Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Ştirile locale Săptămîna Mobilităţii la CN ,,Doamna Stanca”
Săptămîna Mobilităţii la CN ,,Doamna Stanca” Email
Marţi, 25 Septembrie 2018 13:51

     Elevii Colegiului Naţional ,,Doamna Stanca“ din Făgăraş au desfăşurat o serie de activităţi culturale şi sportive dedicate Săptămînii Mobilităţii Europene. ,,Am desfăşurat şi în acest an o serie de activităţi distractive pentru elevi, cu ocazia Săptămînii Mobilităţii Europene, la care au participat elevii coordonaţi de profesori din cadrul şcolii noastre. Au fost activităţi menite să le dezvolte elevilor dragostea pentru natură, mişcare cît şi a unor abilităţi multifuncţionale“ a declarat Corina Drăgoiu, directoarea Colegiului Naţional ,,Doamna Stanca“ din Făgăraş. În perioada 17-21 septembrie, elevii, împreună cu profesorii coordonatori, au desfăşurat o serie de activităţi care au avut menirea să dezvolte dragostea pentru sport şi mişcare, dezvoltarea unor abilităţi distributive şi intuitive, învingerea unor complexe precum teama de înălţime sau importanţa locurilor cu importanţă turistică ale Făgăraşului. Mersul pe jos, mersul cu bicicleta, skate-board-ul sau trotineta au făcut parte din programul acticităţilor dedicate săptămînii mobilităţii europene.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

EDITORIAL

Cu spatele la altar!

 

      Oamenii bisericii privesc, aplaudă şi se complac în mocirla politică. Preoţi, primari, miniştri mint în faţa altarului. O şedinţă politică în faţa altarului. Au fost ingredientele unei acţiuni desfăşurate într-o biserică din judeţul Prahova, organizată de preoţi, parlamentari, primari, miniştri. Toţi s-au înşirat la o masă împodobită, amplasată în faţa altarului, dar cu spatele la altar. S-a vorbit mult şi degeaba. 

     S-a aplaudat, s-a bisat, iar la sfîrşit s-a trecut la îmbrăţişări şi pupături de mîini. Care pe care. Pe oameni îi pot înşela şi manipula, dar pe Dumnezeu, cu siguranţă, nu!Încă o dovadă că în ziua de azi religia şi biserica nu mai înseamnă credinţă. Aşa vor ei, tagma preoţească şi acei inşi care au impresia că stăpînesc lumea. În ziua de azi, omul trăieşte în nimicnicia lui, fără principii morale. Mare păcat!

Citește mai departe...

În ediţia tipărită

Făgărăsenii spun că s-au săturat de emisiunile politice de la TV

 

     Piaţa mass-media din România abundă de televiziuni şi de radiouri care completează presa scrisă ca formatori de opinie. Toate sînt urmărite, într-o măsură mai mare sau mai mică, de cetăţeni, pentru că le consideră surse de informaţii. Mai nou şi internetul sau reţelele de socializare sînt folosite ca surse de informaţii, deşi nu arată întotdeauna realitatea. În ultimii ani, cetăţenii s-au maturizat în ceea ce priveşte alegerea sursei din care obţin informaţiile care le arată ce se întîmplă în jurul lor, în oraşul, judeţul în care locuiesc sau în ţară. Tocmai de aceea, numărul celor care urmăresc emisiuni Tv sau radio este diferit. (Continuarea doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 80 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

1.JPG

Cartea

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 774
Număr afişări conţinut : 4796285

FaceBook

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare