Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Editoriale Amenajare promenadă
Amenajare promenadă Email
Luni, 23 Iulie 2018 19:20

     SC Coredimpex SRL din Victoria va deschide şantier pe strada 1 Decembrie 1918 şi pe strada Tineretului pentru extinderea promenadei. Constructorul va turna beton pe o suprafaţă de 550 metri lungime şi 3,5 metri lăţime, va monta 7 stîlpi de iluminat public, 7 bănci, 7 coşuri de gunoi şi va amenaja zona verde cuprinsă între promenadă şi DJ 105 C. Pentru această investiţie s-a alocat din bugetul local suma de 250.000 lei. În urmă cu patru ani, SC Coredimpex SRL a cîştigat licitaţia pentru executarea promenadei. Este vorba despre un proiect de amenajare a spaţiului paralel cu DJ 105 C. Executarea proiectului se face în două etape, prima a fost realizată în urmă cu 3 ani, iar partea a doua va începe la 1 august 2018. Întregul proiect are ca termen de finalizare sfîrşitul acestui an” a spus Sorin Tişulescu din cadrul biroului UAT Victoria.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

EDITORIAL

Cu spatele la altar!

 

      Oamenii bisericii privesc, aplaudă şi se complac în mocirla politică. Preoţi, primari, miniştri mint în faţa altarului. O şedinţă politică în faţa altarului. Au fost ingredientele unei acţiuni desfăşurate într-o biserică din judeţul Prahova, organizată de preoţi, parlamentari, primari, miniştri. Toţi s-au înşirat la o masă împodobită, amplasată în faţa altarului, dar cu spatele la altar. S-a vorbit mult şi degeaba. 

     S-a aplaudat, s-a bisat, iar la sfîrşit s-a trecut la îmbrăţişări şi pupături de mîini. Care pe care. Pe oameni îi pot înşela şi manipula, dar pe Dumnezeu, cu siguranţă, nu!Încă o dovadă că în ziua de azi religia şi biserica nu mai înseamnă credinţă. Aşa vor ei, tagma preoţească şi acei inşi care au impresia că stăpînesc lumea. În ziua de azi, omul trăieşte în nimicnicia lui, fără principii morale. Mare păcat!

Citește mai departe...

În ediţia tipărită

Făgărăsenii spun că s-au săturat de emisiunile politice de la TV

 

     Piaţa mass-media din România abundă de televiziuni şi de radiouri care completează presa scrisă ca formatori de opinie. Toate sînt urmărite, într-o măsură mai mare sau mai mică, de cetăţeni, pentru că le consideră surse de informaţii. Mai nou şi internetul sau reţelele de socializare sînt folosite ca surse de informaţii, deşi nu arată întotdeauna realitatea. În ultimii ani, cetăţenii s-au maturizat în ceea ce priveşte alegerea sursei din care obţin informaţiile care le arată ce se întîmplă în jurul lor, în oraşul, judeţul în care locuiesc sau în ţară. Tocmai de aceea, numărul celor care urmăresc emisiuni Tv sau radio este diferit. (Continuarea doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 135 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

1.JPG

Cartea

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 774
Număr afişări conţinut : 4561716

FaceBook

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare