Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Ştirile locale De la spital, la cabinetul particular al medicului
De la spital, la cabinetul particular al medicului

      Este o practică a medicilor din spitale de a-şi refuza pacienţii şi de a-i invita la cabinetele lor particulare, unde să le ofere servicii medicale contracost. Şi la Făgăraş se întîmplă astfel de situaţii. Asiguraţi sau nu, de la spital pacienţii ajung la aceiaşi medici, în cabinetele private, unde consultaţiile sînt costisitoare. Făgărăşenii se plîng de astfel de practici, dar spun că nu au alte soluţii şi acceptă să bată la uşa cabinetelor private, deşi medicii au program şi în spital, unde serviciile trebuie să fie gratuite. ,,Este aglomerat în spital, dar vă aştept la cabinetul meu particular”.

      Este expresia cu care unii medici îşi întîmpină pacienţii care ajung la uşa cabinetului din spital, unde consultaţiile sînt gratuite. Nimeni nu vrea să stopeze aceste practici care golesc buzunarele pacienţilor, dar avantajează medicii. Oamenii spun că sînt adevărate filiere, de la registratură- asistente-medici, care urmăresc doar banii şi nu starea de sănătate a pacienţilor.(continuare doar în ediţia tipărită)

 
 
 
 
Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

EDITORIAL

Cu spatele la altar!

 

      Oamenii bisericii privesc, aplaudă şi se complac în mocirla politică. Preoţi, primari, miniştri mint în faţa altarului. O şedinţă politică în faţa altarului. Au fost ingredientele unei acţiuni desfăşurate într-o biserică din judeţul Prahova, organizată de preoţi, parlamentari, primari, miniştri. Toţi s-au înşirat la o masă împodobită, amplasată în faţa altarului, dar cu spatele la altar. S-a vorbit mult şi degeaba. 

     S-a aplaudat, s-a bisat, iar la sfîrşit s-a trecut la îmbrăţişări şi pupături de mîini. Care pe care. Pe oameni îi pot înşela şi manipula, dar pe Dumnezeu, cu siguranţă, nu!Încă o dovadă că în ziua de azi religia şi biserica nu mai înseamnă credinţă. Aşa vor ei, tagma preoţească şi acei inşi care au impresia că stăpînesc lumea. În ziua de azi, omul trăieşte în nimicnicia lui, fără principii morale. Mare păcat!

Citește mai departe...

În ediţia tipărită

Făgărăsenii spun că s-au săturat de emisiunile politice de la TV

 

     Piaţa mass-media din România abundă de televiziuni şi de radiouri care completează presa scrisă ca formatori de opinie. Toate sînt urmărite, într-o măsură mai mare sau mai mică, de cetăţeni, pentru că le consideră surse de informaţii. Mai nou şi internetul sau reţelele de socializare sînt folosite ca surse de informaţii, deşi nu arată întotdeauna realitatea. În ultimii ani, cetăţenii s-au maturizat în ceea ce priveşte alegerea sursei din care obţin informaţiile care le arată ce se întîmplă în jurul lor, în oraşul, judeţul în care locuiesc sau în ţară. Tocmai de aceea, numărul celor care urmăresc emisiuni Tv sau radio este diferit. (Continuarea doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 45 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

11.JPG

Cartea

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 774
Număr afişări conţinut : 4843959

FaceBook

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare