Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Ştirile locale Multe cercuri la Clubul Copiilor din Victoria
Multe cercuri la Clubul Copiilor din Victoria Email
Marţi, 18 Septembrie 2018 08:20

     Clubul Copiilor din Victoria organizează pentru anul şcolar 2018 – 2019 mai multe cercuri. Ca şi în anii trecuţi, vor funcţiona următoarele cercuri: pictură, pictură pe sticlă, design vestimentar - prof. Cobuz Marioara, ecosistem – prof. Camelia Bertea, grafică pe calculator, tehnoredactare pe calculator, jocuri logice – prof. Raluca Simionescu, muzică vocală şi instrumentală – prof. Halmagiu Mihai, orientare turistică – prof. Urdea Gheorghe, arta actorului, artă teatrală, regie film – prof. Vladimir Vărzaru, muzeologie şi tenis de masă – Truţă Nicolae, artă culinară – prof. Pol Dorina, dans modern şi contempora cu prof. Iosipescu Cristian, dansuri populare cu prof. Cînduleţ Gheorghe. Înscrierile se fac de luni pînă vineri între orele 14.00 – 18.00 la sediul unităţii de pe strada Stadionului nr. 18. ,,Ca în fiecare an, instituţia noastră de învăţămînt pune la dispoziţie mai multe cercuri atractive unde elevii pot învăţa şi dezvolta anumite abilităţi alături de profesori îndrumători. Astfel, şcolarii pot pătrunde în minunata lume a teatrului în cadrul cercului de arta actorului, pot descoperi tainele echilibrului şi cromaticii în cadrul cercului de design vestimentar şi pictură, pot naviga în sistemele complexe ale calculatorului şi nu numai la cercul de jocuri logice, pot descoperi şi cultiva talentul şi urechea muzicală la cercul de instrumente muzicale, pot exersa mişcări şi elemente de colegrafie noi alături de profesorii de le cercul de dans modern şi dans popular. Pot afla cauzele elementelor istorice şi implicaţiile lor în cadrul cercului de muzeologie, pot descoperi frumoase drumeţii, peisaje şi oameni noi cu ajutorul cercului de oientare turistică, pot înţelege mai bine de ce trebuie să fim atenţi cu natura în cadrul cercului de ecografie şi protecţia medicului şi pot descoperi arome, gusturi cu ajutorul cercului de artă culinară” a spus prof. Camelia Bertea, director la Clubul Copiilor Victoria.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

EDITORIAL

Cu spatele la altar!

 

      Oamenii bisericii privesc, aplaudă şi se complac în mocirla politică. Preoţi, primari, miniştri mint în faţa altarului. O şedinţă politică în faţa altarului. Au fost ingredientele unei acţiuni desfăşurate într-o biserică din judeţul Prahova, organizată de preoţi, parlamentari, primari, miniştri. Toţi s-au înşirat la o masă împodobită, amplasată în faţa altarului, dar cu spatele la altar. S-a vorbit mult şi degeaba. 

     S-a aplaudat, s-a bisat, iar la sfîrşit s-a trecut la îmbrăţişări şi pupături de mîini. Care pe care. Pe oameni îi pot înşela şi manipula, dar pe Dumnezeu, cu siguranţă, nu!Încă o dovadă că în ziua de azi religia şi biserica nu mai înseamnă credinţă. Aşa vor ei, tagma preoţească şi acei inşi care au impresia că stăpînesc lumea. În ziua de azi, omul trăieşte în nimicnicia lui, fără principii morale. Mare păcat!

Citește mai departe...

În ediţia tipărită

Făgărăsenii spun că s-au săturat de emisiunile politice de la TV

 

     Piaţa mass-media din România abundă de televiziuni şi de radiouri care completează presa scrisă ca formatori de opinie. Toate sînt urmărite, într-o măsură mai mare sau mai mică, de cetăţeni, pentru că le consideră surse de informaţii. Mai nou şi internetul sau reţelele de socializare sînt folosite ca surse de informaţii, deşi nu arată întotdeauna realitatea. În ultimii ani, cetăţenii s-au maturizat în ceea ce priveşte alegerea sursei din care obţin informaţiile care le arată ce se întîmplă în jurul lor, în oraşul, judeţul în care locuiesc sau în ţară. Tocmai de aceea, numărul celor care urmăresc emisiuni Tv sau radio este diferit. (Continuarea doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 88 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

10.JPG

Cartea

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 774
Număr afişări conţinut : 4843291

FaceBook

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare