Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Ştirile locale Lucrări de reparaţii la sala de sport
Lucrări de reparaţii la sala de sport Email
Marţi, 25 Septembrie 2018 15:54

     Anul şcolar a început, dar şantierul încă nu se închisese la Liceul Teoretic ,,IC Drăguşanu” din Victoria. Aici se mai lucra, în prima zi de şcoală, la acoperişul sălii de sport amplasate în curtea liceului. Firma contractată de Primăria Victoria a reparat acoperişul de la vestiare şi interiorul acestora. ,,La sala de sport avem probleme cu apa care s-a infiltrat şi a distrus pereţii. Zilele trecute s-au finalizat lucrările de reparaţii la acoperişul sălii pe partea vestiarelor, dar şi lucrări de reparaţii în interiorul acesteia. Sala de sport nu mai este în garanţie, construţia fiind gata de 16 ani. Intenţionăm să acoperin sala cu tablă şi astfel să nu mai avem probleme cu infiltraţiile. În plus garanţia oferită în cazul acoperişurilor cu tablă este pe zeci de ani. Aşteptăm ca primăria Victoria să aloce bani pentru această investiţie” a spus Matei Morlova, directorul adjunct de la Liceul Teoretic ,,IC Drăguşanu”. La Victoria au fost edificate două săli de sport şcolare, una la liceu şi alta lîngă stadion. Din păcate lucrările au fost de proastă calitate, iar problemele au apărut imediat după darea lor în folosinţă. Principalele neajunsuri s-au referit la hidroizolaţie.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

EDITORIAL

Cu spatele la altar!

 

      Oamenii bisericii privesc, aplaudă şi se complac în mocirla politică. Preoţi, primari, miniştri mint în faţa altarului. O şedinţă politică în faţa altarului. Au fost ingredientele unei acţiuni desfăşurate într-o biserică din judeţul Prahova, organizată de preoţi, parlamentari, primari, miniştri. Toţi s-au înşirat la o masă împodobită, amplasată în faţa altarului, dar cu spatele la altar. S-a vorbit mult şi degeaba. 

     S-a aplaudat, s-a bisat, iar la sfîrşit s-a trecut la îmbrăţişări şi pupături de mîini. Care pe care. Pe oameni îi pot înşela şi manipula, dar pe Dumnezeu, cu siguranţă, nu!Încă o dovadă că în ziua de azi religia şi biserica nu mai înseamnă credinţă. Aşa vor ei, tagma preoţească şi acei inşi care au impresia că stăpînesc lumea. În ziua de azi, omul trăieşte în nimicnicia lui, fără principii morale. Mare păcat!

Citește mai departe...

În ediţia tipărită

Făgărăsenii spun că s-au săturat de emisiunile politice de la TV

 

     Piaţa mass-media din România abundă de televiziuni şi de radiouri care completează presa scrisă ca formatori de opinie. Toate sînt urmărite, într-o măsură mai mare sau mai mică, de cetăţeni, pentru că le consideră surse de informaţii. Mai nou şi internetul sau reţelele de socializare sînt folosite ca surse de informaţii, deşi nu arată întotdeauna realitatea. În ultimii ani, cetăţenii s-au maturizat în ceea ce priveşte alegerea sursei din care obţin informaţiile care le arată ce se întîmplă în jurul lor, în oraşul, judeţul în care locuiesc sau în ţară. Tocmai de aceea, numărul celor care urmăresc emisiuni Tv sau radio este diferit. (Continuarea doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 85 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

4.JPG

Cartea

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 774
Număr afişări conţinut : 4796281

FaceBook

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare