Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Ştirile locale Podul de la Crihalma costă aproape 20 milioane de lei
Podul de la Crihalma costă aproape 20 milioane de lei Email
Marţi, 25 Septembrie 2018 13:34

     Reconstrucţia podului de peste Olt dintre Comăna şi Crihalma a intrat în linie dreaptă. Cel puţin aşa anunţăprimarul comunei Comăna, Viorel Grusea, care susţine că a semnat contractual de finanţare pentru acest obiectiv. Construcţia podului va dura peste un an şi va costa 19,8 milioane de lei. Aşa cum arată proiectul, podul v fi din beton şi se va putea circula pe el cu o viteză maximă de 60 de km/oră. ,,Compania Naţională de Investiţii a semnat contractul pentru reconstruirea podului dintre Comăna şi Crihalma, distrus de apele Oltului la inundaţiile din luna iulie. Constructorul va trebui să dea o garanţie de trei ani. Noul pod va fi din beton şi va avea o lungime de 86,60 metri. Partea carosabilă de pe pod va avea o lăţime de 7,8 metri. iar pe rampe de 6.00 metri şi vor fi amenajate şi trotuare. Pe pod se va putea circula cu o viteză maximă de 60 km/h. Până când podul va fi refăcut, 10.000 oameni din din localităţile Comăna şi Crihalma sînt izolaţi. Cei care vor să ajungă sau să plece din zonă spre Braşov sau spre alţi părţi ale ţării trebuie să facă un ocol de 30 de kilometri prin Ungra.

 Pe pod drumul avea doar 3 kilometri. Pe ruta ocolitoare drumul nu este nici pe de parte unul bun. Este un drum de pământ, plin de gropi de alocuri. Consiliul Judeţean a anunţat că va acorda de urgenţă fonduri pentru repararea drumului de pământ pe care se va circula până când podul va fi gata” a spus primarul Viorel Grusea.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

EDITORIAL

Cu spatele la altar!

 

      Oamenii bisericii privesc, aplaudă şi se complac în mocirla politică. Preoţi, primari, miniştri mint în faţa altarului. O şedinţă politică în faţa altarului. Au fost ingredientele unei acţiuni desfăşurate într-o biserică din judeţul Prahova, organizată de preoţi, parlamentari, primari, miniştri. Toţi s-au înşirat la o masă împodobită, amplasată în faţa altarului, dar cu spatele la altar. S-a vorbit mult şi degeaba. 

     S-a aplaudat, s-a bisat, iar la sfîrşit s-a trecut la îmbrăţişări şi pupături de mîini. Care pe care. Pe oameni îi pot înşela şi manipula, dar pe Dumnezeu, cu siguranţă, nu!Încă o dovadă că în ziua de azi religia şi biserica nu mai înseamnă credinţă. Aşa vor ei, tagma preoţească şi acei inşi care au impresia că stăpînesc lumea. În ziua de azi, omul trăieşte în nimicnicia lui, fără principii morale. Mare păcat!

Citește mai departe...

În ediţia tipărită

Făgărăsenii spun că s-au săturat de emisiunile politice de la TV

 

     Piaţa mass-media din România abundă de televiziuni şi de radiouri care completează presa scrisă ca formatori de opinie. Toate sînt urmărite, într-o măsură mai mare sau mai mică, de cetăţeni, pentru că le consideră surse de informaţii. Mai nou şi internetul sau reţelele de socializare sînt folosite ca surse de informaţii, deşi nu arată întotdeauna realitatea. În ultimii ani, cetăţenii s-au maturizat în ceea ce priveşte alegerea sursei din care obţin informaţiile care le arată ce se întîmplă în jurul lor, în oraşul, judeţul în care locuiesc sau în ţară. Tocmai de aceea, numărul celor care urmăresc emisiuni Tv sau radio este diferit. (Continuarea doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 82 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

7.JPG

Cartea

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 774
Număr afişări conţinut : 4796283

FaceBook

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare