Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home
Pe cont propriu Email
Marţi, 31 Iulie 2018 10:54

     Două familii din Victoria de pe strada Muncii reclamă probleme la reţeaua de apă potabilă. Ei se plîng că presiunea apei de la reţeaua publică este redusă. Maria Elena Tîmplaru una dintre reclamante spune că a cheltuit 2.000 lei pentru a-şi rezolva problema. ,,Nu am presiune la apă. Nu pot folosi maşina de spălat, iar pentru a face baie trebuie să las apa să curgă ore în şir. Am patru copii şi a trebuit să rezolv această problemă, m-am săturat de această situaţie. 

Am plătit lucrări din propriul buzunar şi am reuşit, după atîta vreme să am condiţii normale” a spus Maria Elena Tîmplaru. Femeia a plătit o taxă la Primăria Victoria pentru executarea săpăturilor şi a solicitat ajutor de la SC Victoria Parc Indiustrial SRL pentru legături de branşament. ,,Abonaţii de pe strada Muncii s-au branşat unii de la alţi, au multe improvizaţii, nu au respectat nicio regulă, mai mult, au montat ţevi cu diametru mic. Acestea sînt motivele pentru care unele familii nu au presiune la apă” a spus Marian Baciu, administrator la SC Victoria Parc Industrial SRL.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

EDITORIAL

Cu spatele la altar!

 

      Oamenii bisericii privesc, aplaudă şi se complac în mocirla politică. Preoţi, primari, miniştri mint în faţa altarului. O şedinţă politică în faţa altarului. Au fost ingredientele unei acţiuni desfăşurate într-o biserică din judeţul Prahova, organizată de preoţi, parlamentari, primari, miniştri. Toţi s-au înşirat la o masă împodobită, amplasată în faţa altarului, dar cu spatele la altar. S-a vorbit mult şi degeaba. 

     S-a aplaudat, s-a bisat, iar la sfîrşit s-a trecut la îmbrăţişări şi pupături de mîini. Care pe care. Pe oameni îi pot înşela şi manipula, dar pe Dumnezeu, cu siguranţă, nu!Încă o dovadă că în ziua de azi religia şi biserica nu mai înseamnă credinţă. Aşa vor ei, tagma preoţească şi acei inşi care au impresia că stăpînesc lumea. În ziua de azi, omul trăieşte în nimicnicia lui, fără principii morale. Mare păcat!

Citește mai departe...

În ediţia tipărită

Făgărăsenii spun că s-au săturat de emisiunile politice de la TV

 

     Piaţa mass-media din România abundă de televiziuni şi de radiouri care completează presa scrisă ca formatori de opinie. Toate sînt urmărite, într-o măsură mai mare sau mai mică, de cetăţeni, pentru că le consideră surse de informaţii. Mai nou şi internetul sau reţelele de socializare sînt folosite ca surse de informaţii, deşi nu arată întotdeauna realitatea. În ultimii ani, cetăţenii s-au maturizat în ceea ce priveşte alegerea sursei din care obţin informaţiile care le arată ce se întîmplă în jurul lor, în oraşul, judeţul în care locuiesc sau în ţară. Tocmai de aceea, numărul celor care urmăresc emisiuni Tv sau radio este diferit. (Continuarea doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 80 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

8.JPG

Cartea

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 774
Număr afişări conţinut : 4796285

FaceBook

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare