Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Ştirile locale Clinica Paltinul va avea cabinet stomatologic
Clinica Paltinul va avea cabinet stomatologic Email
Marţi, 04 Septembrie 2018 07:51

     Clinica Paltinul din Victoria va amenaja şi dota un cabinet stomatologic de ultimă generaţie. În plenul şedinţei ordinare din luna august a.c., aleşii locali au aprobat proiectul de hotărîre cu privire la aprobarea unui act adiţional la Contractul de asociere în participaţiune nr. 4244/45RC/17 mai 2011, încheiat între oraşul Victoria şi SAM Servicii Avansate Medicale SRL cu referire la completarea art. 1 şi art. 10 specificîndu-se şi activitatea de medicină dentară. ,,Acest cabinet va funcţiona din luna octombrie a.c., pînă atunci sperăm să obţinem avizul de funcţionare de la DSP Braşov. Tratamentele uzuale, extracţiile şi plombele vor fi gratuite pentru persoanele din Victoria. Medicul stomatolog este din Sibiu şi va face naveta la Victoria de 2 ori pe săptămînă, dar dacă numărul pacienţilor va fi mare, medicul va veni zilnic. Pentru cabinetul stomatologic avem echipamentele necesare, iar Primăria Victoria va achiziţiona un compresor şi un aparat sterilizator” a spus administratorul clinicii, dr. Ioan Rotaru.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

EDITORIAL

Cu spatele la altar!

 

      Oamenii bisericii privesc, aplaudă şi se complac în mocirla politică. Preoţi, primari, miniştri mint în faţa altarului. O şedinţă politică în faţa altarului. Au fost ingredientele unei acţiuni desfăşurate într-o biserică din judeţul Prahova, organizată de preoţi, parlamentari, primari, miniştri. Toţi s-au înşirat la o masă împodobită, amplasată în faţa altarului, dar cu spatele la altar. S-a vorbit mult şi degeaba. 

     S-a aplaudat, s-a bisat, iar la sfîrşit s-a trecut la îmbrăţişări şi pupături de mîini. Care pe care. Pe oameni îi pot înşela şi manipula, dar pe Dumnezeu, cu siguranţă, nu!Încă o dovadă că în ziua de azi religia şi biserica nu mai înseamnă credinţă. Aşa vor ei, tagma preoţească şi acei inşi care au impresia că stăpînesc lumea. În ziua de azi, omul trăieşte în nimicnicia lui, fără principii morale. Mare păcat!

Citește mai departe...

În ediţia tipărită

Făgărăsenii spun că s-au săturat de emisiunile politice de la TV

 

     Piaţa mass-media din România abundă de televiziuni şi de radiouri care completează presa scrisă ca formatori de opinie. Toate sînt urmărite, într-o măsură mai mare sau mai mică, de cetăţeni, pentru că le consideră surse de informaţii. Mai nou şi internetul sau reţelele de socializare sînt folosite ca surse de informaţii, deşi nu arată întotdeauna realitatea. În ultimii ani, cetăţenii s-au maturizat în ceea ce priveşte alegerea sursei din care obţin informaţiile care le arată ce se întîmplă în jurul lor, în oraşul, judeţul în care locuiesc sau în ţară. Tocmai de aceea, numărul celor care urmăresc emisiuni Tv sau radio este diferit. (Continuarea doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 131 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

3.JPG

Cartea

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 774
Număr afişări conţinut : 4843300

FaceBook

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare