Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Editoriale Locurile sociale ocupate la AVIV
Locurile sociale ocupate la AVIV Email
Luni, 23 Iulie 2018 19:18

     Azilul Aviv din Făgăraş are 18 locuri sociale începînd din această lună. Este vorba despre persoane care sînt găzduite gratuit şi persoane care achită 60% din venitul lor lunar. ,,Conform contractului de concesiune încheiat cu Primăria Făgăraş 15 persoane declarate cazuri sociale beneficiază de serviciile azilului. La ora actuală sînt 18 cazuri sociale, 15 sînt conform contractului, iar celelalte trei persoane beneficiază de aceleaşi servicii deşi plătesc doar 60% din venitul lunar. Cu suma respectivă s-a putut ,,cumpăra” încă trei locuri. Doar beneficiarii de ajutor social nu plătesc niciun leu şi beneficiază de locuri gratuite” a spus Bogdan Taflan, director DPAS Făgăraş. Ultima persoană internată la azil a fost Ioana de 69 de ani, persoană singură diagnosticată cu handicap. Femeia s-a aflat pe lista de aşteptare a centrului de mai multă vreme, dar recent i-a fost aprobată cererea. În data de 2 iulie a.c., s-a eliberat un loc la centrul Aviv, Maria de 85 de ani a decedat în spital suferind de cancer. Azilul din Făgăraş are 23 de camere cu trei paturi şi două camere cu două paturi oferind 73 de locuri. Taxa lunară pentru un beneficiar este de 2.400 lei.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

EDITORIAL

Cu spatele la altar!

 

      Oamenii bisericii privesc, aplaudă şi se complac în mocirla politică. Preoţi, primari, miniştri mint în faţa altarului. O şedinţă politică în faţa altarului. Au fost ingredientele unei acţiuni desfăşurate într-o biserică din judeţul Prahova, organizată de preoţi, parlamentari, primari, miniştri. Toţi s-au înşirat la o masă împodobită, amplasată în faţa altarului, dar cu spatele la altar. S-a vorbit mult şi degeaba. 

     S-a aplaudat, s-a bisat, iar la sfîrşit s-a trecut la îmbrăţişări şi pupături de mîini. Care pe care. Pe oameni îi pot înşela şi manipula, dar pe Dumnezeu, cu siguranţă, nu!Încă o dovadă că în ziua de azi religia şi biserica nu mai înseamnă credinţă. Aşa vor ei, tagma preoţească şi acei inşi care au impresia că stăpînesc lumea. În ziua de azi, omul trăieşte în nimicnicia lui, fără principii morale. Mare păcat!

Citește mai departe...

În ediţia tipărită

Făgărăsenii spun că s-au săturat de emisiunile politice de la TV

 

     Piaţa mass-media din România abundă de televiziuni şi de radiouri care completează presa scrisă ca formatori de opinie. Toate sînt urmărite, într-o măsură mai mare sau mai mică, de cetăţeni, pentru că le consideră surse de informaţii. Mai nou şi internetul sau reţelele de socializare sînt folosite ca surse de informaţii, deşi nu arată întotdeauna realitatea. În ultimii ani, cetăţenii s-au maturizat în ceea ce priveşte alegerea sursei din care obţin informaţiile care le arată ce se întîmplă în jurul lor, în oraşul, judeţul în care locuiesc sau în ţară. Tocmai de aceea, numărul celor care urmăresc emisiuni Tv sau radio este diferit. (Continuarea doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 104 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

1.JPG

Cartea

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 774
Număr afişări conţinut : 4561691

FaceBook

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare