Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Reportaje Apeluri 112
Apeluri 112 Email
Marţi, 25 Septembrie 2018 15:00

     Paramedicii din Victoria au fost solicitaţi în perioada 17 – 20 septembrie 2018 la cinci intervenţii. Primul apel 112 a fost înregistrat luni, 17 septembrie a.c., în jurul orei 15.00 în localitatea Viştişoara, unde F.R. de 25 de ani acuza dureri abdominale şi toracice. Bărbatul a fost monitorizat şi transportat la Spitalul Municipal Făgăraş. Marţi, 18 septembrie a.c., în jurul orei 9.40, P.R. de 80 de ani din Viştea de Sus, acuza dureri de cap, iar membrele superioare erau amorţite. Victima a fost monitorizată şi transportată la spital. Miercuri, 19 septembrie a.c., în jurul orei 14.20, S.R. de 39 de ani, din Victoria, de pe strada Victoriei a căzut şi a fost diagnosticat de paramedici cu fractură costală şi excoriaţii. Victima a fost monitorizată şi transportată la CPU Făgăraş. Joi, 20 septembrie a.c., în jurul orei 13.45 paramedicii au fost solicitaţi în satul Rucăr unde B.S. de 63 de ani, din neatenţie, s-a tăiat cu drujba la ambele mîini. Victima a fost monitorizată şi transportată la Spitalul Municipal Făgăraş, apoi transferat la Spitalul Judeţean Braşov. În jurul orei 15.30, B.E. de 56 de ani din Victoria, de pe strada Muncii, acuza dureri în piept, avea insuficienţă respiratorie. Rudele au solicitat ajutor de la paramedicii, iar victima a fost transportată la Spitalul Municipal Făgăraş unde a fost internată.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

EDITORIAL

Cu spatele la altar!

 

      Oamenii bisericii privesc, aplaudă şi se complac în mocirla politică. Preoţi, primari, miniştri mint în faţa altarului. O şedinţă politică în faţa altarului. Au fost ingredientele unei acţiuni desfăşurate într-o biserică din judeţul Prahova, organizată de preoţi, parlamentari, primari, miniştri. Toţi s-au înşirat la o masă împodobită, amplasată în faţa altarului, dar cu spatele la altar. S-a vorbit mult şi degeaba. 

     S-a aplaudat, s-a bisat, iar la sfîrşit s-a trecut la îmbrăţişări şi pupături de mîini. Care pe care. Pe oameni îi pot înşela şi manipula, dar pe Dumnezeu, cu siguranţă, nu!Încă o dovadă că în ziua de azi religia şi biserica nu mai înseamnă credinţă. Aşa vor ei, tagma preoţească şi acei inşi care au impresia că stăpînesc lumea. În ziua de azi, omul trăieşte în nimicnicia lui, fără principii morale. Mare păcat!

Citește mai departe...

În ediţia tipărită

Făgărăsenii spun că s-au săturat de emisiunile politice de la TV

 

     Piaţa mass-media din România abundă de televiziuni şi de radiouri care completează presa scrisă ca formatori de opinie. Toate sînt urmărite, într-o măsură mai mare sau mai mică, de cetăţeni, pentru că le consideră surse de informaţii. Mai nou şi internetul sau reţelele de socializare sînt folosite ca surse de informaţii, deşi nu arată întotdeauna realitatea. În ultimii ani, cetăţenii s-au maturizat în ceea ce priveşte alegerea sursei din care obţin informaţiile care le arată ce se întîmplă în jurul lor, în oraşul, judeţul în care locuiesc sau în ţară. Tocmai de aceea, numărul celor care urmăresc emisiuni Tv sau radio este diferit. (Continuarea doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 497 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

7.JPG

Cartea

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 774
Număr afişări conţinut : 4545887

FaceBook

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare