Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Ştirile locale Accident grav, între Făgăraş şi Șona
Accident grav, între Făgăraş şi Șona Email
Luni, 03 Septembrie 2018 20:10

 

O persoană a decedat, alta a fost transportată cu elicopterul la Tg. Mureş, iar alte două au ajuns la spitalul din FăgăraŞ Pentru că medicul legist era în concediu, familia a preluat trupul tînărului abia după 3 zile

 
     Un grav accident rutier s-a petrecut vineri, 31 august 2018, în jurul orei 9.00, pe DJ 104J, între Şona Şi FăgăraŞ. O persoană a murit pe loc, alta a fost transportată cu elicopterul la Tg. Mureş şi alte două victime au fost transportate la Spitalul Municipal Făgăraş.

 Conform oamenilor legii, o autoutilitară a intrat frontal într-un autoturism, iar impactul a fost devastator. Au ajuns imediat la faţa locului echipaje SMURD, Ambulanţa, Poliţia rutieră, iar circulaţia a fost întreruptă timp de două ore pe ambele sensuri de mers. Microbuzul Ford se deplasa de la Făgăraş către Șona, moment în care a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens izbindu-se frontal de un autoturism Opel care circula regulamentar. Șoferul microbuzului de 25 de ani a decedat, manevrele de resuscitare ale SMURD fiind zadarnice. Celelalte trei victime din autoturismul Opel, de 20 şi 38 de ani au fost transportate la Spitalul din Făgăraş, iar cea de a treia victimă de 63 de ani a fost monitorizată şi transportată cu elicopterul SMURD la spitalul din Tg. Mureş cu suspiciune de fractură de Şold. 

 

Trei zile la Morga din BraŞov
 

     Sergiu Dunca avea 25 de ani, era din ŞoarŞ Şi lucra la distribuţie pentru o firmă din FăgăraŞ. ,,Era un băiat muncitor, săritor Şi serios. Lucra de vreo 2 luni la această firmă Şi era de încredere. Ghinionul a făcut să se întîmple acest accident Şi el să moară. Mare păcat, avea viaţa înainte” au spus surse apropiate familiei lui Sergiu Dunca. Înmormîntarea tînărului este programată abia miercuri, 5 septembrie 2018, la 6 zile de la nefericitul eveniment. Trupul neînsufleţit al tînărului a fost depus la Morga din BraŞov în vederea necropsiei, iar familia Şi-a preluat fiul abia în cursul zilei de luni, 3 septembrie. Şi asta deŞi există Morgă Şi la FăgăraŞ, dar în această perioadă medicul legist se află în concediu Şi nu are înlocuitor. ,,Doar în România se poate întîmpla aŞa ceva, să nu poţi să-ţi jeleŞti aproapele că stă închis la morgă” au spus surse apropiate familiei. (M.F.)

 

 

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

EDITORIAL

Cu spatele la altar!

 

      Oamenii bisericii privesc, aplaudă şi se complac în mocirla politică. Preoţi, primari, miniştri mint în faţa altarului. O şedinţă politică în faţa altarului. Au fost ingredientele unei acţiuni desfăşurate într-o biserică din judeţul Prahova, organizată de preoţi, parlamentari, primari, miniştri. Toţi s-au înşirat la o masă împodobită, amplasată în faţa altarului, dar cu spatele la altar. S-a vorbit mult şi degeaba. 

     S-a aplaudat, s-a bisat, iar la sfîrşit s-a trecut la îmbrăţişări şi pupături de mîini. Care pe care. Pe oameni îi pot înşela şi manipula, dar pe Dumnezeu, cu siguranţă, nu!Încă o dovadă că în ziua de azi religia şi biserica nu mai înseamnă credinţă. Aşa vor ei, tagma preoţească şi acei inşi care au impresia că stăpînesc lumea. În ziua de azi, omul trăieşte în nimicnicia lui, fără principii morale. Mare păcat!

Citește mai departe...

În ediţia tipărită

Făgărăsenii spun că s-au săturat de emisiunile politice de la TV

 

     Piaţa mass-media din România abundă de televiziuni şi de radiouri care completează presa scrisă ca formatori de opinie. Toate sînt urmărite, într-o măsură mai mare sau mai mică, de cetăţeni, pentru că le consideră surse de informaţii. Mai nou şi internetul sau reţelele de socializare sînt folosite ca surse de informaţii, deşi nu arată întotdeauna realitatea. În ultimii ani, cetăţenii s-au maturizat în ceea ce priveşte alegerea sursei din care obţin informaţiile care le arată ce se întîmplă în jurul lor, în oraşul, judeţul în care locuiesc sau în ţară. Tocmai de aceea, numărul celor care urmăresc emisiuni Tv sau radio este diferit. (Continuarea doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 112 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

4.JPG

Cartea

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 774
Număr afişări conţinut : 4843295

FaceBook

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare