Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Reportaje Turneu de pregătire
Turneu de pregătire Email
Luni, 06 August 2018 16:51

     La sfîrşitul săptămînii trecute a avut loc la Suceava un turneu amical de pregătire la care au participat CSM Făgăraş, Suceava, Turda şi Bacău. CSM Făgăraş a reuşit să se claseze pe locul II după ce a obţinut un bilanţ pozitiv: două victorii şi o înfrîngere. În prima partidă, formaţia antrenată de Liviu Andrieş a evoluat în compania formaţiei din Turda. La capătul unui joc echilibrat, Turda s-a impus cu scorul de 31-29 după ce la pauză scorul era 16-13. În cel de-al doilea a joc, CSM Făgăraş s-a impus la limită în faţa formaţiei din Bacău cu scorul de 29-27. În ultimul meci handaliştii făgărăşeni s-au impus la limită cu scorul de 26-25, în faţa formaţiei gazdă, CSM Suceava, după ce la pauză scorul era 16-14 pentru handbaliştii făgărăşeni. CSM Făgăraş a început fiecare partidă în următoarea formaţie: Vîlceanu, Cîmpan, Vancea, Popia, Ungureanu, Constantinescu, Huta. Pe parcursul jocului au mai evoluat: Bejenariu, Bahan, Mateoniu, Leordean, Ivanov, Mînea, Dedu, Roşca, Capotă. În următoarea perioadă CSM va avea la Făgăraş încă 2 meciuri amicale cu Focşani şi Baia Mare.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

EDITORIAL

Cu spatele la altar!

 

      Oamenii bisericii privesc, aplaudă şi se complac în mocirla politică. Preoţi, primari, miniştri mint în faţa altarului. O şedinţă politică în faţa altarului. Au fost ingredientele unei acţiuni desfăşurate într-o biserică din judeţul Prahova, organizată de preoţi, parlamentari, primari, miniştri. Toţi s-au înşirat la o masă împodobită, amplasată în faţa altarului, dar cu spatele la altar. S-a vorbit mult şi degeaba. 

     S-a aplaudat, s-a bisat, iar la sfîrşit s-a trecut la îmbrăţişări şi pupături de mîini. Care pe care. Pe oameni îi pot înşela şi manipula, dar pe Dumnezeu, cu siguranţă, nu!Încă o dovadă că în ziua de azi religia şi biserica nu mai înseamnă credinţă. Aşa vor ei, tagma preoţească şi acei inşi care au impresia că stăpînesc lumea. În ziua de azi, omul trăieşte în nimicnicia lui, fără principii morale. Mare păcat!

Citește mai departe...

În ediţia tipărită

Făgărăsenii spun că s-au săturat de emisiunile politice de la TV

 

     Piaţa mass-media din România abundă de televiziuni şi de radiouri care completează presa scrisă ca formatori de opinie. Toate sînt urmărite, într-o măsură mai mare sau mai mică, de cetăţeni, pentru că le consideră surse de informaţii. Mai nou şi internetul sau reţelele de socializare sînt folosite ca surse de informaţii, deşi nu arată întotdeauna realitatea. În ultimii ani, cetăţenii s-au maturizat în ceea ce priveşte alegerea sursei din care obţin informaţiile care le arată ce se întîmplă în jurul lor, în oraşul, judeţul în care locuiesc sau în ţară. Tocmai de aceea, numărul celor care urmăresc emisiuni Tv sau radio este diferit. (Continuarea doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 116 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

4.JPG

Cartea

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 774
Număr afişări conţinut : 4546580

FaceBook

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare