Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home
,,Castanul”, licenţiat pînă în 2023 Email
Luni, 30 Iulie 2018 20:19

 

     Căminul pentru persoane vîrsnice ,,Castanul” din Victoria a primit licenţa de funcţionare care va avea valabilitatea pînă în anul 2023. Această unitate publică a intrat în procedura de licenţiere în acest an, iar la 10 iulie comisia instituită de Agenţia Judeţeană pentru Plăţi şi Inspecţie Socială Braşov (AJPIS) a întocmit raportul final de control care stipula prelungirea valabilităţii licenţei de funcţionare. Inspectorii AJPIS Braşov au luat la purecat unitatea de la Victoria şi au impus îndeplinirea mai multor măsuri fără de care activitatea centrului nu putea fi continuată pentru care au acordat termene fixe. Inspectorii au verificat apoi respectarea măsurilor, iar în urma constatărilor au acordat acestei unităţi un punctaj maxim. ,,Activitatea de la ,,Castanul” a fost monitorizată. Am avut 24 de măsuri de îndeplinit într-un termen scurt. Este vorba despre achiziţionarea unor materiale şi echipamente speciale pentru beneficiarii imobilizaţi la pat, amenajarea dormitoarelor astfel încît să prevină riscul de accidente, actualizarea procedurii privind sesizările şi reclamaţiile, revizuirea fişelor de post şi executatea unor lucrări” a spus directorul interimar Bogdan Opriş de la ,,Castanul”. Raportul pentru menţinerea licenţei a fost semnat de doi reprezentanţi de la AJPIS Braşov, Cristina Rădoiu şi Mirela Zsilinszky.

 

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

EDITORIAL

Cu spatele la altar!

 

      Oamenii bisericii privesc, aplaudă şi se complac în mocirla politică. Preoţi, primari, miniştri mint în faţa altarului. O şedinţă politică în faţa altarului. Au fost ingredientele unei acţiuni desfăşurate într-o biserică din judeţul Prahova, organizată de preoţi, parlamentari, primari, miniştri. Toţi s-au înşirat la o masă împodobită, amplasată în faţa altarului, dar cu spatele la altar. S-a vorbit mult şi degeaba. 

     S-a aplaudat, s-a bisat, iar la sfîrşit s-a trecut la îmbrăţişări şi pupături de mîini. Care pe care. Pe oameni îi pot înşela şi manipula, dar pe Dumnezeu, cu siguranţă, nu!Încă o dovadă că în ziua de azi religia şi biserica nu mai înseamnă credinţă. Aşa vor ei, tagma preoţească şi acei inşi care au impresia că stăpînesc lumea. În ziua de azi, omul trăieşte în nimicnicia lui, fără principii morale. Mare păcat!

Citește mai departe...

În ediţia tipărită

Făgărăsenii spun că s-au săturat de emisiunile politice de la TV

 

     Piaţa mass-media din România abundă de televiziuni şi de radiouri care completează presa scrisă ca formatori de opinie. Toate sînt urmărite, într-o măsură mai mare sau mai mică, de cetăţeni, pentru că le consideră surse de informaţii. Mai nou şi internetul sau reţelele de socializare sînt folosite ca surse de informaţii, deşi nu arată întotdeauna realitatea. În ultimii ani, cetăţenii s-au maturizat în ceea ce priveşte alegerea sursei din care obţin informaţiile care le arată ce se întîmplă în jurul lor, în oraşul, judeţul în care locuiesc sau în ţară. Tocmai de aceea, numărul celor care urmăresc emisiuni Tv sau radio este diferit. (Continuarea doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 83 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

7.JPG

Cartea

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 774
Număr afişări conţinut : 4796281

FaceBook

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare