Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Ştirile locale DJ 103 D, în stare jalnică
DJ 103 D, în stare jalnică Email
Luni, 03 Septembrie 2018 20:53

 

     Drumul judeţean 103D, ce leagă localităţile Viştea de Sus şi Viştea de Jos, se află într-o stare jalnică. Artera de circulaţie este perforată de gropi, iar localnicii evită cei 5,5 km pentru că riscă să rămînă fără pivoţi. ,,Acest tronson de la Viştea de Sus la Viştea de Jos a fost asfaltat în 2008 în mare grabă, drumul numit ,,Calea Viştii” fiind unul pietruit, iar în urmă cu 10 ani, într-o campanie electorală, s-a turnat un covor asfaltic, nimic mai mult. În ultima perioadă am ocolit acest drum, pentru că risc să-mi distrug maşina” a spus un localnic. Porţiuni întregi de drum sînt aproape impracticabile. În luna iunie 2018, poliţiştii de la secţia de Poliţie Viştea au informat Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Braşov despre starea drumului. ,,Am făcut informare către administratorul drumului în care am specificat starea tronsonului între cele două localităţi. DJ 103 D reprezintă un pericol pentru siguranţa circulaţiei. Zeci de găuri sînt în asfalt şi multe denivelări” au spus poliţiştii. Reprezentanţii Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Braşov le-au comunicat poliţiştilor că DJ 103 D va intra în reabilitare, însă nu au precizat perioada executării lucrării. ,,Acest drum va fi reabilitat şi se află pe lista de investiţii la CJ Braşov. Tronsonul de drum între cele două localităţi a fost făcut fără fundaţie şi nu are structură rutieră sănătoasă. În fiecare an s-au executat lucrări de reparaţii, dar nu au rezistat” a spus reprezentantul DRDP Braşov contactat telefonic de reporterul Monitorul de Făgăraş, fără să-şi spună numele şi funcţia.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

EDITORIAL

Cu spatele la altar!

 

      Oamenii bisericii privesc, aplaudă şi se complac în mocirla politică. Preoţi, primari, miniştri mint în faţa altarului. O şedinţă politică în faţa altarului. Au fost ingredientele unei acţiuni desfăşurate într-o biserică din judeţul Prahova, organizată de preoţi, parlamentari, primari, miniştri. Toţi s-au înşirat la o masă împodobită, amplasată în faţa altarului, dar cu spatele la altar. S-a vorbit mult şi degeaba. 

     S-a aplaudat, s-a bisat, iar la sfîrşit s-a trecut la îmbrăţişări şi pupături de mîini. Care pe care. Pe oameni îi pot înşela şi manipula, dar pe Dumnezeu, cu siguranţă, nu!Încă o dovadă că în ziua de azi religia şi biserica nu mai înseamnă credinţă. Aşa vor ei, tagma preoţească şi acei inşi care au impresia că stăpînesc lumea. În ziua de azi, omul trăieşte în nimicnicia lui, fără principii morale. Mare păcat!

Citește mai departe...

În ediţia tipărită

Făgărăsenii spun că s-au săturat de emisiunile politice de la TV

 

     Piaţa mass-media din România abundă de televiziuni şi de radiouri care completează presa scrisă ca formatori de opinie. Toate sînt urmărite, într-o măsură mai mare sau mai mică, de cetăţeni, pentru că le consideră surse de informaţii. Mai nou şi internetul sau reţelele de socializare sînt folosite ca surse de informaţii, deşi nu arată întotdeauna realitatea. În ultimii ani, cetăţenii s-au maturizat în ceea ce priveşte alegerea sursei din care obţin informaţiile care le arată ce se întîmplă în jurul lor, în oraşul, judeţul în care locuiesc sau în ţară. Tocmai de aceea, numărul celor care urmăresc emisiuni Tv sau radio este diferit. (Continuarea doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 135 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

6.JPG

Cartea

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 774
Număr afişări conţinut : 4843300

FaceBook

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare