Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Ştirile locale Ping-pong cu functiile publice
Ping-pong cu functiile publice Email
Marţi, 04 Septembrie 2018 07:41

Nu mai avem administrator public l Poliţia Locală Făgăraş rămîne fără opt posturi din cele 49 aprobate anul trecut l Aparatul de specialitate al primarului mai creează un post, iar Evidenţa Persoanei va avea cu un post mai puţin

     Începînd cu luna septembrie 2018, la UAT Făgăraş vor fi modificări ale organigramelor la unele servicii, iar funcţia de administrator public va dispărea. Dacă anul trecut au fost create mai multe posturi, în acest an acestea dispar. Este cazul Poliţiei Locale Făgăraş care a avut disponibile 49 de posturi în anul 2017 care au avut avizul Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici. De la 1 septembrie 2018, la această unitate mai sînt 41 de posturi, cu 8 mai puţin. Aşa cum arată raportul de specialitate care însoţeşte proiectul HCL, cele 8 posturi care dispar din organigrama Poliţiei Locale erau vacante.
 

Doar 10 la Evidenţa Persoanei, dar la registratura Primăriei 7
 

     Şi de la Serviciul Public de Evidenţă 

a Persoanei dispare un post şi vor rămîne funcţionale doar 11, unul de conducere şi 10 de execuţie. Numai că funcţia va fi preluată cu angajat cu tot de Aparatul de specialitate al primarului din carul UAT Făgăraş. Este vorba despre o funcţie de consilier care va trece la Compartimentul Evenimente publice, informare cetăţeni şi registratură unde mai sînt funcţionale alte 6 posturi. Aşa cum arată adresa semnată de Prefectul judeţului Braşov, la UAT Făgăraş numărul maxim de posturi este 254 corepunzînd la o populaţie de 39.479 locuitori, atît cît arată ultimele statistici oficiale. 

 

134 angajaţi în aparatul primarului
 

     Aparatul de specialitate al primarului are în prezent 134 angajaţi şi două funcţii de demnitate publică, primar şi viceprimar. Funcţiile publice sînt în număr de 84 din care 8 de conducere şi 74 de execuţie, iar funcţiile contractuale sînt 47, toate de execuţie după ce a fost desfiinţat postul de administrator public. (L.B.)

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

EDITORIAL

Cu spatele la altar!

 

      Oamenii bisericii privesc, aplaudă şi se complac în mocirla politică. Preoţi, primari, miniştri mint în faţa altarului. O şedinţă politică în faţa altarului. Au fost ingredientele unei acţiuni desfăşurate într-o biserică din judeţul Prahova, organizată de preoţi, parlamentari, primari, miniştri. Toţi s-au înşirat la o masă împodobită, amplasată în faţa altarului, dar cu spatele la altar. S-a vorbit mult şi degeaba. 

     S-a aplaudat, s-a bisat, iar la sfîrşit s-a trecut la îmbrăţişări şi pupături de mîini. Care pe care. Pe oameni îi pot înşela şi manipula, dar pe Dumnezeu, cu siguranţă, nu!Încă o dovadă că în ziua de azi religia şi biserica nu mai înseamnă credinţă. Aşa vor ei, tagma preoţească şi acei inşi care au impresia că stăpînesc lumea. În ziua de azi, omul trăieşte în nimicnicia lui, fără principii morale. Mare păcat!

Citește mai departe...

În ediţia tipărită

Făgărăsenii spun că s-au săturat de emisiunile politice de la TV

 

     Piaţa mass-media din România abundă de televiziuni şi de radiouri care completează presa scrisă ca formatori de opinie. Toate sînt urmărite, într-o măsură mai mare sau mai mică, de cetăţeni, pentru că le consideră surse de informaţii. Mai nou şi internetul sau reţelele de socializare sînt folosite ca surse de informaţii, deşi nu arată întotdeauna realitatea. În ultimii ani, cetăţenii s-au maturizat în ceea ce priveşte alegerea sursei din care obţin informaţiile care le arată ce se întîmplă în jurul lor, în oraşul, judeţul în care locuiesc sau în ţară. Tocmai de aceea, numărul celor care urmăresc emisiuni Tv sau radio este diferit. (Continuarea doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 119 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

7.JPG

Cartea

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 774
Număr afişări conţinut : 4843295

FaceBook

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare