Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home
Bătaie ca-n filme Email
Luni, 30 Iulie 2018 19:18

 

În cartierul Combinat locuiesc agresori şi victime Un bărbat şi-a băgat în spital doi dintre partenerii de pahar după ce i-a lovit cu ranga Alţi doi locatari din cartierul Combinat sînt după gratii pentru 30 zile pentru furt din domiciliu Minoră violată în cartierul ,,Domneasca” din Lisa

     Un scandal de amploare a avut loc în cartierul Combinat, pe un teren viran de pe strada Plopului, 
în ziua de 23 iulie 2018, în jurul orei 17.00. Un bărbat, locatar al cartierului,

 aflat sub influenţa băuturilor alcoolice s-a luat la harţă cu alţi doi locatari. S-a ajuns imediat la bătaie, cînd agresorul i-a lovit cu ranga pe cei doi bărbaţi. S-au adunat la faţa locului mulţi vecini care au sunat la 112. Au ajuns la faţa locului un echipaj de poliţie, jandarmi, SMURD şi Ambulanţa. 

 

Agresorul reţinut de poliţişti
 

     P.I. de 30 de ani, de pe strada Plopului şi D.C. de 28 de ani de pe strada Oxigenului au fost preluaţi de Ambulanţă şi transportaţi la Spitalul Municipal Făgăraş. La acel moment, cele două victime au refuzat primul ajutor de la medicii de la Urgenţe şi au plecat acasă. Abia a doau zi, bărbaţii au revenit la spital cerînd ajutor medical. ,,Persoanele aveau fracturi la mîini şi picioare şi au necesitat gipsarea” a spus medicul de la Urgenţe. Cazul se află în cercetare la Parchetul de pe lîngă Judecătoria Făgăraş pentru săvîrşirea infracţinilor de lovire şi alte violenţe. ,,Pe un teren viran de pe strada Plopului a avut loc un scandal. O persoană a aplicat mai multe lovituri cu corpuri contondente altor două persoane. Una dintre victime a necesitat 6-7 zile de îngrijiri medicale, iar a adoua 12-14 zile de îngrijiri medicale. Agresorul a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, iar procurorul de caz a dispus controlul judiciar pe perioada cercetărilor” a spus prim-procurorul Rodica Marlena Dimofte de la Parchetul de pe lîngă Judecătoria Făgăraş.

În arest pentru 30 zile
 

     Doi bărbaţi din cartierul Combinat din Făgăraş se află în arest la IPJ Braşov pentru 30 de zile pentru săvîrşirea unei fapte penale grave în noaptea de 8/9 iulie, în jurul orei 2.00, în Făgăraş. Cei doi şi-au ales victima, un bărbat de peste 80 de ani, pe care o cunoşteau întrucît unul dintre ei mai lucrase la aceasta cu ziua. Infractorii au escaladat poarta, au forţat uşa de acces şi au pătruns în imobilului bătrînului. Pentru a nu fi recunoscuţi, ei şi-au acoperit feţele cu cagule. ,,Scopul lor a fost de a obţine bani. Victima nu a fost agresată, dar i-au sustras suma de 400 de lei. În scurt timp, făptaşii au fost identificaţi după descrierea victimei. Poliţiştii i-au reţinut pentru 24 de aore, iar procurorul de caz a cerut arestarea preventivă pentru 30 de zile. Instanţa de la Făgăraş a încuviinţat arestarea” a spus prim-procurorul Rodica Marlena Dimofte. Autorii furtului au contestat decizia instanţei de la Făgăraş, procesul derulîndu-se la 10 iulie 2018, dar judecătorul a menţinut măsura arestării preventive. Fapta celor doi, conform C.P. art 229, ali.2, lit b, se încadrează la închisoare de la 2 la 7 ani. Este o faptă agravantă, furt din domiciliu, pe timp de noapte şi cu faţa acoperită.

Dosar de viol în cercetare
 

     În cercetarea Parchetului de pe lîngă Judecătoria Făgăraş se află şi un dosar de viol. Este vorba despre o minoră din Lisa care a fost agresată sexual de doi adulţi de pînă la 40 de ani. ,,Este o minoră de 11 ani, elevă în clasa a V-a din Lisa. Provine dintr-o familie dezorganizată. Plîngerea a ajuns în cercetarea oamenilor legii în urmă cu cîteva luni. Minora O.I.M. a fost plecată la bunica ei din Retiş, dar a revenit la Lisa, la mama ei, în data de 9 iulie a.c. Autorii violului sînt doi bărbaţi din cartierul Domneasca, I.C şi A.F.” a spus asistentul social din Primăria Lisa. (M.F.)

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

EDITORIAL

Cu spatele la altar!

 

      Oamenii bisericii privesc, aplaudă şi se complac în mocirla politică. Preoţi, primari, miniştri mint în faţa altarului. O şedinţă politică în faţa altarului. Au fost ingredientele unei acţiuni desfăşurate într-o biserică din judeţul Prahova, organizată de preoţi, parlamentari, primari, miniştri. Toţi s-au înşirat la o masă împodobită, amplasată în faţa altarului, dar cu spatele la altar. S-a vorbit mult şi degeaba. 

     S-a aplaudat, s-a bisat, iar la sfîrşit s-a trecut la îmbrăţişări şi pupături de mîini. Care pe care. Pe oameni îi pot înşela şi manipula, dar pe Dumnezeu, cu siguranţă, nu!Încă o dovadă că în ziua de azi religia şi biserica nu mai înseamnă credinţă. Aşa vor ei, tagma preoţească şi acei inşi care au impresia că stăpînesc lumea. În ziua de azi, omul trăieşte în nimicnicia lui, fără principii morale. Mare păcat!

Citește mai departe...

În ediţia tipărită

Făgărăsenii spun că s-au săturat de emisiunile politice de la TV

 

     Piaţa mass-media din România abundă de televiziuni şi de radiouri care completează presa scrisă ca formatori de opinie. Toate sînt urmărite, într-o măsură mai mare sau mai mică, de cetăţeni, pentru că le consideră surse de informaţii. Mai nou şi internetul sau reţelele de socializare sînt folosite ca surse de informaţii, deşi nu arată întotdeauna realitatea. În ultimii ani, cetăţenii s-au maturizat în ceea ce priveşte alegerea sursei din care obţin informaţiile care le arată ce se întîmplă în jurul lor, în oraşul, judeţul în care locuiesc sau în ţară. Tocmai de aceea, numărul celor care urmăresc emisiuni Tv sau radio este diferit. (Continuarea doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 79 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

4.JPG

Cartea

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 774
Număr afişări conţinut : 4796281

FaceBook

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare