Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Editoriale Accident la Beclean
Accident la Beclean Email
Luni, 23 Iulie 2018 18:35

     Un accident rutier s-a petrecut joi, 19 iulie a.c., în jurul orei 11.00, pe DN1, în localitatea Beclean în care au fost implicate două autoturisme. Şoferul unui autoturism marca Mercedes, a depăşit fără să se asigure şi a izbit frontal un autoturism marca BMW care circula regulamentar. În urma impactului, C.D.C de 24 de ani din Cincu a ajuns la Spitalul Municipal Făgăraş cu multiple leziuni. Au ajuns la faţa locului un echipaj SMURD, un echipaj de descarcerare, o autospecială cu apă şi spumă şi o Ambulanţă cu medic. ,,Ne-am deplasat la faţa locului şi am monitorizat victimele. Şoferul din BMW, D.I. de 35 de ani acuza dureri în piept şi la membrele superioare, dar a refuzat transportul la spital. Victima din Mercedes a fost transportată de Ambulanţă la spital” au spus paramedicii ajunşi la faţa locului.

 Ambii conducători auto implicaţi în accident au fost conduşi de poliţişti la spital pentru recoltarea de probe de sînge. ,,Victima de 24 de ani din autoturismul Mercedes a ajuns la UPU cu Ambulanţa. Tînărul era conştient, cu leziuni la cap, prezentînd traumatisme craniene cu pierdere de cunoştinţă, traumatism la coloana cervicală şi la membrul inferior stîng. Victima a fost investigată, radiologie, tomograf şi laborator, pentru stabilirea diagnosticului şi a conduitei terapeutice” a spus dr. Simona Cornea de la UPU. Accidentul s-a petrecut în dreptul imobilului cu nr. 121. ,,În urma impactului au rămas pe carosabil urme de ulei. Au venit cei de la societatea de Drumuri şi poduri şi au aruncat doar cîteva lopeţi cu nisip în loc să spele urmele pentru a se evita alt accident” a spus un localnic.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

EDITORIAL

Cu spatele la altar!

 

      Oamenii bisericii privesc, aplaudă şi se complac în mocirla politică. Preoţi, primari, miniştri mint în faţa altarului. O şedinţă politică în faţa altarului. Au fost ingredientele unei acţiuni desfăşurate într-o biserică din judeţul Prahova, organizată de preoţi, parlamentari, primari, miniştri. Toţi s-au înşirat la o masă împodobită, amplasată în faţa altarului, dar cu spatele la altar. S-a vorbit mult şi degeaba. 

     S-a aplaudat, s-a bisat, iar la sfîrşit s-a trecut la îmbrăţişări şi pupături de mîini. Care pe care. Pe oameni îi pot înşela şi manipula, dar pe Dumnezeu, cu siguranţă, nu!Încă o dovadă că în ziua de azi religia şi biserica nu mai înseamnă credinţă. Aşa vor ei, tagma preoţească şi acei inşi care au impresia că stăpînesc lumea. În ziua de azi, omul trăieşte în nimicnicia lui, fără principii morale. Mare păcat!

Citește mai departe...

În ediţia tipărită

Făgărăsenii spun că s-au săturat de emisiunile politice de la TV

 

     Piaţa mass-media din România abundă de televiziuni şi de radiouri care completează presa scrisă ca formatori de opinie. Toate sînt urmărite, într-o măsură mai mare sau mai mică, de cetăţeni, pentru că le consideră surse de informaţii. Mai nou şi internetul sau reţelele de socializare sînt folosite ca surse de informaţii, deşi nu arată întotdeauna realitatea. În ultimii ani, cetăţenii s-au maturizat în ceea ce priveşte alegerea sursei din care obţin informaţiile care le arată ce se întîmplă în jurul lor, în oraşul, judeţul în care locuiesc sau în ţară. Tocmai de aceea, numărul celor care urmăresc emisiuni Tv sau radio este diferit. (Continuarea doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 113 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

5.JPG

Cartea

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 774
Număr afişări conţinut : 4561693

FaceBook

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare