Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Editoriale Arestaţi preventiv pentru 30 de zile
Arestaţi preventiv pentru 30 de zile Email
Luni, 16 Iulie 2018 20:19

     Doi tineri de 19 şi 22 de ani din Făgăraş au dat atacul într-un imobil din Făgăraş în noaptea de 10 spre 11 iulie a.c., între orele 2.00 şi 3.00. Deşi proprietarul era în locuinţă şi dormea, cei doi nu s-au sfiit şi au intrat peste el cerîndu-i banii. 300 de lei, atît avea făgărăşeanul, sumă pe care le-a dat-o, după care hoţii au plecat. Au fost identificaţi de poliţişti în baza descrierii victimei în ziua următoare cînd au fost prezentaţi instanţei făgărăşene cu propunerea procurorului de a fi arestaţi preventiv pentru 30 de zile. Făptuitorii sînt Mărunţelul Fabian Marius zis Marţafoi şi Predescu Ionuţ Emilian zis Bebe, care au ajuns în arestul IJP Braşov.
     Decizia Judecătoriei Făgăraş în dosarul 3130/226/2018: ,, Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Făgăraş, şi în consecinţă: În baza art. 226 alin. 1 Cod procedură penală rap. la art. 223 alin. 2 Cod procedură penală şi art. 202 alin. 1 şi 3 Cod procedură penală, dispune arestarea preventivă a inculpatului MĂRUNŢELU FABIAN MARIUS zis MARŢAFOI – pentru 30 zile începînd cu data de 10.07.2018 şi până la data 08.08.2018 inclusiv, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, faptă prevăzută de art. 228 alin.1 – 229 alin.1 lit. b, c, d alin. 2 lit.

 b C.pen. cu aplicarea art. 77 lit. e C.pen. În baza art. 226 alin. 1 Cod procedură penală rap. la art. 223 alin. 2 Cod procedură penală şi art. 202 alin. 1 şi 3 Cod procedură penală, dispune arestarea preventivă a inculpatului PREDESCU IONUŢ EMILIAN zis BEBE – pentru 30 zile începînd cu data de 10.07.2018 şi până la data 08.08.2018 inclusiv, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, faptă prevăzută de art. 228 alin.1 – 229 alin.1 lit.b, c, d alin. 2 lit. b C.pen. cu aplicarea art. 77 lit. e C.pen. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpaţilor. Respinge cererea inculpaţilor de a se aplica măsura preventivă a arestului la domiciliu sau măsura preventivă a controlului judiciar. În baza art. 275 alin. 3 Cod procedură penală cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Cu drept de contestaţie în termen de 48 ore de la pronunţare. Pronunţată în şedinţa camerei de consiliu, astăzi, 10.07.2018, ora 15,00”

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

EDITORIAL

Cu spatele la altar!

 

      Oamenii bisericii privesc, aplaudă şi se complac în mocirla politică. Preoţi, primari, miniştri mint în faţa altarului. O şedinţă politică în faţa altarului. Au fost ingredientele unei acţiuni desfăşurate într-o biserică din judeţul Prahova, organizată de preoţi, parlamentari, primari, miniştri. Toţi s-au înşirat la o masă împodobită, amplasată în faţa altarului, dar cu spatele la altar. S-a vorbit mult şi degeaba. 

     S-a aplaudat, s-a bisat, iar la sfîrşit s-a trecut la îmbrăţişări şi pupături de mîini. Care pe care. Pe oameni îi pot înşela şi manipula, dar pe Dumnezeu, cu siguranţă, nu!Încă o dovadă că în ziua de azi religia şi biserica nu mai înseamnă credinţă. Aşa vor ei, tagma preoţească şi acei inşi care au impresia că stăpînesc lumea. În ziua de azi, omul trăieşte în nimicnicia lui, fără principii morale. Mare păcat!

Citește mai departe...

În ediţia tipărită

Făgărăsenii spun că s-au săturat de emisiunile politice de la TV

 

     Piaţa mass-media din România abundă de televiziuni şi de radiouri care completează presa scrisă ca formatori de opinie. Toate sînt urmărite, într-o măsură mai mare sau mai mică, de cetăţeni, pentru că le consideră surse de informaţii. Mai nou şi internetul sau reţelele de socializare sînt folosite ca surse de informaţii, deşi nu arată întotdeauna realitatea. În ultimii ani, cetăţenii s-au maturizat în ceea ce priveşte alegerea sursei din care obţin informaţiile care le arată ce se întîmplă în jurul lor, în oraşul, judeţul în care locuiesc sau în ţară. Tocmai de aceea, numărul celor care urmăresc emisiuni Tv sau radio este diferit. (Continuarea doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 131 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

7.JPG

Cartea

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 774
Număr afişări conţinut : 4561698

FaceBook

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare