Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Editoriale Fotbal, EL turul 1 preliminar
Fotbal, EL turul 1 preliminar Email
Luni, 16 Iulie 2018 16:44

     Viitorul Constanţa a făcut un pas important către turul al doilea preliminar al Europa League, după ce a învins formaţia Racing Union Luxemburg cu scorul de 2-0 (1-0), pe Stadionul Josy Barthel din Luxemburg, în prima manşă a turului întîi preliminar al competiţiei. Au marcat Drăguş şi Ianis Hagi (82/pen.). Manşa secundă va avea loc la Ovidiu, în data de 19 iulie. Dacă va trece de luxemburghezi, Viitorul va juca în turul II preliminar cu Vitesse Arnhem, primul meci acasă (26 iulie), iar manşa secundă în Olanda, pe 2 august.
 

Echipe:
 

Racing Union: Ruffier-Simon, M'Boup, Nyssen-Hennetier, Nouidra (Humbert, 87), Osmanovic, Nakache, Birk-Szimayer (Shala, 80), Da Mota (Sulejmani, 90).
Viitorul: Cojocaru-Lima, Ţîru, Mladen, De Nooijer (Boboc, 79)-Achim, Băluţă, Vînă-Ianis Hagi (Pitu, 86), Drăguş, Măţan (Houri, 58).

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

EDITORIAL

Cu spatele la altar!

 

      Oamenii bisericii privesc, aplaudă şi se complac în mocirla politică. Preoţi, primari, miniştri mint în faţa altarului. O şedinţă politică în faţa altarului. Au fost ingredientele unei acţiuni desfăşurate într-o biserică din judeţul Prahova, organizată de preoţi, parlamentari, primari, miniştri. Toţi s-au înşirat la o masă împodobită, amplasată în faţa altarului, dar cu spatele la altar. S-a vorbit mult şi degeaba. 

     S-a aplaudat, s-a bisat, iar la sfîrşit s-a trecut la îmbrăţişări şi pupături de mîini. Care pe care. Pe oameni îi pot înşela şi manipula, dar pe Dumnezeu, cu siguranţă, nu!Încă o dovadă că în ziua de azi religia şi biserica nu mai înseamnă credinţă. Aşa vor ei, tagma preoţească şi acei inşi care au impresia că stăpînesc lumea. În ziua de azi, omul trăieşte în nimicnicia lui, fără principii morale. Mare păcat!

Citește mai departe...

În ediţia tipărită

Făgărăsenii spun că s-au săturat de emisiunile politice de la TV

 

     Piaţa mass-media din România abundă de televiziuni şi de radiouri care completează presa scrisă ca formatori de opinie. Toate sînt urmărite, într-o măsură mai mare sau mai mică, de cetăţeni, pentru că le consideră surse de informaţii. Mai nou şi internetul sau reţelele de socializare sînt folosite ca surse de informaţii, deşi nu arată întotdeauna realitatea. În ultimii ani, cetăţenii s-au maturizat în ceea ce priveşte alegerea sursei din care obţin informaţiile care le arată ce se întîmplă în jurul lor, în oraşul, judeţul în care locuiesc sau în ţară. Tocmai de aceea, numărul celor care urmăresc emisiuni Tv sau radio este diferit. (Continuarea doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 148 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

6.JPG

Cartea

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 774
Număr afişări conţinut : 4561699

FaceBook

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare