Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Ştirile locale Bătaie la Mărgineni
Bătaie la Mărgineni Email
Marţi, 21 August 2018 11:41

     Centenarul nu are nimic de a face cu apucăturile unor localnici care participă la festinurile cu mici şi bere organizate de primării. La Mărgineni a fost organizată o manifestare dedicată Marii Uniri miercuri, 15 august a.c. de către Primăria Hârseni sub titulatura ,,Fiii satului”. Cel mai atractiv punct al distracţiei a fost un joc de popice care amintea de vechile distracţii ale sătenilor. Se arunca o bilă din lemn legată cu aţă care lovea popicele. S-au jucat atît copiii cît şi adulţii. În jurul orei 20.00 însă, manifestarea a fost marcată de un incident mai puţin obişnuit. Spiritele s-au încins după ce un copil care a aruncta odată bila, aceasta i-a fost luată de un adult şi lovit cu ea în faţă. Era chiar copilul de 9 ani al primarului comunei, Mihai Oltean. Gestul bărbatului n-a rămas nesancţionat de primar şi de oamenii care au asistat la respectiva scenă. Oricum, atît copilul cît şi bărbatul au ajuns la spital, dar nu după incident ci a doua zi. ,,Băiatul meu de 9 ani a dat odată cu bila şi a doborît. A vrut să dea şi a doua oară. Dar a venit acel bărbat care era băut, a luat bila şi i-a aruncat-o fiului meu în faţă. Copilul s-a umplut de sînge, s-a speriat.

 Ca orice părinte nu poţi privi nepăsător scena şi am reacţionat. Copilul meu fusese lovit. Punct! Recunosc că l-am împins pe om, dar acesta, deşi era sub influenţa băuturilor alcoolice, s-a urcat în maşină şi a plecat. Sînt martori care pot confirma. Văzînd situaţia, viceprimarul a plecat după el pentru a nu lovi pe cineva. După aceste scene s-a spus că a fost găsit bătut în şant, dar nu este adevărat pentru că el a plecat acasă” a explicat incidentul primarul Mihai Oltean. Bărbatul implicat în incident este Mircea Lie care susţine că a fost bătut, dovadă fiind vînătăile cu care s-a ales. Copilul primarului a fost dus la spital, iar medicii au constatat, conform înscrisurilor, că la nivelul regiunii nazale erau excoliaţii pe 1,5/8 cm şi de 0,3/0,3 cm şi vînătaie la ochiul drept, ,,traumatism piramidă nazală. Rx, fără linii de fractură”. În cazul lui Mircea Lie, medicii de la Făgăraş l-au trimis pentru investigaţii la Braşov cu diagnosticul de traumatism cranio-cerebral, dar nu a fost internat. Familia lui susţine că a fost bătut de edilii locali şi abandonat în şanţ. ,,Mă voi întîlni cu familia bărbatului care a fost deschisă la dialog” a spus primarul comunei Hârseni.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

EDITORIAL

Cu spatele la altar!

 

      Oamenii bisericii privesc, aplaudă şi se complac în mocirla politică. Preoţi, primari, miniştri mint în faţa altarului. O şedinţă politică în faţa altarului. Au fost ingredientele unei acţiuni desfăşurate într-o biserică din judeţul Prahova, organizată de preoţi, parlamentari, primari, miniştri. Toţi s-au înşirat la o masă împodobită, amplasată în faţa altarului, dar cu spatele la altar. S-a vorbit mult şi degeaba. 

     S-a aplaudat, s-a bisat, iar la sfîrşit s-a trecut la îmbrăţişări şi pupături de mîini. Care pe care. Pe oameni îi pot înşela şi manipula, dar pe Dumnezeu, cu siguranţă, nu!Încă o dovadă că în ziua de azi religia şi biserica nu mai înseamnă credinţă. Aşa vor ei, tagma preoţească şi acei inşi care au impresia că stăpînesc lumea. În ziua de azi, omul trăieşte în nimicnicia lui, fără principii morale. Mare păcat!

Citește mai departe...

În ediţia tipărită

Făgărăsenii spun că s-au săturat de emisiunile politice de la TV

 

     Piaţa mass-media din România abundă de televiziuni şi de radiouri care completează presa scrisă ca formatori de opinie. Toate sînt urmărite, într-o măsură mai mare sau mai mică, de cetăţeni, pentru că le consideră surse de informaţii. Mai nou şi internetul sau reţelele de socializare sînt folosite ca surse de informaţii, deşi nu arată întotdeauna realitatea. În ultimii ani, cetăţenii s-au maturizat în ceea ce priveşte alegerea sursei din care obţin informaţiile care le arată ce se întîmplă în jurul lor, în oraşul, judeţul în care locuiesc sau în ţară. Tocmai de aceea, numărul celor care urmăresc emisiuni Tv sau radio este diferit. (Continuarea doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 48 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

5.JPG

Cartea

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 774
Număr afişări conţinut : 4699965

FaceBook

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare