Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Ştirile locale Apeluri la 112
Apeluri la 112 Email
Marţi, 18 Septembrie 2018 08:27

     În perioada 11 – 13 septembrie 2018, paramedicii făgărăşeni au fost solicitaţi în Țara Făgăraşului la multe intervenţii. Marţi, 11 septembrie a.c., în jurul orei 13.00, P.L. de 8 ani din localitatea Rîuşor a fost muşcat de cîine. Victima a fost monitorizată şi transportată la Spitalul Municipal Făgăraş cu multiple plăgi muşcate la nivelul capului. În jurul orei 15.00, M.R. de 21 de ani din Făgăraş s-a ales cu o plagă tăiată la degetul mare de la piciorul stîng. Victima a fost monitorizată şi transportată la spital. În jurul orei 19.50, F.V. de 31 de ani, a fost transportat la UPU Făgăraş cu suspiciune fractură gleznă stîngă. Miercuri, 12 septembrie 2018 , în jurul orei 10.10, T.G. de 75 de ani din Hurez a solicitat ajutorul paramedicilor acuzînd dureri de bazin după ce a căzut. Victima a fost monitorizată şi transportată la Spital. În jurul orei 11.42, V.E. de 92 de ani a căzut şi s-a ales cu traumatism la piramida nazală. În jurul orei 12.24 , B.A. de 82 de ani acuza dureri la şoldul stîng în urma unei căzături. Pensionara a fost monitorizată şi transportată la Spital. În jurul orei 13.45, S.O. de 66 de ani a fost victima unui accident rutier înregistrat pe strada Mihai Eminescu. Victima acuza dureri de cap şi umăr stîng, paramedicii au monitorizat cazul şi apoi l-au transportat la spital. Joi, 13 septembrie a.c., în jurul orei 13.00 V.E. de 90 de ani din Todeiţa s-a ales cu o plagă la nivelul capului în urma unei căzături. Victima a fost monitorizată şi transportată la UPU Făgăraş.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

EDITORIAL

Cu spatele la altar!

 

      Oamenii bisericii privesc, aplaudă şi se complac în mocirla politică. Preoţi, primari, miniştri mint în faţa altarului. O şedinţă politică în faţa altarului. Au fost ingredientele unei acţiuni desfăşurate într-o biserică din judeţul Prahova, organizată de preoţi, parlamentari, primari, miniştri. Toţi s-au înşirat la o masă împodobită, amplasată în faţa altarului, dar cu spatele la altar. S-a vorbit mult şi degeaba. 

     S-a aplaudat, s-a bisat, iar la sfîrşit s-a trecut la îmbrăţişări şi pupături de mîini. Care pe care. Pe oameni îi pot înşela şi manipula, dar pe Dumnezeu, cu siguranţă, nu!Încă o dovadă că în ziua de azi religia şi biserica nu mai înseamnă credinţă. Aşa vor ei, tagma preoţească şi acei inşi care au impresia că stăpînesc lumea. În ziua de azi, omul trăieşte în nimicnicia lui, fără principii morale. Mare păcat!

Citește mai departe...

În ediţia tipărită

Făgărăsenii spun că s-au săturat de emisiunile politice de la TV

 

     Piaţa mass-media din România abundă de televiziuni şi de radiouri care completează presa scrisă ca formatori de opinie. Toate sînt urmărite, într-o măsură mai mare sau mai mică, de cetăţeni, pentru că le consideră surse de informaţii. Mai nou şi internetul sau reţelele de socializare sînt folosite ca surse de informaţii, deşi nu arată întotdeauna realitatea. În ultimii ani, cetăţenii s-au maturizat în ceea ce priveşte alegerea sursei din care obţin informaţiile care le arată ce se întîmplă în jurul lor, în oraşul, judeţul în care locuiesc sau în ţară. Tocmai de aceea, numărul celor care urmăresc emisiuni Tv sau radio este diferit. (Continuarea doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 130 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

4.JPG

Cartea

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 774
Număr afişări conţinut : 4843301

FaceBook

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare