Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Ştirile locale Grădiniţa va fi reabilitată
Grădiniţa va fi reabilitată Email
Marţi, 25 Septembrie 2018 15:50

     Un contract de finanţare în valoare de 1.156.333,71 lei a fost semnat de Primăria Victoria cu ADR Centru Alba pentru eficientizarea energetică a clădirii grădiniţei de pe strada Mihai Eminescu. Contractul a fost semnat în data de 10 septembrie 2018 de edilul de la Victoria, Gheorghe Cristian. Lucrările se vor extinde pe durata a 22 de luni şi se vor efectua la pereţii exteriori ai clădirii , se vor monta panouri fotovoltaice, va fi schimbată tîmplăria cu profil PVC, va fi schimbată instalaţia de încălzire prin montarea a patru boilere de 100 litri pentru apă caldă menajeră, vor fi înlocuite corpurile de iluminat cu alte de tip led, vor fi montate aparate de climatizare, vor fi realizate zugrăveli şi va fi amenajat un trotuar de protecţie în jurul clădirii. Acest imobil a fost construit în 1977 şi nu a beneficiat de lucrări de reabilitare pînă în anul 2013. Atunci, cu sprijinul financiar al firmei SC Wind Speed SRL au fost zugrăvite şi parchetate toate sălile de clasă, iar mobilierul vechi a fost înlocuit cu altul modern.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

EDITORIAL

Cu spatele la altar!

 

      Oamenii bisericii privesc, aplaudă şi se complac în mocirla politică. Preoţi, primari, miniştri mint în faţa altarului. O şedinţă politică în faţa altarului. Au fost ingredientele unei acţiuni desfăşurate într-o biserică din judeţul Prahova, organizată de preoţi, parlamentari, primari, miniştri. Toţi s-au înşirat la o masă împodobită, amplasată în faţa altarului, dar cu spatele la altar. S-a vorbit mult şi degeaba. 

     S-a aplaudat, s-a bisat, iar la sfîrşit s-a trecut la îmbrăţişări şi pupături de mîini. Care pe care. Pe oameni îi pot înşela şi manipula, dar pe Dumnezeu, cu siguranţă, nu!Încă o dovadă că în ziua de azi religia şi biserica nu mai înseamnă credinţă. Aşa vor ei, tagma preoţească şi acei inşi care au impresia că stăpînesc lumea. În ziua de azi, omul trăieşte în nimicnicia lui, fără principii morale. Mare păcat!

Citește mai departe...

În ediţia tipărită

Făgărăsenii spun că s-au săturat de emisiunile politice de la TV

 

     Piaţa mass-media din România abundă de televiziuni şi de radiouri care completează presa scrisă ca formatori de opinie. Toate sînt urmărite, într-o măsură mai mare sau mai mică, de cetăţeni, pentru că le consideră surse de informaţii. Mai nou şi internetul sau reţelele de socializare sînt folosite ca surse de informaţii, deşi nu arată întotdeauna realitatea. În ultimii ani, cetăţenii s-au maturizat în ceea ce priveşte alegerea sursei din care obţin informaţiile care le arată ce se întîmplă în jurul lor, în oraşul, judeţul în care locuiesc sau în ţară. Tocmai de aceea, numărul celor care urmăresc emisiuni Tv sau radio este diferit. (Continuarea doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 74 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

7.JPG

Cartea

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 774
Număr afişări conţinut : 4796278

FaceBook

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare