Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Editoriale Apeluri 112
Apeluri 112 Email
Luni, 23 Iulie 2018 19:10

     În perioada 17 – 18 iulie a.c., paramedicii din Victoria au fost solicitaţi la patru intervenţii. Marţi, 17 iulie a.c., în jurul orei 11.25, C.N. de 93 de ani din localitatea Ucea de Jos a căzut şi acuza dureri la membrul inferior drept. Victima a fost monitorizată şi transportată la Spitalul Municipal Făgăraş cu diagnosticul suspiciune fractură. În jurul orei 16.30 paramedicii au fost solicitaţi şi în Ucea de Sus unde A.V.A. de 31 de ani a căzut şi a solicitat ajutorul paramedicilor. Bărbatul a fost monitorizat şi transportat la spital. Miercuri, 18 iulie a.c., în jurul orei 19.35, P.A. de 85 de ani, din Drăguş acuza dureri de cap şi a fost diagnosticată cu suspiciune accident vascular cerebral. Victima a fost transportată de urgenţă la Spitalul Municipal Făgăraş. În jurul orei 23.20 paramedicii au fost solicitaţi în Rucăr, unde B.F. de 14 ani a căzut şi şi-a rupt piciorul. Minorul a fost monitorizat şi transportat la Spitalul Municipal Făgăraş.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

EDITORIAL

Cu spatele la altar!

 

      Oamenii bisericii privesc, aplaudă şi se complac în mocirla politică. Preoţi, primari, miniştri mint în faţa altarului. O şedinţă politică în faţa altarului. Au fost ingredientele unei acţiuni desfăşurate într-o biserică din judeţul Prahova, organizată de preoţi, parlamentari, primari, miniştri. Toţi s-au înşirat la o masă împodobită, amplasată în faţa altarului, dar cu spatele la altar. S-a vorbit mult şi degeaba. 

     S-a aplaudat, s-a bisat, iar la sfîrşit s-a trecut la îmbrăţişări şi pupături de mîini. Care pe care. Pe oameni îi pot înşela şi manipula, dar pe Dumnezeu, cu siguranţă, nu!Încă o dovadă că în ziua de azi religia şi biserica nu mai înseamnă credinţă. Aşa vor ei, tagma preoţească şi acei inşi care au impresia că stăpînesc lumea. În ziua de azi, omul trăieşte în nimicnicia lui, fără principii morale. Mare păcat!

Citește mai departe...

În ediţia tipărită

Făgărăsenii spun că s-au săturat de emisiunile politice de la TV

 

     Piaţa mass-media din România abundă de televiziuni şi de radiouri care completează presa scrisă ca formatori de opinie. Toate sînt urmărite, într-o măsură mai mare sau mai mică, de cetăţeni, pentru că le consideră surse de informaţii. Mai nou şi internetul sau reţelele de socializare sînt folosite ca surse de informaţii, deşi nu arată întotdeauna realitatea. În ultimii ani, cetăţenii s-au maturizat în ceea ce priveşte alegerea sursei din care obţin informaţiile care le arată ce se întîmplă în jurul lor, în oraşul, judeţul în care locuiesc sau în ţară. Tocmai de aceea, numărul celor care urmăresc emisiuni Tv sau radio este diferit. (Continuarea doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 111 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

9.JPG

Cartea

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 774
Număr afişări conţinut : 4561693

FaceBook

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare