Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Ştirile locale Medalii pentru judokanii făgărăşeni
Medalii pentru judokanii făgărăşeni Email
Marţi, 11 Septembrie 2018 07:48

     În perioada 7-8 septembrie, a a avut loc la Sibiu un puternic turneu international de judo ,,Cupa Temerarul“. Au participat peste 250 de sportivi din Italia, Bulgaria, Austria, Republica Moldova şi România. Întrecerea s-a desfăşurat atît la masculin cît şi la feminin şi s-a arbitrat după noul regulament al Federaţiei Internaţionale de Judo. CSM Făgăraş a participat la acest regal al judoului românesc cu trei sportivi, toţi la Under 18. Anton Bernabei a luptat la categoria +90 Kg şi a reuşit să urce pe cea de-a doua treaptă a podiumului după ce a cîştigat trei meciuri. Ioan Căian a cîştigat de asemenea medalia de argint la categoria 60 Kg, după ce a cîştigat trei meciuri prin IPPON, fiind învins în finala categoriei de un sportiv din Republica Moldova. Alexandru Grama a cîştigat şi el medalia de bronz la categoria 90 Kg. Următoarea competiţie la care vor participa judokanii făgărăşeni va avea loc la sfîrşitul lunii septembrie la Miercurea Ciuc, Campionatul Naţional de NE-WAZA la Under 18.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

EDITORIAL

Cu spatele la altar!

 

      Oamenii bisericii privesc, aplaudă şi se complac în mocirla politică. Preoţi, primari, miniştri mint în faţa altarului. O şedinţă politică în faţa altarului. Au fost ingredientele unei acţiuni desfăşurate într-o biserică din judeţul Prahova, organizată de preoţi, parlamentari, primari, miniştri. Toţi s-au înşirat la o masă împodobită, amplasată în faţa altarului, dar cu spatele la altar. S-a vorbit mult şi degeaba. 

     S-a aplaudat, s-a bisat, iar la sfîrşit s-a trecut la îmbrăţişări şi pupături de mîini. Care pe care. Pe oameni îi pot înşela şi manipula, dar pe Dumnezeu, cu siguranţă, nu!Încă o dovadă că în ziua de azi religia şi biserica nu mai înseamnă credinţă. Aşa vor ei, tagma preoţească şi acei inşi care au impresia că stăpînesc lumea. În ziua de azi, omul trăieşte în nimicnicia lui, fără principii morale. Mare păcat!

Citește mai departe...

În ediţia tipărită

Făgărăsenii spun că s-au săturat de emisiunile politice de la TV

 

     Piaţa mass-media din România abundă de televiziuni şi de radiouri care completează presa scrisă ca formatori de opinie. Toate sînt urmărite, într-o măsură mai mare sau mai mică, de cetăţeni, pentru că le consideră surse de informaţii. Mai nou şi internetul sau reţelele de socializare sînt folosite ca surse de informaţii, deşi nu arată întotdeauna realitatea. În ultimii ani, cetăţenii s-au maturizat în ceea ce priveşte alegerea sursei din care obţin informaţiile care le arată ce se întîmplă în jurul lor, în oraşul, judeţul în care locuiesc sau în ţară. Tocmai de aceea, numărul celor care urmăresc emisiuni Tv sau radio este diferit. (Continuarea doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 79 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

7.JPG

Cartea

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 774
Număr afişări conţinut : 4843291

FaceBook

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare