Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Editoriale Cros pe Valea Brezei
Cros pe Valea Brezei Email
Luni, 23 Iulie 2018 18:36

     În an centenar, Clubul Sportiv ,,Ţara Făgăraşului” organizează o serie de activităţi sportive dedicate tinerilor. ,,În data de 21 iulie, începînd cu ora 8.00, s-a desfăşurat, pe raza satului Breaza, evenimentul de alergare montană ,,Urlea Eco Trail Run- România 100“, care a avut în componenţă trei curse: Traseul Cetăţii ,,Negru Vodă“ pe o distanţă de 4,2 km, Traseul Cabana Urlea, pe o distanţă de 13, 8 km şi Traseul Vîrful Urlea, pe o distanţă de 25 km. Seria evenimentelor organizate de noi va continua în data de 22 septembrie cu ,,Crosul Cetăţii Făgăraş- România 100“ care va începe la ora 9.00. Concursul se va desfăşura în zona Cetăţii Făgăraş şi în vecinătatea rîului Olt. Crosul va fi compus din trei părţi: Cursa Junior care se va desfăşura pe o distanţă de 1600 m,

 

 Cursa Quattro ce va avea loc pe o distanţă de 3200 m şi Cursa Cross pe o distanţă de 10.000 m“ a declarat Andrei Popa de la acest club sportiv. Angajaţii Primăriei Lisa au pregătit terenul în vederea organizării crosului în cursul săptămînii trecute. ,Este un eveniment care se desfăşoară în comună şi am degajat şi cosit drumurile pe care se organizează crosul. S-au înscris peste 100 de persoane la acest cros” a explicat primarul comunei, Gheorghe Moga.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

EDITORIAL

Cu spatele la altar!

 

      Oamenii bisericii privesc, aplaudă şi se complac în mocirla politică. Preoţi, primari, miniştri mint în faţa altarului. O şedinţă politică în faţa altarului. Au fost ingredientele unei acţiuni desfăşurate într-o biserică din judeţul Prahova, organizată de preoţi, parlamentari, primari, miniştri. Toţi s-au înşirat la o masă împodobită, amplasată în faţa altarului, dar cu spatele la altar. S-a vorbit mult şi degeaba. 

     S-a aplaudat, s-a bisat, iar la sfîrşit s-a trecut la îmbrăţişări şi pupături de mîini. Care pe care. Pe oameni îi pot înşela şi manipula, dar pe Dumnezeu, cu siguranţă, nu!Încă o dovadă că în ziua de azi religia şi biserica nu mai înseamnă credinţă. Aşa vor ei, tagma preoţească şi acei inşi care au impresia că stăpînesc lumea. În ziua de azi, omul trăieşte în nimicnicia lui, fără principii morale. Mare păcat!

Citește mai departe...

În ediţia tipărită

Făgărăsenii spun că s-au săturat de emisiunile politice de la TV

 

     Piaţa mass-media din România abundă de televiziuni şi de radiouri care completează presa scrisă ca formatori de opinie. Toate sînt urmărite, într-o măsură mai mare sau mai mică, de cetăţeni, pentru că le consideră surse de informaţii. Mai nou şi internetul sau reţelele de socializare sînt folosite ca surse de informaţii, deşi nu arată întotdeauna realitatea. În ultimii ani, cetăţenii s-au maturizat în ceea ce priveşte alegerea sursei din care obţin informaţiile care le arată ce se întîmplă în jurul lor, în oraşul, judeţul în care locuiesc sau în ţară. Tocmai de aceea, numărul celor care urmăresc emisiuni Tv sau radio este diferit. (Continuarea doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 142 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

3.JPG

Cartea

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 774
Număr afişări conţinut : 4561703

FaceBook

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare