Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Reportaje Accident grav la Părău
Accident grav la Părău Email
Luni, 06 August 2018 18:56

O persoană a decedat pe loc şi alte două au ajuns la spital

     O persoană a murit şi alte două au ajuns la Spitalul Municipal Făgăraş după ce maşinile în care se aflau s-au ciocnit frontal pe DN1S, la ieşirea din localitatea Părău. Accidentul rutier a avut loc joi, 2 august 2018, în jurul orei 12.40. Au ajuns imediat la faţa locului echipaje SMURD, Ambulanţa, Poliţia rutieră şi Poliţia din Părău. Circulaţia a fost întreruptă timp de o oră pe ambele sensuri de mers. Autoturismul marca AUDI, cu numărul de înmatriculare BV-59-TYH, condus de Constantin Șerban de 39 de ani din Cuciulata, se deplasa spre Părău, moment în care a încercat să depăşească o autoutilitară, dar din nefericire a acroşat-o, iar din impact a ajuns pe contrasens unde s-a izbit frontal de un alt autoturism marca Logan. În Loganul cu numărul de înmatriculare BH-73-BET, erau două persoane, Laslo Neagu de 36 de ani şi Laslo Brenciu de 33 de ani. ,,Ne deplasam de la Făgăraş-Părău şi intenţionam să ajungem la Miercurea Ciuc. La un moment dat, din sens opus a venit autoturismul marca AUDI care ne-a lovit şi am ajuns în şanţ. Totul s-a petrecut foarte repede, fracţiune de secundă, nici n-am realizat situaţia” a spus Lalslo Brenciu, victima din autoturismul Logan. ,,Am ajuns la faţa locului unde un bărbat era încarcerat şi decedat. Echipa de descarcerare a acţionat pentru scoaterea trupului bărbatului prins între fiarele maşinii. Un echipaj SMURD a monitorizat una dintre victime, iar Ambulanţa pe cealaltă victimă. Ambele aveau leziuni minore cauzate de impact. Au fost transportate la Spitalul Municipal Făgăraş” au spus paramedicii. (C.T.)
 

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

EDITORIAL

Cu spatele la altar!

 

      Oamenii bisericii privesc, aplaudă şi se complac în mocirla politică. Preoţi, primari, miniştri mint în faţa altarului. O şedinţă politică în faţa altarului. Au fost ingredientele unei acţiuni desfăşurate într-o biserică din judeţul Prahova, organizată de preoţi, parlamentari, primari, miniştri. Toţi s-au înşirat la o masă împodobită, amplasată în faţa altarului, dar cu spatele la altar. S-a vorbit mult şi degeaba. 

     S-a aplaudat, s-a bisat, iar la sfîrşit s-a trecut la îmbrăţişări şi pupături de mîini. Care pe care. Pe oameni îi pot înşela şi manipula, dar pe Dumnezeu, cu siguranţă, nu!Încă o dovadă că în ziua de azi religia şi biserica nu mai înseamnă credinţă. Aşa vor ei, tagma preoţească şi acei inşi care au impresia că stăpînesc lumea. În ziua de azi, omul trăieşte în nimicnicia lui, fără principii morale. Mare păcat!

Citește mai departe...

În ediţia tipărită

Făgărăsenii spun că s-au săturat de emisiunile politice de la TV

 

     Piaţa mass-media din România abundă de televiziuni şi de radiouri care completează presa scrisă ca formatori de opinie. Toate sînt urmărite, într-o măsură mai mare sau mai mică, de cetăţeni, pentru că le consideră surse de informaţii. Mai nou şi internetul sau reţelele de socializare sînt folosite ca surse de informaţii, deşi nu arată întotdeauna realitatea. În ultimii ani, cetăţenii s-au maturizat în ceea ce priveşte alegerea sursei din care obţin informaţiile care le arată ce se întîmplă în jurul lor, în oraşul, judeţul în care locuiesc sau în ţară. Tocmai de aceea, numărul celor care urmăresc emisiuni Tv sau radio este diferit. (Continuarea doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 67 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

8.JPG

Cartea

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 774
Număr afişări conţinut : 4546577

FaceBook

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare