Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Ştirile locale Săracii Făgăraşului
Săracii Făgăraşului Email
Marţi, 18 Septembrie 2018 08:45

     90 de făgărăşeni sînt abonaţi la Cantina de Ajutor Social a Municipiului Făgăraş în luna septembrie 2018. Beneficiarii sînt persoane cu venituri foarte mici, majoritatea dintre ele fiind cu dizabilităţi. În perioada 11 – 13 septembrie a.c., abonaţii au primit hrană rece pentru că la bucătărie s-au executat lucrări de reparaţii şi zugrăvit. Fiecare persoană a primit conserve de carne, peşte, pateuri, lapte şi pîine în valoare de 12 lei pe zi. ,,Timp de trei zile beneficiarii au primit hrană rece, însă de vineri, 14 septembrie a.c., au primit mîncare caldă, ca de obicei. Numărul beneficiarilor diferă de la o lună, la alta. În luna august a.c., au fost înregistraţi 100 de beneficiari, însă în luna septembrie numărul abonaţilor a scăzut. Unele persoane s-au internat la azil, altele s-au mutat din localitate şi din păcate au fost înregistrate şi decese. De regulă în perioada de iarnă numărul beneficiarilor creşte pentru că asigurăm hrana şi persoanelor fără adăpost” a spus administratorul Iuliana Bota. Alimentele se distribuie către abonaţi zilnic începînd cu ora 12.30 pînă la ora 14.30. În zilele de vineri, ei primesc pentru zilele de sîmbătă şi duminică hrană rece, pîine, conserve, salam şi lapte. Săracii urbei se declară mulţumiţi de mîncare, mai ales cei care servesc masa la această cantină de peste trei decenii. Cantina de Ajutor Social a funcţionat din 1971, dar în diferite locaţii. Cei mai mulţi beneficiari au fost înregistraţi în perioada 2004 – 2005, peste 200 de persoane.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

EDITORIAL

Cu spatele la altar!

 

      Oamenii bisericii privesc, aplaudă şi se complac în mocirla politică. Preoţi, primari, miniştri mint în faţa altarului. O şedinţă politică în faţa altarului. Au fost ingredientele unei acţiuni desfăşurate într-o biserică din judeţul Prahova, organizată de preoţi, parlamentari, primari, miniştri. Toţi s-au înşirat la o masă împodobită, amplasată în faţa altarului, dar cu spatele la altar. S-a vorbit mult şi degeaba. 

     S-a aplaudat, s-a bisat, iar la sfîrşit s-a trecut la îmbrăţişări şi pupături de mîini. Care pe care. Pe oameni îi pot înşela şi manipula, dar pe Dumnezeu, cu siguranţă, nu!Încă o dovadă că în ziua de azi religia şi biserica nu mai înseamnă credinţă. Aşa vor ei, tagma preoţească şi acei inşi care au impresia că stăpînesc lumea. În ziua de azi, omul trăieşte în nimicnicia lui, fără principii morale. Mare păcat!

Citește mai departe...

În ediţia tipărită

Făgărăsenii spun că s-au săturat de emisiunile politice de la TV

 

     Piaţa mass-media din România abundă de televiziuni şi de radiouri care completează presa scrisă ca formatori de opinie. Toate sînt urmărite, într-o măsură mai mare sau mai mică, de cetăţeni, pentru că le consideră surse de informaţii. Mai nou şi internetul sau reţelele de socializare sînt folosite ca surse de informaţii, deşi nu arată întotdeauna realitatea. În ultimii ani, cetăţenii s-au maturizat în ceea ce priveşte alegerea sursei din care obţin informaţiile care le arată ce se întîmplă în jurul lor, în oraşul, judeţul în care locuiesc sau în ţară. Tocmai de aceea, numărul celor care urmăresc emisiuni Tv sau radio este diferit. (Continuarea doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 128 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

8.JPG

Cartea

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 774
Număr afişări conţinut : 4843301

FaceBook

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare