţi, primari, miniştri mint în faţa altarului. O şedinţă politică în faţa altarului. Au fost ingredientele unei acţiuni desfăşurate într-o biserică din judeţul Prahova, organizată de preoţi, parlamentari, primari, miniştri. Toţi s-au înşirat la o masă împodobită, amplasată în faţa altarului, dar cu spatele la altar. S-a vorbit mult şi degeaba. 

     S-a aplaudat, s-a bisat, iar la sfîrşit s-a trecut la îmbrăţişări şi pupături de mîini. Care pe care. Pe oameni îi pot înşela şi manipula, dar pe Dumnezeu, cu siguranţă, nu!Încă o dovadă că în ziua de azi religia şi biserica nu mai înseamnă credinţă. Aşa vor ei, tagma preoţească şi acei inşi care au impresia că stăpînesc lumea. În ziua de azi, omul trăieşte în nimicnicia lui, fără principii morale. Mare păcat!

Citește mai departe...

În ediţia tipărită

Făgărăsenii spun că s-au săturat de emisiunile politice de la TV

 

     Piaţa mass-media din România abundă de televiziuni şi de radiouri care completează presa scrisă ca formatori de opinie. Toate sînt urmărite, într-o măsură mai mare sau mai mică, de cetăţeni, pentru că le consideră surse de informaţii. Mai nou şi internetul sau reţelele de socializare sînt folosite ca surse de informaţii, deşi nu arată întotdeauna realitatea. În ultimii ani, cetăţenii s-au maturizat în ceea ce priveşte alegerea sursei din care obţin informaţiile care le arată ce se întîmplă în jurul lor, în oraşul, judeţul în care locuiesc sau în ţară. Tocmai de aceea, numărul celor care urmăresc emisiuni Tv sau radio este diferit. (Continuarea doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 129 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

7.JPG

Cartea

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 774
Număr afişări conţinut : 4843295

FaceBook

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare