Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home
Podul de la Comăna nu are finanţare Email
Marţi, 31 Iulie 2018 08:32

    Doar 60% din banii solicitaţi de Prefctura Braşov pentru a acoperi pagubele inundaţiilor din ultima perioadă vor fi plătiţi de Guvern pentru judeţul Braşov. Este vorba despre suma de 6,5 milioane de lei. 2,714 milioane lei vor merge la Consiliul Judeţean Braşov, 1,660 milioane lei la Tărlungeni, 1,165 lei la Vama Buzăului. Amintim că, în urma evaluării efectuate de comisiile mixte constituite cu acest scop, în baza Ordinului Prefectului nr. 553/05.07.2018, s-a solicitat suma totală de 10,549.700 lei pentru înlăturarea efectelor inundaţiilor.

 „Suma aprobată de Guvern reprezintă peste 62% din banii solicitaţi de noi, ceea ce este bine. Cele mai importante sume au fost alocate Consiliului Judeţean Braşov, care are în administrare destul de multe obiective deteriorate din punct de vedere al infrastructurii, precum drumuri, poduri şi podeţe, pentru comuna Vama Buzăului, unde sînt obiective care necesită lucrări de reparaţii de urgenţă, pentru comuna Tărlungeni, unde două obiective afectate grav. De asemenea, alte 10 localităţi au primit finanţarea pe diverse sume, bani cu care se poate interveni la obiectivele afectate de inundaţii. Am convingerea că banii care ni se pun la dispoziţie de către Guvern, în sumă semnificativă, vor fi bine gospodăriţi astfel încît să fie refăcută infrastructura deteriorată”, a declarat prefectul Rasaliu Marian Iulian. Despre podul de la Comăna, care face obiectul unei alocări separate, tot printr-o Hotărîre de Guvern, nicio veste încă.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

EDITORIAL

Cu spatele la altar!

 

      Oamenii bisericii privesc, aplaudă şi se complac în mocirla politică. Preoţi, primari, miniştri mint în faţa altarului. O şedinţă politică în faţa altarului. Au fost ingredientele unei acţiuni desfăşurate într-o biserică din judeţul Prahova, organizată de preoţi, parlamentari, primari, miniştri. Toţi s-au înşirat la o masă împodobită, amplasată în faţa altarului, dar cu spatele la altar. S-a vorbit mult şi degeaba. 

     S-a aplaudat, s-a bisat, iar la sfîrşit s-a trecut la îmbrăţişări şi pupături de mîini. Care pe care. Pe oameni îi pot înşela şi manipula, dar pe Dumnezeu, cu siguranţă, nu!Încă o dovadă că în ziua de azi religia şi biserica nu mai înseamnă credinţă. Aşa vor ei, tagma preoţească şi acei inşi care au impresia că stăpînesc lumea. În ziua de azi, omul trăieşte în nimicnicia lui, fără principii morale. Mare păcat!

Citește mai departe...

În ediţia tipărită

Făgărăsenii spun că s-au săturat de emisiunile politice de la TV

 

     Piaţa mass-media din România abundă de televiziuni şi de radiouri care completează presa scrisă ca formatori de opinie. Toate sînt urmărite, într-o măsură mai mare sau mai mică, de cetăţeni, pentru că le consideră surse de informaţii. Mai nou şi internetul sau reţelele de socializare sînt folosite ca surse de informaţii, deşi nu arată întotdeauna realitatea. În ultimii ani, cetăţenii s-au maturizat în ceea ce priveşte alegerea sursei din care obţin informaţiile care le arată ce se întîmplă în jurul lor, în oraşul, judeţul în care locuiesc sau în ţară. Tocmai de aceea, numărul celor care urmăresc emisiuni Tv sau radio este diferit. (Continuarea doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 111 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

2.JPG

Cartea

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 774
Număr afişări conţinut : 4796332

FaceBook

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare