Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home
Festivaluri de august, la Victoria Email
Marţi, 31 Iulie 2018 10:56

     Două evenimente culturale se vor desfăşura la Victoria în luna august 2018. În zilele de 24 şi 25 august a.c., va avea loc Festivalul ,,La noi la Victoria veniţi” organizat de Primăria şi CL Victoria. Finanţarea festivalului se realizează din fonduri de la bugetul local care se ridică la suma de 80.000 lei. Duminică, 26 august a.c., se va derula proiectul cultural ,,Victoria Marii Uniri”, eveniment organizat de Centrul Cultural ,,Reduta” în parteneriat cu Primăria Victoria. Calendarul cultural al oraşului Victoria pentru 2018 a mai cuprins: Ziua copilului 1 iunie pentru care s-au cheltuit 7.000 lei. În 27 decembrie se va organiza acţiunea dedicată Patronului spiritual al oraşului Victoria, Sfîntul Ștefan pentru care este alocată de la buget suma de 20.000 lei. Pentru sărbătorile Crăciunului, acţiunile organizate de primărie vor costa alţi 20.000 lei.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

EDITORIAL

Cu spatele la altar!

 

      Oamenii bisericii privesc, aplaudă şi se complac în mocirla politică. Preoţi, primari, miniştri mint în faţa altarului. O şedinţă politică în faţa altarului. Au fost ingredientele unei acţiuni desfăşurate într-o biserică din judeţul Prahova, organizată de preoţi, parlamentari, primari, miniştri. Toţi s-au înşirat la o masă împodobită, amplasată în faţa altarului, dar cu spatele la altar. S-a vorbit mult şi degeaba. 

     S-a aplaudat, s-a bisat, iar la sfîrşit s-a trecut la îmbrăţişări şi pupături de mîini. Care pe care. Pe oameni îi pot înşela şi manipula, dar pe Dumnezeu, cu siguranţă, nu!Încă o dovadă că în ziua de azi religia şi biserica nu mai înseamnă credinţă. Aşa vor ei, tagma preoţească şi acei inşi care au impresia că stăpînesc lumea. În ziua de azi, omul trăieşte în nimicnicia lui, fără principii morale. Mare păcat!

Citește mai departe...

În ediţia tipărită

Făgărăsenii spun că s-au săturat de emisiunile politice de la TV

 

     Piaţa mass-media din România abundă de televiziuni şi de radiouri care completează presa scrisă ca formatori de opinie. Toate sînt urmărite, într-o măsură mai mare sau mai mică, de cetăţeni, pentru că le consideră surse de informaţii. Mai nou şi internetul sau reţelele de socializare sînt folosite ca surse de informaţii, deşi nu arată întotdeauna realitatea. În ultimii ani, cetăţenii s-au maturizat în ceea ce priveşte alegerea sursei din care obţin informaţiile care le arată ce se întîmplă în jurul lor, în oraşul, judeţul în care locuiesc sau în ţară. Tocmai de aceea, numărul celor care urmăresc emisiuni Tv sau radio este diferit. (Continuarea doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 134 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

6.JPG

Cartea

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 774
Număr afişări conţinut : 4798635

FaceBook

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare