Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Editoriale Tabãrã de creaţie la Boholţ
Tabãrã de creaţie la Boholţ Email
Luni, 16 Iulie 2018 19:16

     La Boholţ se desfãºoarã în perioada 14-28 iulie tabãra de creaţie ,,Pro Boholþ” care a ajuns la a VII-a ediţie. Aţa cum susţine preţedintele Asociaţiei ,,Pro Boholţ”, organizatorul taberei, ing. Vasile Joantã, vor participa opt artiţti consacraţi. ,,În acest an tabãra va avea un profil diferit faţã de celelalte ediţii. Vor participa trei artiţti consacraţi, domnii Liviu Adriian Sandu, sculptor, profesor la Facultatea de Arte la Universitatea ,,Dunãrea de Jos” din Galaţi, Cornel Corcãcel, grafician, profesor la Liceul de artã ,,Dimitrie Cuclin” din Galaţi ţi domnul Lucian Prunã, pictor din Bucureţti, doi studenţi la Fcutatea de arte plastice din Cluj, gãlãţenii Irina Șelaru ţi Ștefan Sebastian, precum ţi trei eleve, Olimpia Corcãcel, Smaranda Mânduc ţi Denisa Andreiu”. Lucrãrile vor fi expuse la Muzeul Țãrii Fãgãraţului, iar vernisajul expoziţiei este programat pentru data de 27 iulie a.c. Tabãra poate fi vizitatã pe parcursul derulãrii activitãţii artiţtilor.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

EDITORIAL

Cu spatele la altar!

 

      Oamenii bisericii privesc, aplaudă şi se complac în mocirla politică. Preoţi, primari, miniştri mint în faţa altarului. O şedinţă politică în faţa altarului. Au fost ingredientele unei acţiuni desfăşurate într-o biserică din judeţul Prahova, organizată de preoţi, parlamentari, primari, miniştri. Toţi s-au înşirat la o masă împodobită, amplasată în faţa altarului, dar cu spatele la altar. S-a vorbit mult şi degeaba. 

     S-a aplaudat, s-a bisat, iar la sfîrşit s-a trecut la îmbrăţişări şi pupături de mîini. Care pe care. Pe oameni îi pot înşela şi manipula, dar pe Dumnezeu, cu siguranţă, nu!Încă o dovadă că în ziua de azi religia şi biserica nu mai înseamnă credinţă. Aşa vor ei, tagma preoţească şi acei inşi care au impresia că stăpînesc lumea. În ziua de azi, omul trăieşte în nimicnicia lui, fără principii morale. Mare păcat!

Citește mai departe...

În ediţia tipărită

Făgărăsenii spun că s-au săturat de emisiunile politice de la TV

 

     Piaţa mass-media din România abundă de televiziuni şi de radiouri care completează presa scrisă ca formatori de opinie. Toate sînt urmărite, într-o măsură mai mare sau mai mică, de cetăţeni, pentru că le consideră surse de informaţii. Mai nou şi internetul sau reţelele de socializare sînt folosite ca surse de informaţii, deşi nu arată întotdeauna realitatea. În ultimii ani, cetăţenii s-au maturizat în ceea ce priveşte alegerea sursei din care obţin informaţiile care le arată ce se întîmplă în jurul lor, în oraşul, judeţul în care locuiesc sau în ţară. Tocmai de aceea, numărul celor care urmăresc emisiuni Tv sau radio este diferit. (Continuarea doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 141 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

8.JPG

Cartea

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 774
Număr afişări conţinut : 4561708

FaceBook

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare