Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Editoriale Campanie umanitară
Campanie umanitară Email
Luni, 16 Iulie 2018 21:13

      Consilierul local Alexandrina Pasere a început o campanie umanitară pentru strîngerea de bunuri care să ajungă la persoanele şi familiile afectate de inundaţii. Campania a început luni, 9 iulie a.c., şi încă nu s-a încheiat. ,,M-am uitat la TV şi am văzut multă suferinţă aşa m-am hotărît să încep campania. În unele zone, ploile au făcut pagube mari, iar noi trebuie să-i ajutăm pe sinistraţi să treacă peste acest impas. Ajutoarele constă în alimente, haine şi alte bunuri. Imediat după ce am postat anunţul pe reţelele de socializare, foarte multe persoane m-au contactat şi vor să se implice. O familie a donat un covor, alţii au donat haine şi alimente. În colaborare cu Victor Hoajă, bunurile vor fi transportate la persoanele afectate de inundaţii” a spus Alexandrina Pasere. Cei care doresc să doneze ajutoare destinate sinistraţilor sînt aşteptaţi la punctul de colectare aflat în incinta Casei de Cultură, persoană de contact Sorin Teleanu.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

EDITORIAL

Cu spatele la altar!

 

      Oamenii bisericii privesc, aplaudă şi se complac în mocirla politică. Preoţi, primari, miniştri mint în faţa altarului. O şedinţă politică în faţa altarului. Au fost ingredientele unei acţiuni desfăşurate într-o biserică din judeţul Prahova, organizată de preoţi, parlamentari, primari, miniştri. Toţi s-au înşirat la o masă împodobită, amplasată în faţa altarului, dar cu spatele la altar. S-a vorbit mult şi degeaba. 

     S-a aplaudat, s-a bisat, iar la sfîrşit s-a trecut la îmbrăţişări şi pupături de mîini. Care pe care. Pe oameni îi pot înşela şi manipula, dar pe Dumnezeu, cu siguranţă, nu!Încă o dovadă că în ziua de azi religia şi biserica nu mai înseamnă credinţă. Aşa vor ei, tagma preoţească şi acei inşi care au impresia că stăpînesc lumea. În ziua de azi, omul trăieşte în nimicnicia lui, fără principii morale. Mare păcat!

Citește mai departe...

În ediţia tipărită

Făgărăsenii spun că s-au săturat de emisiunile politice de la TV

 

     Piaţa mass-media din România abundă de televiziuni şi de radiouri care completează presa scrisă ca formatori de opinie. Toate sînt urmărite, într-o măsură mai mare sau mai mică, de cetăţeni, pentru că le consideră surse de informaţii. Mai nou şi internetul sau reţelele de socializare sînt folosite ca surse de informaţii, deşi nu arată întotdeauna realitatea. În ultimii ani, cetăţenii s-au maturizat în ceea ce priveşte alegerea sursei din care obţin informaţiile care le arată ce se întîmplă în jurul lor, în oraşul, judeţul în care locuiesc sau în ţară. Tocmai de aceea, numărul celor care urmăresc emisiuni Tv sau radio este diferit. (Continuarea doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 74 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

5.JPG

Cartea

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 774
Număr afişări conţinut : 4561686

FaceBook

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare