Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Ştirile locale Handbal, Liga Naţională
Handbal, Liga Naţională Email
Marţi, 11 Septembrie 2018 07:47

     Miercuri, 5 septembrie, în sala de sport a CN ,,Radu Negru, a a avut loc primul joc ofocial al handbaliştilor făgărăşeni. CSM Făgăraş a întîlnit formaţia din. În faţa unei săli pline ce şi-a încurajat în permanenţă favoriţii, oaspeţii s-au impus clar la o diferenţă de opt goluri, 27-19, după ce la pauză scorul era 15- 8 pentru CSM Focşani. Meciul a început pe fondul de dominare al oaspeţilor care au pus rapid stăpînire pe joc. Pe măsura trecerii timpului avantajul formaţiei vizitatoare s-a mărit progresiv pe tabela de marcaj. CSM Făgăraş a dat primele semne de nesiguranţă în defensivă în minutul 3. Pe atac, handbaliştii făgărăşeni au încercat să rezolve atacul pozitional mai mult prin actiuni individuale. Portarii formaţiei din Făgăraş au avut o evoluţie modestă. În repriza secundă s-a jucat după acelaşi scenariu. CSM Focşani se impune fără emoţii la Făgăraş deşi, în urmă cu puţin timp pierdea un joc de pregătire în compania formaţiei antrenate de Liviu Andrieş. CSM Făgăraş a început partida în următoarea formaţie: Vîlceanu, Bejenariu, Vancea, Popia, Ungureanu, Constantinescu, Dedu. Pe parcursul jocului au mai evoluat: Ivanov, Bahan, Capotă, Mînea, Mateoniu, Roşca. Principalii marcatori pentru CSM Făgăraş în acest joc au fost: Ungureanu-5 goluri, Bejenariu-4 goluri, Vancea-3 goluri şi Constantinescu-2 reuşite. Pentru handbaliştii făgărăşeni urmează un meci extrem de dificil, în deplasare la Bucureşti, cu CSM.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

EDITORIAL

Cu spatele la altar!

 

      Oamenii bisericii privesc, aplaudă şi se complac în mocirla politică. Preoţi, primari, miniştri mint în faţa altarului. O şedinţă politică în faţa altarului. Au fost ingredientele unei acţiuni desfăşurate într-o biserică din judeţul Prahova, organizată de preoţi, parlamentari, primari, miniştri. Toţi s-au înşirat la o masă împodobită, amplasată în faţa altarului, dar cu spatele la altar. S-a vorbit mult şi degeaba. 

     S-a aplaudat, s-a bisat, iar la sfîrşit s-a trecut la îmbrăţişări şi pupături de mîini. Care pe care. Pe oameni îi pot înşela şi manipula, dar pe Dumnezeu, cu siguranţă, nu!Încă o dovadă că în ziua de azi religia şi biserica nu mai înseamnă credinţă. Aşa vor ei, tagma preoţească şi acei inşi care au impresia că stăpînesc lumea. În ziua de azi, omul trăieşte în nimicnicia lui, fără principii morale. Mare păcat!

Citește mai departe...

În ediţia tipărită

Făgărăsenii spun că s-au săturat de emisiunile politice de la TV

 

     Piaţa mass-media din România abundă de televiziuni şi de radiouri care completează presa scrisă ca formatori de opinie. Toate sînt urmărite, într-o măsură mai mare sau mai mică, de cetăţeni, pentru că le consideră surse de informaţii. Mai nou şi internetul sau reţelele de socializare sînt folosite ca surse de informaţii, deşi nu arată întotdeauna realitatea. În ultimii ani, cetăţenii s-au maturizat în ceea ce priveşte alegerea sursei din care obţin informaţiile care le arată ce se întîmplă în jurul lor, în oraşul, judeţul în care locuiesc sau în ţară. Tocmai de aceea, numărul celor care urmăresc emisiuni Tv sau radio este diferit. (Continuarea doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 135 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

8.JPG

Cartea

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 774
Număr afişări conţinut : 4843297

FaceBook

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare