Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Ştirile locale Stiri pe scurt
Stiri pe scurt Email
Marţi, 18 Septembrie 2018 08:50

S-a închis ştrandul
 

     Ştrandul din Victoria ce aparţine societăţii Viromet SA a fost închis marţi, 11 septembrie 2018. ,,Ștrandul Viromet Victoria a fost închis săptămîna trecută, odată cu începerea anului şcolar 2018 – 2019. Decizia a fost luatdupă ce numărul clienţilor a scăzut. Elevii au început şcoala, a început sezonul de pregătiri de iarnă şi campania agricolă, iar clienţii nu au mai venit la ştrand. Însă terasa şi restaurantul ştrandului funcţionează cu program normal, de la 10.00 la 22.00” au spus angajaţii ştandului.Incendiu la Ticuş
 

     Pompierii făgărăşeni au fost solicitaţi în Ticuşul Vechi, joi, 13 septembrie 2018, în jurul orei 4.22, la un incendiu. ,,Ne-am deplasat cu o autospecială cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD

 în satul Ticuşul Vechi, unde ardea un utilaj în curtea unei firme de construcţii. Din primele cercetări s-a stabilit cauza incendiului, un scurt circuit electric. 70% din utilaj a fost distrus, prejudiciul se ridică la 30.000 lei. Norocul proprietarului este că utilajul este asigurat” au spus pompierii.Dacia Logan pentru ,,Castanul”
 

     Complexul de Servicii ,,Castanul” din Victoria a primit de la DGASPC Braşov un autoturism Dacia Logan. ,,Am făcut solicitare la DGASPC pentru repartiţia unui autoturism pentru că maşina marca Cielo pe care o aveam în dotare nu mai prezintă siguranţă şi nu mai avem curaj să o folosim. Reparaţiile nu se justifică pentru că maşina este foarte veche, iar costurile sînt enorme. Miercuri, 5 septembrie 2018, DGASPC Braşov ne-a repartizat autoturismul Dacia Logan” a spus directorul adjunct, Bogdan Opriş.Bebeluş transportat cu elicopterul la Braşov
 

     A fost panică la Maternitatea Făgăraş în după amiaza de vineri, 14 septembrie a.c. Un nou născut a fost adus pe lume cu probleme, iar medicii au solicitat elicopetrul SMURD pentru a-l transporta la Braşov. Astfel bebeluşul a ajuns în timp util la Maternitatea Braşov. „Elicopterul SMURD a preluat de la Maternitatea Făgăraş un nou-născut care a fost în stop cardio-respirator, resuscitat. Elicopterul a aterizat la Ghimbav, nou-născutul fiind transportat la Maternitatea Braşov de echipajul SMURD de terapie intensivă cu medic”, a menționat purtătorul de cuvânt a ISU Braşov, Luiza Dănilă.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

EDITORIAL

Cu spatele la altar!

 

      Oamenii bisericii privesc, aplaudă şi se complac în mocirla politică. Preoţi, primari, miniştri mint în faţa altarului. O şedinţă politică în faţa altarului. Au fost ingredientele unei acţiuni desfăşurate într-o biserică din judeţul Prahova, organizată de preoţi, parlamentari, primari, miniştri. Toţi s-au înşirat la o masă împodobită, amplasată în faţa altarului, dar cu spatele la altar. S-a vorbit mult şi degeaba. 

     S-a aplaudat, s-a bisat, iar la sfîrşit s-a trecut la îmbrăţişări şi pupături de mîini. Care pe care. Pe oameni îi pot înşela şi manipula, dar pe Dumnezeu, cu siguranţă, nu!Încă o dovadă că în ziua de azi religia şi biserica nu mai înseamnă credinţă. Aşa vor ei, tagma preoţească şi acei inşi care au impresia că stăpînesc lumea. În ziua de azi, omul trăieşte în nimicnicia lui, fără principii morale. Mare păcat!

Citește mai departe...

În ediţia tipărită

Făgărăsenii spun că s-au săturat de emisiunile politice de la TV

 

     Piaţa mass-media din România abundă de televiziuni şi de radiouri care completează presa scrisă ca formatori de opinie. Toate sînt urmărite, într-o măsură mai mare sau mai mică, de cetăţeni, pentru că le consideră surse de informaţii. Mai nou şi internetul sau reţelele de socializare sînt folosite ca surse de informaţii, deşi nu arată întotdeauna realitatea. În ultimii ani, cetăţenii s-au maturizat în ceea ce priveşte alegerea sursei din care obţin informaţiile care le arată ce se întîmplă în jurul lor, în oraşul, judeţul în care locuiesc sau în ţară. Tocmai de aceea, numărul celor care urmăresc emisiuni Tv sau radio este diferit. (Continuarea doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 84 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

6.JPG

Cartea

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 774
Număr afişări conţinut : 4843291

FaceBook

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare