Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Ştirile locale Intervenţii
Intervenţii Email
Marţi, 25 Septembrie 2018 15:04

     În perioada 17 – 20 septembrie a.c., paramedicii făgărăşeni au fost solicitaţi la cinci cazuri în Făgăraş, Copăcel şi Beclean. Luni, 17 septembrie a.c., în jurul orei 12.40, P.P. de 90 de ani din Făgăraş de pe strada Dr. Ioan Șenchea, acuza dureri abdominale. Femeia a fost monitorizată şi transportată la spital. În jurul orei 20.00, B.N. de 7 ani, a căzut şi s-a lovit de o bordură. Fetiţa s-a ales cu un traumatism cranio cerebral şi o contuzie hematomă la nivelul capului. Victima acuza dureri de cap, a fost monitorizată şi transportată la CPU Făgăraş. Marţi, 18 septembrie a.c., în jurul orei 15.30, G.N. de 34 de ani, din Copăcel a căzut de pe scară. Femeia acuza dureri de cap, umăr drept şi coloană, victima a fost monitorizată şi transportată la CPU Făgăraş. Joi, 19 septembrie a.c., în jurul orei 15.20, B.P. de 84 de ani de pe strada V. Alexandri a căzut de pe o scară şi s-a ales cu fractură la membrul inferior drept. Victima a fost monitorizată şi transportată la spital. În jurul orei, 16.36, pe DN 1 în localitatea Beclean s-a înregistrat un accident rutier. Victima de 29 de ani acuza dureri de cap şi membru superior stîng. D.M. a fost monitorizat, dar a refuzat transportul la spital.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

EDITORIAL

Cu spatele la altar!

 

      Oamenii bisericii privesc, aplaudă şi se complac în mocirla politică. Preoţi, primari, miniştri mint în faţa altarului. O şedinţă politică în faţa altarului. Au fost ingredientele unei acţiuni desfăşurate într-o biserică din judeţul Prahova, organizată de preoţi, parlamentari, primari, miniştri. Toţi s-au înşirat la o masă împodobită, amplasată în faţa altarului, dar cu spatele la altar. S-a vorbit mult şi degeaba. 

     S-a aplaudat, s-a bisat, iar la sfîrşit s-a trecut la îmbrăţişări şi pupături de mîini. Care pe care. Pe oameni îi pot înşela şi manipula, dar pe Dumnezeu, cu siguranţă, nu!Încă o dovadă că în ziua de azi religia şi biserica nu mai înseamnă credinţă. Aşa vor ei, tagma preoţească şi acei inşi care au impresia că stăpînesc lumea. În ziua de azi, omul trăieşte în nimicnicia lui, fără principii morale. Mare păcat!

Citește mai departe...

În ediţia tipărită

Făgărăsenii spun că s-au săturat de emisiunile politice de la TV

 

     Piaţa mass-media din România abundă de televiziuni şi de radiouri care completează presa scrisă ca formatori de opinie. Toate sînt urmărite, într-o măsură mai mare sau mai mică, de cetăţeni, pentru că le consideră surse de informaţii. Mai nou şi internetul sau reţelele de socializare sînt folosite ca surse de informaţii, deşi nu arată întotdeauna realitatea. În ultimii ani, cetăţenii s-au maturizat în ceea ce priveşte alegerea sursei din care obţin informaţiile care le arată ce se întîmplă în jurul lor, în oraşul, judeţul în care locuiesc sau în ţară. Tocmai de aceea, numărul celor care urmăresc emisiuni Tv sau radio este diferit. (Continuarea doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 82 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

1.JPG

Cartea

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 774
Număr afişări conţinut : 4796281

FaceBook

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare