Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Editoriale Handbaliştii şi-au reluat pregătirile
Handbaliştii şi-au reluat pregătirile Email
Luni, 23 Iulie 2018 16:38

     Joi, 19 iulie, a avut loc primul antrenament al handbaliştilor făgărăşeni în actuala stagiune. Sub comanda antrenorului Liviu Andrieş, reconfirmat în funcţie, CSM Făgăraş a efectuat un antrenament uşor, de revenire, la stadionul ,,Park Arena“ din Făgăraş. Handbaliştii făgărăşeni vor efectua cîte două antrenamente pe zi. Primul, la sala de forţă, iar cel de-al doile la stadion. În acestă pauză competiţională au avut loc schimbări majore la nivelul lotului de jucători. Astfel, mai mulţi jucători, cărora le-au expirat contractele au părăsit echipa: portarii Szopka şi Fuică şi jucătorii, Vaidasigan, Acatrinei, Alisie şi Filip. Au venit: Răzvan Vîlceanu, portar, de la Poli Timişoara; Alexandru Popia, coordonator, de la Călăraşi; Nicolae Ungureanu, inter drept, de la Vaslui, Alin Cîmpan, extremă stîngă, de la Baia Mare şi juniorul George Arsu, jucător făgărăşean, ultima oară evoluînd la CSM Bucureşti. ,,Avem un lot echilibrat din punct de vedere valoric. Au venit jucători cu experienţă la nivelul primei divizii cu care, sperăm, să ne putem atinge obiectivele. Campionatul va debuta pe data de 4 septembrie, cînd vom juca acasă cu Focşani. În prima parte a pregătirii vom pune accentul pe pregătirea fizică generală. Apoi vom intra în sală şi vom lucra mai mult cu mingea şi pentru omogenizarea lotului de jucători. Vom avea mai multe meciuri de pregătire. În perioada 2-4 august vom participa la Suceava la un turneu alături de echipele din Suceava, Turda şi Bacău. Apoi avem programate meciuri cu Baia Mare, Focşani şi Reşiţa“, a declarat antrenorul formaţiei CSM Făgăraş, prof. Liviu Andrieş. (Bogdan DRAGOŞ)

Comments
Comentariu nou Cautare
MELEK  - INCREZATOARE   |26-07-2018 21:52:25
O noua formula, aceleasi sperante de atingere a obiectivului. dar cu siguranta
un lot de sportivi mai luptatori, mai dornici de atingere a obiectivului si
uniti alaturi de dl antrenor. Luptati baieti pentru ca puteti, desi au fost
multe intrigi si rasturnari de situatie exista si fagaraseni care au intredere
in voi ca se poate. Toata admiratia pentru lotul de sportivi si pentru
antrenor.SUCCES! HAI CSM FAGARAS!
Andreea  - Intrebare   |29-07-2018 02:29:27
Buna, stie cineva, va rog, cand se inaugureaza www.superset.ro ?
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

EDITORIAL

Cu spatele la altar!

 

      Oamenii bisericii privesc, aplaudă şi se complac în mocirla politică. Preoţi, primari, miniştri mint în faţa altarului. O şedinţă politică în faţa altarului. Au fost ingredientele unei acţiuni desfăşurate într-o biserică din judeţul Prahova, organizată de preoţi, parlamentari, primari, miniştri. Toţi s-au înşirat la o masă împodobită, amplasată în faţa altarului, dar cu spatele la altar. S-a vorbit mult şi degeaba. 

     S-a aplaudat, s-a bisat, iar la sfîrşit s-a trecut la îmbrăţişări şi pupături de mîini. Care pe care. Pe oameni îi pot înşela şi manipula, dar pe Dumnezeu, cu siguranţă, nu!Încă o dovadă că în ziua de azi religia şi biserica nu mai înseamnă credinţă. Aşa vor ei, tagma preoţească şi acei inşi care au impresia că stăpînesc lumea. În ziua de azi, omul trăieşte în nimicnicia lui, fără principii morale. Mare păcat!

Citește mai departe...

În ediţia tipărită

Făgărăsenii spun că s-au săturat de emisiunile politice de la TV

 

     Piaţa mass-media din România abundă de televiziuni şi de radiouri care completează presa scrisă ca formatori de opinie. Toate sînt urmărite, într-o măsură mai mare sau mai mică, de cetăţeni, pentru că le consideră surse de informaţii. Mai nou şi internetul sau reţelele de socializare sînt folosite ca surse de informaţii, deşi nu arată întotdeauna realitatea. În ultimii ani, cetăţenii s-au maturizat în ceea ce priveşte alegerea sursei din care obţin informaţiile care le arată ce se întîmplă în jurul lor, în oraşul, judeţul în care locuiesc sau în ţară. Tocmai de aceea, numărul celor care urmăresc emisiuni Tv sau radio este diferit. (Continuarea doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 115 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

5.JPG

Cartea

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 774
Număr afişări conţinut : 4561694

FaceBook

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare