Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Ştirile locale 740.000 lei pentru alei şi parcări
740.000 lei pentru alei şi parcări Email
Marţi, 25 Septembrie 2018 15:56

 

     Primăria Victoria va cheltui pentru amenajarea de alei şi parcări suma de 740.000 lei. Sînt investiţii pe care UAT Victoria şi le-a propus pentru acest an şi care trebuie finalizate pînă în decembrie 2018.

 Este vorba despre amenjarea Promenadei şi modernizarea străzii Grădinarilor.
 

Victoria va avea o promenadă modernă
 

     Oraşul Victoria va avea o promenadă modernizată, amplasată paralel cu DJ 105C, şoseaua ce leagă oraşul de Ucea, cu limite între străzile Tineretului şi Victoriei. SC Cored Impex SRL din Victoria execută lucrările de modernizare la această alee care constau în betonarea unei suprafețe de 550 metri lungime și 3,5 metri lățime, montarea a 7 stîlpi de iluminat public, 7 bănci și 7 coșuri de gunoi. Investiţia a fost planificată încă din anul 2015 cînd a fost emisă de către Primăria Victoria şi autorizaţia de construcţie, cu nr. 36 din 29 octombrie 2015. A fost executată atunci o parte din investiţie, iar finalizarea ei se realizează în acest an. Proiectul a fost executat de SC Aquacon Proiect Sibiu SA, firma agreată de Primăria Victoria la mai toate investiţiile. Pînă în prezent firma de construcții a eliberat terenul de vechile plăci din beton, şi a lărgit terenul pentru viitoarea alee care va fi betonată. Pentru această investiție s-a alocat suma de 235.000 lei, iar lucrarea trebuie finalizată pînă la sfîrșitul anului 2018. 

 

Modernizarea străzii Grădinarilor
 

     Cu proiectul realizat tot de SC Aquacon Proiect SA Sibiu, firma Cored Impex SRL a început lucrările de amenjare a parcărilor de pe strada Grădinarilor, iar firma Metal Confex SRL va moderniza carosabilul. Numai pentru executarea parcărilor se va cheltui suma de 226.890,75 lei. Pentru modernizarea şi asfaltarea străzii Grădinarilor va fi cheltuită suma de 277.310,92 lei, lucrăprile durînd cel mult un an aşa cum stipulează autorizaţia de construcţie nr. 18 din 18 iulie 2018.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

EDITORIAL

Cu spatele la altar!

 

      Oamenii bisericii privesc, aplaudă şi se complac în mocirla politică. Preoţi, primari, miniştri mint în faţa altarului. O şedinţă politică în faţa altarului. Au fost ingredientele unei acţiuni desfăşurate într-o biserică din judeţul Prahova, organizată de preoţi, parlamentari, primari, miniştri. Toţi s-au înşirat la o masă împodobită, amplasată în faţa altarului, dar cu spatele la altar. S-a vorbit mult şi degeaba. 

     S-a aplaudat, s-a bisat, iar la sfîrşit s-a trecut la îmbrăţişări şi pupături de mîini. Care pe care. Pe oameni îi pot înşela şi manipula, dar pe Dumnezeu, cu siguranţă, nu!Încă o dovadă că în ziua de azi religia şi biserica nu mai înseamnă credinţă. Aşa vor ei, tagma preoţească şi acei inşi care au impresia că stăpînesc lumea. În ziua de azi, omul trăieşte în nimicnicia lui, fără principii morale. Mare păcat!

Citește mai departe...

În ediţia tipărită

Făgărăsenii spun că s-au săturat de emisiunile politice de la TV

 

     Piaţa mass-media din România abundă de televiziuni şi de radiouri care completează presa scrisă ca formatori de opinie. Toate sînt urmărite, într-o măsură mai mare sau mai mică, de cetăţeni, pentru că le consideră surse de informaţii. Mai nou şi internetul sau reţelele de socializare sînt folosite ca surse de informaţii, deşi nu arată întotdeauna realitatea. În ultimii ani, cetăţenii s-au maturizat în ceea ce priveşte alegerea sursei din care obţin informaţiile care le arată ce se întîmplă în jurul lor, în oraşul, judeţul în care locuiesc sau în ţară. Tocmai de aceea, numărul celor care urmăresc emisiuni Tv sau radio este diferit. (Continuarea doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 64 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

2.JPG

Cartea

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 774
Număr afişări conţinut : 4796278

FaceBook

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare