Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Ştirile locale Gunoaiele, cuiul cartierului 13 Decembrie
Gunoaiele, cuiul cartierului 13 Decembrie Email
Marţi, 25 Septembrie 2018 13:07

 

     Locatarii din cartierul 13 Decembrie din Făgăraş din apropierea centralei termice critică vehement amplasarea containerelor de gunoi în parcarea dintre blocul 10 şi centrala termică a Ecoterm. Sînt amplasate trei containere mari şi alte două pentru selectarea deşeurilor de hîrtie şi plastic, iar în imediata apropiere a lor se află locurile de parcare pe care locatarii le-au închiriat de la primărie şi le plătesc. Oamenii spun că veşnic locul este plin de gunoaie, iar mirosurile sînt insuportabile. Mai mult, oamenii străzii obişnuiesc să dea foc

 la deşeurile menajere din containere, iar flăcările pun în pericol maşinile parcate. Nemulţumiţi sînt şi locatarii care deşi plătesc locurile de parcare nu le pot folosi din cauza containerelor şi a gunoaielor. ,,Este un loc al mizeriei, rromii de la blocurile de italieni aduc gunoaiele aici, dar nu le pun în containere ci le aruncă la întîmplare. La blocurile lor nu au containere, dar noi avem şi suportăm mizeria lor. Am sesizat problemele la primărie şi la Salco, dar nu s-au rezolvat” a spus Ion Ciungara, locatar al blocului nr. 10. Şi angajaţii Salco Serv care ridică deşeurile menajere sînt nemulţumiţi. ,,Abia reuşim să ridicăm gunoaiele pentru că locul este mic. Dacă ar fi şi maşinile parcate nu am putea intra. Oamenii aruncă tot felul de gunoaie, uşi, mobilier, lemne, verdeaţă, iar noi trebuie să le ridicăm pentru a elibera locul” au spus angajaţii Salco. Directorul Salco, Dragoş Bârsă, spune că Primăria Făgăraş a stabilit amplasamentul containerelor, iar societatea doar ridică gunoiul. Primarul Gheorghe Sucaciu spune că va anula locurile de parcare ce nu pot fi folosite din cauza containerelor, iar în viitor se vor amenaja containere îngropate şi în acest cartier. ,,la blocurile de italieni vom pune containere” a mai spus primarul. Pentru a se găsi o soluţie pentru rezolvarea imediată a problemelor din acest cartier, primarul, directorul Salco şi locatarii au convenit să se întîlnească şi să analizeze situaţia.

 

 

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

EDITORIAL

Cu spatele la altar!

 

      Oamenii bisericii privesc, aplaudă şi se complac în mocirla politică. Preoţi, primari, miniştri mint în faţa altarului. O şedinţă politică în faţa altarului. Au fost ingredientele unei acţiuni desfăşurate într-o biserică din judeţul Prahova, organizată de preoţi, parlamentari, primari, miniştri. Toţi s-au înşirat la o masă împodobită, amplasată în faţa altarului, dar cu spatele la altar. S-a vorbit mult şi degeaba. 

     S-a aplaudat, s-a bisat, iar la sfîrşit s-a trecut la îmbrăţişări şi pupături de mîini. Care pe care. Pe oameni îi pot înşela şi manipula, dar pe Dumnezeu, cu siguranţă, nu!Încă o dovadă că în ziua de azi religia şi biserica nu mai înseamnă credinţă. Aşa vor ei, tagma preoţească şi acei inşi care au impresia că stăpînesc lumea. În ziua de azi, omul trăieşte în nimicnicia lui, fără principii morale. Mare păcat!

Citește mai departe...

În ediţia tipărită

Făgărăsenii spun că s-au săturat de emisiunile politice de la TV

 

     Piaţa mass-media din România abundă de televiziuni şi de radiouri care completează presa scrisă ca formatori de opinie. Toate sînt urmărite, într-o măsură mai mare sau mai mică, de cetăţeni, pentru că le consideră surse de informaţii. Mai nou şi internetul sau reţelele de socializare sînt folosite ca surse de informaţii, deşi nu arată întotdeauna realitatea. În ultimii ani, cetăţenii s-au maturizat în ceea ce priveşte alegerea sursei din care obţin informaţiile care le arată ce se întîmplă în jurul lor, în oraşul, judeţul în care locuiesc sau în ţară. Tocmai de aceea, numărul celor care urmăresc emisiuni Tv sau radio este diferit. (Continuarea doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 76 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

11.JPG

Cartea

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 774
Număr afişări conţinut : 4796279

FaceBook

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare