Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Ştirile locale De la Poliţie
De la Poliţie Email
Marţi, 25 Septembrie 2018 15:03

      Un făgărășean s-a ales cu dosar penal după ce a fost depistat în trafic conducînd fără permis de conucere o maşină şi avînd o alcoolemie de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat. S-a întîmplat săptămîna trecută pe strada Livezii din Făgăraş, bărbatul de 45 de ani fiind cercetat penal pentru două infracţiuni, conducere sub influența alcoolului și conducere fără permis. Un alt făgărășean, de 42 de ani, a fost depistat conducând fără a avea carnet pe strada Constantin Popp din localitate. Şi pentru el poliţiştii au întocmit dosar penal. Un bărbat de 66 de ani, din Poiana Mărului, s-a ales cu dosar penal pentru că avea 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat, când a fost oprit pentru control pe strada Brazilor din Zărnești. Tot săptămîna trecută, polițiștii din Făgăraș au oprit pentru verificări un autoturism care avea montate plăcuțe cu număr de înmatriculare emis de autoritățile germane, dar care era radiat din circulaţie. Maşina era condusă de un tânăr de 18 ani, din comuna Recea, căruia poliţiştii i- au întocmit dosar penal. Şi polițiștii de la Secția Rurală Șercaia au înregistrat un eveniment rutier. Ei au depistat un bărbat de 37 de ani care conducea un scuter neînmatriculat, fără a avea permis de conducere.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

EDITORIAL

Cu spatele la altar!

 

      Oamenii bisericii privesc, aplaudă şi se complac în mocirla politică. Preoţi, primari, miniştri mint în faţa altarului. O şedinţă politică în faţa altarului. Au fost ingredientele unei acţiuni desfăşurate într-o biserică din judeţul Prahova, organizată de preoţi, parlamentari, primari, miniştri. Toţi s-au înşirat la o masă împodobită, amplasată în faţa altarului, dar cu spatele la altar. S-a vorbit mult şi degeaba. 

     S-a aplaudat, s-a bisat, iar la sfîrşit s-a trecut la îmbrăţişări şi pupături de mîini. Care pe care. Pe oameni îi pot înşela şi manipula, dar pe Dumnezeu, cu siguranţă, nu!Încă o dovadă că în ziua de azi religia şi biserica nu mai înseamnă credinţă. Aşa vor ei, tagma preoţească şi acei inşi care au impresia că stăpînesc lumea. În ziua de azi, omul trăieşte în nimicnicia lui, fără principii morale. Mare păcat!

Citește mai departe...

În ediţia tipărită

Făgărăsenii spun că s-au săturat de emisiunile politice de la TV

 

     Piaţa mass-media din România abundă de televiziuni şi de radiouri care completează presa scrisă ca formatori de opinie. Toate sînt urmărite, într-o măsură mai mare sau mai mică, de cetăţeni, pentru că le consideră surse de informaţii. Mai nou şi internetul sau reţelele de socializare sînt folosite ca surse de informaţii, deşi nu arată întotdeauna realitatea. În ultimii ani, cetăţenii s-au maturizat în ceea ce priveşte alegerea sursei din care obţin informaţiile care le arată ce se întîmplă în jurul lor, în oraşul, judeţul în care locuiesc sau în ţară. Tocmai de aceea, numărul celor care urmăresc emisiuni Tv sau radio este diferit. (Continuarea doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 76 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

3.JPG

Cartea

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 774
Număr afişări conţinut : 4796278

FaceBook

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare